• Goran86
    82
    Stefan Ristovski je morao već sinoć biti na klupi. Ne kužim što se o ovoj temi tako tiho govori. Pa ovdje na forumu svi pali po Hoxhi, Mišiću, a nitko ne spominje dinamovu najslabiju kariku. Čovjek se svađa sa igračima, sucima, tribinama, ide na neke mišiće, a u praksi je 0. Definitivno na klupu pod hitno, hvala na svemu napravljenom do sada Stefane.
  • Istočnjak
    93
    Nebu tu nikaj dok su glavne riječi trenera na konferenciji trebali smo, morali smo, pokušali smo, nismo i slične, a zaključak da je razlog podbačaja jučer dobra Lokomotiva.
    Pa nije mu Lokomotiva kriva kaj, kak i sam otprilike veli, su joj igrači bolje stajali od Dinamovih, radili bolji pritisak, imali više čvrstine, bolje se branili, bolje organizirali igru, imali bolje kontre itd.
    Dinamo kakav mi želimo mora ovo dobiti i na mišiće ako treba, a trener se mora pobrinuti da se napravi sve kaj se mora i treba. Ak to nemre nek ide proč.
    A ovo se moralo dobiti. Muka mi je čekanja da i drugi prospu bodove, a mi nemremo pokazati niti da smo najbolji klub u gradu. Treba ga smeniti, ali tko bu sad to napravil kad Šimić više nemre biti kriv.

    https://www.24sata.hr/sport/jakirovic-trebali-smo-samo-bolje-stajati-nisam-zadovoljan-964107
  • Petko4455
    26
    Evo da i ja dam svoje mišljenje kad svi bez pardona pucaju po svima samo ne po onima koji to istinski zaslužuju.
    Svaka čast na srčanosti Ristovskog,ali vidi se da tijekom utakmice stvara nervozu suigračima bespotrebno.
    Ako ćemo realno,nikad nije bio igrač prevage od kad je u Dinamu. Sa borbenošću je kupio sve,samo sto nazalost vise ne može.
    Koda za sobom vuče prikolicu,nit u obrani nit u napadu ništa.
    Ako je kako se priča,da je težak lik i egoista..mislim da nebi trebalo bit problema kad ga se stavi na klupu..
    Nije bezveze imao problem u reprezentaciji,a da se ne lažemo nije bas prestar za makedonsku repku.
    Sve u svemu,trener snosi krivicu jer žmiri na takve stvari..nadam se da će u ovom trenutku misliti na svoje dupe i da će izbaciti ga barem iz prvih 11.
    Sljedeći problem za mene je da se previše rotira,zašto se sucica vadilo? Ajde spika problem s glavom neki,imaš 2:2 vidi se da loksa ne može nešto odigrat,i vadiš jedinog trkača u tom trenutku.
    Nismo ekipa i veliki je problem,imam filing da je svlačionica podijeljena na neke klanove..a to ne donosi dobro..maknut takve momentalno iz ekipe.
    Hvala Lp
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.