• plavac173
    2.6k
    Zbunilo me to sta pise da imamo i mi i oni 21 utakmicu, vruc sam tako da
  • Svi na Sjever
    2k
    Mi imamo eventualno još jedan vlak, a i to je upitno po meni, al moramo misliti bar na budućnost;

    Smjena, još večeras.

    Čovjek nema ni jednu pozitivnu stvar od kad je došao,ni jednu jeditu.
    Pa Mladina iz Rudeša da nas je vodio nešto bi pogodio.

    Mučno je ovo za gledati od 8. mjeseca, mučno je predati titulu bez ispaljenog metka,ne možemo biti prvaci svake godine ,al ne na ovakav šarlatanski način izgubiti borbu.

    Vi koji zazivate Rijekin kiks, dobro razmislite dvaput.

    Ne razumijem naše igrace pred 5 tisuca navijača, juniori Lokomotive ih stave u nervozu i preskakanje igre, suluda situacija na terenu.
  • Bosskovitz
    8.2k
    Ovo samo treba svesti na jednostavnu logiku: 11 igrača i trener protiv 11 igrača i trenera. Ako je apsolutno na svakoj od tih 11 pozicija igrač Dinama objektivno bolji od igrača Lokomotive, a kako god okreneš je, i Dinamo u dvije utakmice osvoji jedan jedini bod protiv Lokomotive, zaključak je jasan: trener Dinama igrače Dinama čini lošijima nego što jesu kao skup pojedinaca, a trener Lokomotive boljima nego što jesu.

    Evo slušam te izjave i kao da uvijek slušam istu stvar. Jakirović vidi da to ne valja, ali naprosto ne zna što da napravi. Ne mogu se više ni ljutiti na njega, to zašto je on takav bezidejan, melankoličan i jadan još uvijek tu nije njegova krivnja nego odgovornost prvo Vlatke, onda Barišića, a zatim većine u Izvršnom odboru.

    Nisam od ovih defetista koji sad opet melju o tome kako smo izgubili prvenstvo jer bodovi će se tu itekako gubiti do kraja od strane sva tri kluba, ali ovo ne izgleda dobro. I Jakirović to ne zna popraviti.
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    Kakvo neriješeno Hajduka...Belupo ima najslabiji kadar u ligi poslije Rudeša i nabit će ih Hajduk 4-0 pred 30 000 ljudi. Brekalo, Sahiti, Kalinić, Pukstas i Kleinhesler nisu nogometni genijalci ali su dovoljno dobri da Belupa na Poljudu otresu ko slinu i da već na poluvremenu bude gotova utakmica.

    Hajduku ide slabiji raspored i imaju 2 utakmice sigurnih 6 bodova (Belupo, Rudeš) a nama idu teške utakmice (2 puta Betis, Rijeka, Osijek itd.)
  • Neron53
    357
    Ma ovo je bilo namjermo tankiranje radi zavaravanja Betisovih skauta. Sve ce biti u redu.
  • plavac173
    2.6k
    Vi koji zazivate Rijekin kiks, dobro razmislite dvaput.Svi na Sjever

