• Peškaman
    2.6k
    Vi stvarno mislite da smjena trenera može išta donijet?
    Može,ali gubitak dragocjenog novca u ovim vremenima.
    Prvi sam da ode nakon današnje sramotne igre,ne opravdavam ga,klaun je,ali ima krivice i na igračima i to na senatorima,ako nisi spreman odigrati maksimalno utakmicu,bilo psihički bilo fizički,izađi sam.
    Kad vidim Mišića da se priprema na šut s 30 metara muka mi,ili Rileta koji umjesto da uposli Kaneka koji je sam na ulazu u 16 gdje ima 2 opcije,ili šur ili povratna gdje napokon stoje naša 3ica,bira šut 2 metra iznad gola. (Slika)
    Petkovića koji se vuče oko 16,a čim primi loptu pada na pod.

    Jakirovića isključivo krivim što Brunu nije izvadio i stavio Brodića koji će napast u 16m,a vidiš da ti Kaneko probija po strani,pa i Hoxha dva ili tri puta gdje probija,ubacuje,a u 16 nikoga nema.

    Screenshot-2024-02-10-22-23-49-384-com-google-android-youtube.jpg
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Šutiranje naših igrača je očajno. Imali su 3-4 solidne situacije za opucat sa 20 metara i uvijek bi to odlazilo 10 metara iznad gola ili 5 metara lijevo ili desno od stative. Ne razumijem kako profesionalni igrači ne mogu makar opasno opucati sa 20 metara pa da promaše za metar-dva nego promaše toliko da ne bi pogodili gol makar bio veličine zgrade.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    na žalost nije mi lakše, oprosti buraz, ono što sve vrijeme pokušavam da ne radim, da se ne is tresem ovdje ja to uradi na tebi. Oprosti još jednom. Ma ništa ne pomaže, ovo jede iznutra. I još gore mi je sad. Jer znam da ništa ne mogu promjeniti. Jebo majku sad sam siguran da mi sebe iznutra uništavamo. Ne treba nam niko drugi:heart:
  • Dudu 9
    151



    A čiji je posao da igračima objasni da takve stvari ne mogu raditi?
    Ako nema autoritet nad senatorima i ne može uvesti disclinu u igri onda nije trener za Dinamo.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Ja ne znam gdje je nestao dinamov pressing koji je bio dobar protiv Gorice. Danas ga nisu ni pokušavali osim nakratko pred kraj prvog poluvremena. Možda se štede za Betis? Čudno je sve oko Dinama.
  • MarK
    231
    Kako je Ademi propao... On je u pola sezone pao 2 lige u kvaliteti. Kao da to nije onaj igrač. Nema više onaj stav otprije. Kao pokisla kokoš izgleda. Ova sezona je def. njegovo zadnje u dresu Dinama. Hvala mu na svemu prije ali on sad za Rudeš nije
  • San Lorenzo
    11.7k

    Ovo je sasvim solidna pozicija za šut, a Kaneko bez razloga stoji preširoko.
  • Mlađi referent
    10.7k


    Na ovoj slici se vidi kriminalno pozicioniranje Takura
  • Peškaman
    2.6k

    Pa ako igraču koji je za Dinamo sakupio 80+ nastupa,što europskih što domaćih,igraču koji je senator i koji je navijačima drag (tipa meni je) treba trener,oružar ili teta iz svlačionice objašnjavati da u ovoj situaciji treba odigrati čist primjer 'rukometnog viška' gdje ti na 11 metara na moguću poveatnu stoje 3 ,onda stvarno ne znam.
  • Orc123
    5.1k
    Da ste pogledali cijelu akciju s ne sliku onda bi vam bilo jasnije pozicioniranje Takura
  • plavac173
    2.6k
    Bit ce ovo duga noc... Sretno nam svima.

    Ako nista, iskusni smo u ovom
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    ja se uopce ne planiram sekirat radi jakira i njegovih nesposobnih odluka, mislim da su sad svi shvatili da je on "siguran" do kraja sezone jer ako danas nije otisao nece nikad, a s ovakvom igrom i stavom od igraca "lako cemo" i bolje da ne osvojimo prvenstvo jer cemo se samo brukat u Ligi Prvaka iduce godine.
  • Peškaman
    2.6k

    Solidna da,ali s poštovanjem Riletu,ne za njega.
    Puno bolja opcija 'pružanja' lopte Kaneku.

    Kaneka se izvlači s vrha peterca prateći kretanje lopte te se sprema za trk u prostor gdje bi lako došao do vrha peterca iliti ga 1vs1 s golmanom uz mogućnost podvaljivanja lopte na vrh peterca gdje naša 3ica stoje.
  • Mlađi referent
    10.7k
    Kaneka se izvlači s vrha peterca prateći kretanje lopte te se sprema za trk u prostor gdje bi lako došao do vrha peterca iliti ga 1vs1 s golmanom uz mogućnost podvaljivanja lopte na vrh peterca gdje naša 3ica stoje.Peškaman

    Ok, ti vidiš tako, ja vidim da se Takuro izvlači iz opasne u pozicije puno preširoko u zonu gdje i kad primi loptu je manja opasnost.
  • Bernard
    362
    Neću puno komentirati, sad sam tek došao doma s tekme, ljut i previše piva u guzici,samo ću pohvaliti navijanje, ostalo za zaborav. Jakiru budi bivši ujutro. Pozdrav
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.