• Efes Pilsen
    6.9k
    Odradio sam i after.. I sve sto mogu rec je da sam razocaran. Igra jebene Lokomotive je smislenija od Dinama.
    Jebeni 17godisnji Fetai nam drzi lekciju usred Zagreba, pa dajte ono.. kolektivni otkaz
  • Noel
    4k
    Ili lik ima apsolutno ne poznavanje nogometne igre Ili namjerno po nečijoj naredbi vuče sulude poteze na klupi. Kako može izvadit Baturinu i Hoxhu iz igre u trenutku kad su ušli u drugo poluvrijeme dominantno oba dvojica i radili probleme obrani Lokomotive..
  • Dudu 9
    151


    Iz ove pozicije se može zabiti gol, da ga je zabio nebi nitko obraćao pažnju na Kaneka koji ionako stoji malo preširoko.

    Ali to je manje bitno, ono što je puno bitnije je to da mi nemamo nikakvih automatizama u igri, od kada je Jakir trener vidjeli smo jednu uigranu akciju, ( onu iz kornera prošlu tekmu).
    Igrači glavinjaju terenom bez ikakvog plana, i onda kada pogriješe hvatamo se toga, a kriv je trener, njegov j posao da uigra ekipu i svede individualne greške na minimum.

    Ako to može Čabraja s lošijim kadrom onda bi trebao i Jakir.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    a Kaneko bez razloga stoji preširoko.San Lorenzo

    Meni je kod Kaneka opcenito minus što često preširoko stoji, i preširoko napada, i kad prodje dolazi u dosta teške situacije za asist ,jer su ga počeli udvajat.
    Dijagonalnim napadanjem bi iznudio,
    i više prekida,kartona,i samih penala.
  • Orc123
    5.1k
    Daj pogledajte malo akciju a ne sliku i komentirajte, Ristovski i Kaneko su zamjenili mjesta, Ristovski je otisao u sredinu a Kaneko mu je drzao sirinu ono sto bek radi u toj situaciji, nije bila situacija da ide ubacaj unutra pa da napadne prostor s bekovske pozicije. Najvecu gresku je napravio njihov bek koji je otisao u sredinu s ristovskom i ostavio Kaneka siroko i Ristovski je samo trebao odloziti! To je ono famozno kad krilo ne ispostuje beka koji se digne visoko i siroko samo je trebao prosljediti dalje i Kaneko bi isao unutra ili na udarac ili cisti asist! Da se o o dogodilo da krilo ili Spika ili Takuro ne odloze za Ristu bilo bi opce mahanje i negodovanje! Da je Takuro otisao bolje unutra bek bi presjekao loptu, a Risto nije Misic da mu podvali između 2 igraca...
  • Peškaman
    2.6k

    Upravo to i pišem prikazujući primjer da nema automatizma,kao što su momci iznad primjetili,Kaneko ne stoji savršeno,bilo bi bolje da je bliži ali i u ovakvoj situaciji se treba koristiti taj višak.

    Evo i situacija gdje je Kaneko 'bliže' stajao kao što du momci iznad govorili o boljoj poziciji,lagana povratna ali jbga,završnica loša
    Screenshot-2024-02-10-23-06-34-163-com-google-android-youtube.jpg
  • San Lorenzo
    11.7k

    I nakon Gorice sam pisao primjedbe na preširoko postavljanje naših krila kojima aut linija postane neprijatelj, onda bek protrčava s unutrašnje strane i izolira vlastito krilo, konfuzija na najjače.
  • Orc123
    5.1k
    ak se sjecas kaf je dosao Kaneko Stalno se zabadao u sredinu, sad mu je ocito Jakir rekao da stoji siroko i uz aut liniju...igraci izvrsavaju trenerove naputke....ja mislim da bolje da sami igraju prema osjecaju jer ovo kaj on prenosi njima nema nista koristi....
  • San Lorenzo
    11.7k

    Tactics2-1024x800.png&nocache=1
    Half space je prostor gdje bi nam krila bila najopasnija, i za šut i za kombinatoriku s bekom ili napadačem.
  • rioda
    2.6k
    Jesmo li mi odigrali taktički išta drugačije od nedavne tekme s Lokomotivom?
  • Danko
    597

    Mi ne igramo taktički.
  • Peškaman
    2.6k

    I upravo Kaneko stoji u 'Half-Space' u ovoj situaciji,zato sam i spomenuo 'pružanje lopte'.
  • Orc123
    5.1k
    ponovit cu ti, igraci sprovode tehnicko takticke zamisli trenera. Biscan je od krila trazio da vise sudjeluju u igri, cak i da se zabijaju u sredinu i mijenjaju pozicije....toga sad nema, trener trazi igranje u sirinu i u tom planu igre bbekovi imaju jako malo prostora za probiti strane....tom igrom se jako limitira Ogi npr. Koji ima ogromne napadacke kapacitete.... Hoxha mu ne radi prostor, ali to je svw do trenerove taktike...ne do igraca
  • Svi na Sjever
    1.9k
    I nakon Gorice sam pisao primjedbe na preširoko postavljanje naših krila kojima aut linija postane neprijatelj, onda bek protrčava s unutrašnje strane i izolira vlastito krilo, konfuzija na najjače.San Lorenzo

    Istina bilo je par pa čak komičnih situacija za rang Dinama protiv Gorice, što se s tribine posebno dobro vidi, previše problema vučemo igračko-taktički ove sezone.

    Previse i novih igraca u kratko vrijeme, a trener općenito nedorastao situaciji.
  • San Lorenzo
    11.7k

    Stoji u toj konkretnoj situaciji, ali u buildupu mu je desna noga na aut liniji, čovjek se doslovno sudara sa Ristovskim...ista stvar je i na drugoj strani gdje smo samo jednom imali Hoxhu uže i to je bila ona situacija kad je uzeo nerezonski šut umjesto da ispoštuje beka...ukratko, izgledamo kao da nam fali još godinu dana priprema i upoznavanja jednih s drugima te usvajanja linija kretanja.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.