    :100:
  • Kujtim Shalla
    2.3k
    naporan si sa tom tezom, prvo cijeli prelazni rok kuksd za pojačanjima, kritiku Jes sve po redu, sad si kao pozitivan, biće sve u redu. Pa onda si trebao biti pozitivan i prije, reci jaki smo i ne treba nam niko, da ti netrezim komentare bez veze. Prvo oko stoper kako nam trebaju novi, a sad ih treba istrpiti. Pusti nas da se nerviramo Da prespavamo. Ja barem ne pamtim od lige za bedaka ovoliko loših rezultata, a pod jednim te istim trenerom. Kao što je @"marcio amoroso gore napisao, ako 1,95 poena po tekmi. I on još tu nama soli pamet da je zadovoljan bodom. Koja pozitiva? Šta je tebi tu pozitivno. Koga podržati? Pa petko ti kaže da su dali svoj maksimum. Ma koga oni jebu?
  • Mali Zeus
    10.4k
    Neće se niš promijeniti. Možda dobijemo Varaždin pa onda opet stanje protiv Rijeke i tak u krug.
  • Orc123
    5.7k
    covjece sve stoji da smo losi, da ne izgledamo nikak, da he trener za otpis, svaki put sam do sad poludio i bio negativan i sve ali nis jednostavno nisam imao od toga osim kaj sam se ubijao u pojam. Eto pokusavam smiriti sam sebe, totalno suprotno nego sad pokusavam ro da pozitivom...i ja bi im ebao sve po spisku sli ljudi su od krvi i mesa a previse volim taj Dinamo....boli i ovako previse i pokusavam se nekak smirit! Ako je to toliko tebi zasmetalo zao mi je? Ne mislim se istresati na tebe kao sto si se ti vec par puta tu istresao na mene bezveze jer te respektiram. I znam da je svima tesko, da bi pukli od jada, doslovno su mi sjebali vikend ali ne mogu se vise trovati negativom....tako je bio lijep tjedan, toliko lijepih stvari vezanih za Dinamo, nekih pozitivnoh konacno i onda ovo danas...ali frende nemam se vise snage trovati sa negativom. A ti de slobodno istresi i dalje na meni ako ti je lakse! K uopce nisam rekao nigdje da trebamo stopere istrpiti vec sam napisao da kaj ocekivati od stoperskog para koji zajedno imaju 39g! Za mene najveca glupost je vracanje Zivka iz Loxe....mah
    Ova ekipa ima kvalitetu ali nema pravo vođenje i mozes se jebati...
    Jbt unistavam si kvalitetu zivota s Dinamom, zdravlje i mladost!
  • Miro Vugrinec
    1.8k
    Kad su se dojmovi slegli sta rec.. Zadnja linija katastrofa osim Ogiware koji ide ko metak. Rile ne moze vise beka igrat samo na stopera. Perkovic i Zivkovic nisu dorasli Dinamu jos, u vrlo bitnoj utakmici sezone kad je hype itd.. Da ides igrat iza s dva neiskusna stopera u utakmici koju si na Maksimiru izgubio prije 2 tjedna 3:0.. Vezna linija Misic oke, Sucic puno grijesio, Baturina opet na nivou ko proslu tekmu. Spikic ponajbolji igrac prvog poluvremena. Hoxha nevidljiv. Po meni Petko dobra utakmica tuko se cijelo vrijeme i nagradilo ga s 2 gola. Veliki upitnik treba stavit Jakiru na glavu zasto krece u ovakvu utakmicu s dva stopera Zivkovic-Perkovic u tandemu. Zasto vadit Spikica i Baturinu dva najbolja igraca do trenutka kad ih je vadio? Ostaje samo velika žal da igraci nisu mogli donjet pobjedu pred onakvom atmosferom, jos jednom svaka cast svima koji su bili na tekmi i navijali!
  • plavac173
    2.6k
    Jedno je sigurno, navijam za pobjedu Rijeke sutra. Kod nas je sve moguce pa bolje da se na kraju borimo sa Rijekom za titulu nego jogurtasima
  • E46
    169


    Mlađi agilniji Ristovski nego sad, golman 10 puta bolji od Zagorca, Ivanušec bolji od Hoxhe 3 puta, Ademi je jos tada bio u formi i grizao te Baturina i Mišić igrali vanserijski tada, nisu za usporedbu te dvije ekipe ali znam sta ciljas da je ova ekipa nazadovala, ali nije tu samo trener u pitanju, neke su sustigle godine a nisu se dovele konkretne zamjene
  • FrenchMontana
    344
    Nema trenerovog potpisa u igri, ti cuveni “automatizmi” su nepostojeci, a zamjene koje radi su u najmanju ruku debilne. Sve kredite koje sam cuvao za Jakira su potroseni, mislim da mora otici.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.