• Crle
    981
    Koliko bi tek gorila zona da su neki igrači rekli da je Cannavaro najbolji trener sa kojim su radili. :lol:
  • Noel
    11.9k

To je reko navodno jedan senator ne sjećam se jer to članak bio Olivari ili netko drugi :lol:
    A kad se tek sjetim onih novinarskih gledanja treninga "taktičkog maga" on two touch i kak su bili oduševljeni sa tim.

Edit: Jeličić: 'Igrač koji ima težinu rekao mi je da je Cannavaro najbolji trener kojeg je imao'.
  • Crle
    981
    Ja sam to čuo sa potpuno deuge strane. Ni blizu ovim "izvorima".

Mislim da je njegov jedini trenerski minus da nije skužio (ili logično je) da nema igrače za ono što želi igrati. Ni blizu.
  • San Lorenzo
    19.4k
    Edit: Jeličić: 'Igrač koji ima težinu rekao mi je da je Cannavaro najbolji trener kojeg je imaoNoel

Znači Baturina, if you know what I mean... :smirk:
  • ElDorado
    4k
    Mislim da je to Ademi rekao
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Baturina je bio izvor te izjave.
  • Izet Hajrović
    5.1k
    2 utakmice koje ti nose Europu, 0 udaraca u okvir gola. Zvone, nemoj biti tvrdoglav, razmisli još jednom.
  • Olmic
    4.6k
    nikako mi nije jasno kaj on vidi u njemu. Jedino manjak autoriteta pa bu zvone i momcad slagao
  • Pacho
    1.2k
    Jos nije kasno za odustati
  • Enco
    365
    Kovačević uzivo

"Navjerovatninije da mi je ovo posljednja utakmica u Slaven Belupu"
  • don
    13.2k
    Kovačević potvrdio da je novi trener Dinama.
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Kako bih volio da vas sve popisa.
  • crophantom
    652
    Neznam, ja ne mogu njega zamisliti na klupi Dinama ili bilo kojeg drugog većeg kluba kad ga vidim u intervjuima. Neznam, jedino ako je neki unicorn.
    Da se razumijemo, nenormalno simpatičan lik, ali meni izgleda ko da će ga pojesti za doručak od novinara do pritiska Europe, igraca, svih...
  • mrgud
    442
    Velika podrška Kovačeviću i dobrodošao.Mene je kupio,i zaslužuje šansu.
  • Dani Olmić
    1.5k
    Ja njega gledam i slušam i jednostavno nemogu vjerovat da ce on biti trener Dinama. Eto, jednostavno nemogu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.