• Jaro
    5.6k
    kaj je izjavio, nisam ulovio
  • Marley
    871
    E bas mi je Kotarski sad pao u ocima. I to jos novi reprezentativac. Pa daj mrvicu respekta pokazi jbt. Sad bas bas jako zelim da primi i tamo barem 2 komada :rofl:
  • Mali Zeus
    9.7k
    Što reći koju posluku porati.

    Još jedna zrela, dobra, europska tekma. Igra postavljena baš kak treba u ovakvoj utakmici. Kompaktno i organizirano u obrani po uzimanju posjeda brzo otvaranje prema naprijed i kontre. Iskoristili smo 2 njihove greške i dobro se branili, osim onog udarca pred kraj koji je Neva obranio nisu imali neke šanse.

    Sučić i Baturina raspoloženi, odlični, Mišić standardni Mišić aka Zidane u sredini, krila su nam eto takva kakva jesu, Hodža se trudio, ali izgledao kao na školskom i gore, Špikić standardno gust promet mala zarada, bekovi korektni iako je Rile opet imao neke nerezonske greške, Katarina i Max odlični, Nevistić još jednom opravdao povjerenje.

    Pohvale i treneru profi, ovakve tekme njemu leže i tu se pokaže, liga je ta di kaska jer tamo moramo napadati.

    U Grčkoj će biti ljudnica, treba odigrati mirno, staloženo i ne gubiti glavu, ako ne primimo gol u prvih 10, 15 min sve je moguće.

    Što reći za Kotarskog, ne znam jel on i prije bio ovakav kreten, ali takvi komentari prema klubu u kojem se igrao i stasao su u najmanju ruku jadni. Jebote kao da mu je momčad Brazil iz 1970. pa eto oni su bili loši, a mi slučajno pobijedili zbog njihovih grešaka. Frajeru, vi ste bili loši i zato što je Dinamo bio dobar, to tak funkcionira u nogometu. Lik igra vani pa si je zabrijo da je Zubizarreta ili nekaj. Mrš

    Isto tak pred sljedeću tekmu bi trebalo pitati Lucescua kako i u kojoj mjeri možemo slaviti golove i pobjedu protiv velikog PAOK-a.

    Kakvi debili.
  • scooniepenn
    1.8k

    Daleko je ovo od rijesenog, ali ove dvije situacije nisu uopce usporedive. Kao prvo, izmedju dvije utakmice prodan je Luka, prije toga i Livi i Joso. Utakmice protiv Sparte kad je rijec o obrani igrali su Nevista nakon godinu dana pauze, Bole Sutalo (takodjer) i Perkelt sto je po mom skromnom misljenju nesto najgore sto sam defanzivno gledao od Dinama u zadnjih 15 godina. Na to dodaj sva sranja koja su se dogadjala i momentum koji je bio grozan. Sada je situacija i defanzivno i kad je rijec o momentumu za 180 stupnjeva drugacija. Mislis li da bi s ovom obranom i s Nevistom koji je ipak dobio vec relevantnu minutazu izgledali jednako? Ja sam siguran da ne bi. Treba to samo pametno takticki odigrati kao protiv Dijabetisa i sve ce biti OK.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Meni je Spikic bio korektan sinoc, odradio je hrpu defanzive desno, a iznosio loptu prema naprijed bez puno glupih odluka. Bilo me strah njegovog potencijalnog zaleda kod drugog gola, ali ni toga nije bilo. Naravno da bi volio konkretno krilo ala Orsic ili Hajrovic u prvoj sezoni, ali kad ne moze bit toliko konkretan onda ovo sinoc je dostatno.
  • Droljo
    5.1k
    mogao si zaljepit link ovod za nas koji nemamo fejs
  • Droljo
    5.1k
    Rešeno

    Screenshot-20240308-082733-2.png
  • austrijanac
    2.7k
    Neda im se.
    dosta tekme dobiju na gotovo, a HL za Dinamo moraju sami delati.
  • Nogo
    1.3k
    Stvarno top tekma i naša pobjeda.
    Stvarno su svi bili za 10 ali mali Sučić kako je odigrao to je stvarno bilo top topova (13,5 km pretrčao).

    Nadam se da nećemo pasti u Solunu pod pritiskom i ovakvim suđenjem.

    Samo Dinamo! :strong:
  • dinamo u srcu
    1.3k
    Ekipa kad je izvlačenje za četvrtfinale?
  • 1986-Pl
    159
    sljedeci petak vjerojatno
  • pencilneck
    649
    Uh kako su lijepa ova jutra nakon europskih pobjeda.
  • jedan u nizu
    6.1k
    Pohvalit cu navijanje, jucer bilo jako dobro.

    Ipak se mogu popuniti sektori bez da se gura ljude 'unutra' radi koreografije.
    Kad je rasprodan sjever, uvijek ce se prazna mjesta popuniti.

    Jedno poluvrijeme gotovo, a prije drugog nas ceka najveća bitka.

    Vidimo se u nedjelju!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.