• don
    13.2k
    kako ste dosadni sa ponavljanjem jedno te istih stvari konstantno..
  • BBB Mataa998
    2.5k

Zato sto je obican covjek iz naroda sto bi se reklo? Sto ne prica o half spaceu,pragmatici i ostalim terminologijama koje prosjecan gledatelj uopce ne razumije niti zna ponovit?
  • ElDorado
    4k
    Razumijem i jedne i druge. Ja sam ko u crtiću razapet u špagi. Samo vrijeme će pokazati
  • The Octopus
    333
    Velika vecina je haha
    ono sto je najbitnije, sretno mu bilo!
  • miro
    6.5k
    Puno veće neznalice su dobivale priliku, samo zato jer su ljubili mafijaški prsten. Dajte čovjeku šansu
  • marcio amoroso
    42k
    Puno veće neznalice su dobivale priliku, samo zato jer su ljubili mafijaški prsten. Dajte čovjeku šansumiro

Tada su ove plačipičke koje sada plaču šutjele.
  • Crusades
    16.1k
    Nemam apsolutno nista protiv covjeka, dapace, izuzetno mi je drag i simpatican, cini se posten i vrijedan. Smatram da smo mogli nesto bolje, ali od starta ima moju bezrezervnu podrsku i vjeru.
  • Josip Frank
    48
    Vršite linč na njega zadnjih mjesec dana čovjek nije u Dinamu trening odradio.

Ni ja nisam pretjerano sretan izborom, ali vrijeme će pokazati, treba mu dati podršku jer sumnjam da može gore od ove sezone...

Ima fore do 2.8 uigrat nas, treba dovesti igrače, a sve ostalo je manji problem, jer sada konačno imamo sposobnog čovjeka u upravi.

Ova sezona je iz katastrofe prerasla u nikad duže pripreme i osiguranu EL, proslavimo bar to, kad nismo ništa drugo mogli ove proklete sezone...
  • Crle
    981
    Ja sam sretan izborom. Mislim da je čovjek dovoljno sposoban da napravi momčad sa dobrom igrom. Stavljam ga ispred Jakira i ispred Bjelice. Dobar izbor za trenera. Da biram i ja bi ga uzeo.

Zapišite pa mi slobodno vadite kasnije. :grin:
  • Nogo
    6.5k
    Mario ostani", kažu navijači. Planovi za dalje?

- Mogu sada sve reći. Dok se ne potpiše, ništa nije gotovo. Vidjet ćemo. Najvjerojatnije je ovo moja posljednja utakmica u Slaven Belupu.

- Davali smo sve od sebe u svim utakmicama. Drago mi je zbog mojih igrača i kluba jer godina je bila dobra, žao mi je zbog trofeja, ali bit će prilika...

Joško Jeličić i Hrvoje Vejić poželjeli su mu sreću u Dinamu, na čemu se skromno zahvalio.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    covjek nije ni dosao a vec serete, vratite malo komentare iz medija kad je Bjelica 2018. dolazio pa cete vidjeti i da se po njemu sralo bez razloga, a sezona koja je slijedila bila je jedna od najuspjesnijih u povijesti kluba. Necu reci da je Kovacevic rang Bjelice jer to nema smisla, ali poanta je da ne donosimo zakljucke unaprijed pa da se poslije pravimo pametni i govorimo kako smo znali da ce biti uspjesan trener i da cemo imati uspjehe s njim na klupi, Kovi zelim svu srecu i neka vas sve razuvjeri za godinu dana.
  • Izet Hajrović
    5.1k
    ali poanta je da ne donosimo zakljucke unaprijed pa da se poslije pravimo pametni i govorimo kako smo znali da ce biti uspjesan trener i da cemo imati uspjehe s njim na klupidinamozivivjecno

Sve ostaje zapisano, slobodno nakon određenog perioda možeš prozvati one koji su tvrdili suprotno njegovim (ne)uspjesima, iako neki propitkuju funkcionalnost pretraživanja u te svrhe.
  • criticus
    3.8k
    Mario dobrodošao. Želim ti puno sreće i zdravlja. Povedi nas u novo i bolje sutra.

Nemam pojma jel dobar il loš izbor, nemam znanja za igrača procijenit kamoli trenera. Ali po kosenzusu apsolutno sviju u eteru i žabokrečini javnosti, rijetko pošten i dobar čovjek. Takvoga želim na svojoj strani.
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Koliko god sumnjao u njega, ponajviše zbog nekih komentara i analiza ovdje, toliko mi je ovaj čovjek jednostavno tako simpatičan. Ja mu dajem šansu i kredit, vidjet će se brzo koliko je on dobar trener i je li on taktičar ili nije... Probali smo sa trenerom prijateljem (Jakir i Perković), pokušali smo sa tiraninom (Bjelica) i pokušali smo sa nekakvim "frajerom" (Cannevaro), ajmo sad probat sa ČOVJEKOM i dobričinom za kojeg sam siguran da će napravit pravu klapu ako ništa drugo. A to nam i najviše treba ako je već plan promjenit pola igrača!
  • ŽacZgb
    273
    Mislim da sam već prije napisao da je moj favorit između Garcie i Kovačevića - Garcia. Svejedno mislim da se Kovačevića nepotrebno pljuje. Slaven bi se bez njega borio za ostanak,a on je došao u finale kupa i u prvenstvu kaj se europe tiče završio prvi ispod crte. Sa Varaždinom je prije bolesti isto bio jako dobar… Ak fakat dolazi u Dinamo,sretno Mario!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.