• Goran86
    232
    Dobrodošao šefe, imam dobar osjećaj sa ovim potezom, treba stati iza Kove i kada ne bude išlo. Zvone Boban je počeo slagati kockice. Dugo smo ga čekali i dočekali, Zvone povedi nas u stvaranju novog dinama, našeg dinama.
  • IstokKa96
    857
    Dinamov trener može imati podršku dok ima rezultate i prihvatljivu igru, a sve ostalo je zavaravanje pa tako i u slučaju novog trenera.
  • don
    13.2k
    a možeš to i ovako gledat...

s tim da i ovaj jedan poraz je nezaslužen koji se desio uz sudačku pomoć, golom iz penala.

gol razlika 14:2

IMG-1130.jpg
  • Marcinko
    703
    e sad zamisli kakav je Garcia(kojeg mnogi u RH predstavljaju kao da je Guardiola) kad nakon tog crnog niza Kovačevića ima manje bodova po utakmici od njega u sve i jednom mandatu.
  • E46
    1.3k
    Decki tko god se promislja kakav ce bit Mario pogledajte podcast di prica o otkazu, bolesti, pa cete vidjeti kakva je to ljudina a samim time i kadar za Dinamo. Dinamo treba takve ljude.
  • Pacho
    1.2k
    Jel na kraju istina ono za engleski ili ne?
  • Crle
    981
    Sa momčadi kojoj su svi prognozirali borbu za ostanak.

Isto tako protiv tih istih protivnika se nismo ni mi baš proslavili sa najskupljom momčadi u hnlu.

I hvala bogu da se u biranju trenera gleda što taj trener može napraviti sa igrom i kako podignuti momčad koju ima. A ne rezultate nekoliko zadnjih utakmica.
  • Doktor Kunić
    4.8k
    Dobrodošao ljudino! Pobijedio si najveću borbu, želim ti jednako uspješne borbe pod Dinamovim grbom! Kažu sreća prati hrabre, a ti si definitivno jedan od njih!
  • E46
    1.3k
    vjerujem da je. Covjek zvuci dok prica da izvine svatko kao zadrti bosanac koji je sišao sa brda i da mu engleski nije bilo prioritet ucit. Jebiga, to je ta generacija ljudi tada se vise ucio njemacki i covjek je stara garda, ja isto bolje znam njemacki nego engleski jer se u doba kad sam ja išao u skolu vise ucio njemacki. S vremenom nesto i znaš beknit engleskog al nije to to, vjerujem da i Mario zna osnove i da se moze sporazumjeti. Ali ne treba očekivati od njega da je sad neki poliglot.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    naravno, prvi cu priznati da sam pogrijesio ako bude kako se tu pisalo, ali mislim da bi svi bili sretni da se to ipak ne dogodi i da uspije.
  • Izet Hajrović
    5.1k
    naravno, ja ću Kovačevića "kriviti" samo za dobro, a srećom sad znamo tko je glavni i odgovoran, nebitno bilo dobro ili loše. Sve je na Bobanu. Nitko nije veći od kluba pa tako ni Zvone.
  • rokikaciga
    1.5k
    Predviđena pozicija - 9. Završio na 4 mjestu. Finale Kupa.

Koji k više očekuješ od trenera? Sad kada su se povećali apetiti pred kraj pa izgleda kao da je podbacio. Ali pitaj svakog igrača, simpatizera i navijača Belupo bi li ovo potpisali kada je Kova preuzeo klupu na jesen?

Ti na ovom forumu imaš najveći postotak negativnih komentara. Kaj si ti navijač Dinama ili mrzitelj?
  • Common Sense
    823
    Engleski priča odlično, učio ga skupa s Bakom Sliškovićem.
  • Dinamo Sector
    1
    Ako su mnogi naši strani treneri imali prevoditelja,tako i naš trener može imati u kontra smjeru...
  • Dzoni
    1.4k
    Za očekivati je da se u svlačionici Dinama priča hrvatski, ne engleski, francuski itd. Ne samo jer je to dominantan jezik, nego bi bio znak kulture da stranci u Dinamu nauče bar nogometnu terminologiju zemlje gdje igraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.