• Dinamosaur
    945
    hoxha fulao onu sansu u startu pa ga je to mozda nagnalo da se usere, lose odluke kad ima ispred sebe prazan prostor. Zvoni mi Oršić odmah u glavi bas za takve situacije

    A za sudenje - bilo je jos smijesnih odluka, npr.faul Sucica u napadu (jos mu i zuti dao zbog prigovora) i faul Petkovica u napadu..
    Al su Mara i Scoria na kraju emisije zakljucili da je sudenje bilo perfektno :lol:
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Ajmo malo smiriti doživljaje, odrađeno je tek pola posla! U Prag se također išlo sa dva gola prednosti pa svi znamo kako je završilo.

    To što se sinoć dobilo, uz dobru igru, ne znači da već za vikend neće biti muka, a kamoli na gostovanju u solunu.
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    gasi sve ako ne mozemo pobjedit slaven sa drugom postavom
  • db-izbjeglica
    12.6k
    gasi sve ako ne mozemo pobjedit slaven sa drugom postavomdinamozivivjecno

    Dinamo je između dvije utakmice sa betisom odigrao sa varaždinom, doma, pred 10 000 ljudi. rezultat je bio mršavih 1:0, a nevistić je skinuo penal.

    Dinamo je ove godine sinusoida, ide iz krajnosti u krajnost, teško hvata konstantu, nema mjesta euforiji nakon jedne dobre utakmice.
  • scarface
    190

    Eto, dragi Tome...pali su i Grci...mogli su i gore proći...
    A za uzvrat...četnici neka razbijaju glavu kako nam sprašit' tri komada.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    aloo betmen ,smiri se Malo , sta dig se digao. I pripazi na jezik
  • telekineza
    37
    Jučer je bila odlična utakmica i po meni su svi odigrali za prolaznu ocjenu osim Hoxhe i Vidovića. Ja sad ne znam jel problem u meni, ali čitajući tu komentare nakon utakmice većina hvali Vidovića, a pljuje po Hoxhi i meni ništa nije jasno do čega je to, jel to samo do omraženosti Hoxhe ili ja ne shvaćam neke stvari.
    Hoxha kakav god da je, a u zadnje vrijeme je loš, je i takav bolji nego Vidović. Em igra obranu 10 puta bolje (kad igra Vidović svaki put se tresem kad nas napadaju po toj strani koliko on loše pokriva prostor i prati svojeg beka), em je isto toliko puta prodorniji. Jučer u drugom poluvremenu Vidović je nekoliko puta dobio odlične lopte na stranu gdje je imao hrpu prostora i bio 1v1 sa igračem i niti jednom ništa nije napravio jer je spor, mekan i nekonkretan. Dok je lopta letila prema njemu, uopće nisam ništa očekivao. Kod Hoxhe ako ništa drugo bar dok je takva situacija se mogu nadati da će nešto dobro napraviti, jer će i njega jednom posrati da dobro puca i zabije gol, dok za Vidovića znam da nit neće doći u priliku nabacit ni pucat jer će se cijela protivnička ekipa vratit dok se on oteli i krene prema naprijed koliko je spor i samo onda molim da ne izgubi loptu i skuha kontru.
  • nwankwo646
    342
    Kakav idiot je ovaj Kotarski! U svakoj izjavi prije i nakon utakmice suptilno omalovažava Dinamo!
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Mene vise fascinira izjava Lucescua kojem, eto, nije jasno kako neko moze slavit golove koji su plod greske suparnika :lol: Da im se nogomet ne svodi na lesinarenje protivnika jos bi razumio..
  • Jurki
    8.4k
    to ti je postovanje prema klubu koji te nogometno odgojio.
    Tef decec, budala, nebu on nikam daleko dogural. Takvi šabanski klubovi u kakvom je sad mu budu plafon karijere.
  • Noel
    4k
    Top tekma još jednom..Čvrsti iza, naprijed na krilima opet sterilni ali i to je dovoljno za pobjedu. Izdvojio bi Mišića ,Sučića i Baturinu koji su preorali teren jučer. Kakva igra veznog reda Dinama to je bolesno. Sva trojica zaslužuju poštovanje za jučerašnju tekmu. Spomenuo bi i Hoxhu koji je kriminalan ,nadam se dobrom povratku Stojkovića da tog Hoxhu više ne gledamo u prvih 11. Jakirović isto zaslužuje pohvale za još jednu europsku utakmicu..
  • dinamo u srcu
    1.2k
    Na Uefinoj facebook stranici imate link za glasat za igrača tjedna. Petković je u konkurenciji i idemo svi glasat da osvoji.
  • kibic
    998
    Je, Petko je doktor primarius. Al nemojmo podcjenjivat KTC i Mišića, hitnjake, dežurne na traumi.

    Navijanje odlično. Inače, igrom slučaja sam prvo poluvrijeme uhvatil na Sky Sport Austria, a drugo prek naše Arene. Boysi su se jedno 100 puta bolje čuli prek Sky Sporta, gromoglasno tolko da je komentator moral povisit ton svog glasa. Nisam znal da buku stadiona za Arenu priguše.
  • Blue98
    722
    Žašto kanal arene sporta na youtubu objavi sve sažetke utakmica konferencijske lige osim dinamovih?
    Jel postoji caka neka da ne smiju objavit ili je samo srpska ljubomora u pitanju?
  • Jurki
    8.4k
    po tome nebi nitko nikad proslavil niti jedan zabijeni gol.
    Svaki gol koji padne je plod necije i nekakve greske kakva god ta greska bila.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.