• Orc123
    5.1k
    neki bi ti rekli da Ogiwara stoji pre siroko!? :sweat:
  • austrijanac
    2.7k

    To mozes radit u Belupu.

    Dinamo je Dinamo.
  • Tongo Doumbia
    2.4k
    točno, slična situacija s Baturinom u drugom dijelu, imali smo izgledan 4 na 4, on je katastrofično potegao s bar 30 metara..
  • Kepec
    4.8k
    Kriva dodavanja koja idu u aut umjesto u noge suigrača.
    Nepotrebni udarci s 20 metara koji idu daleko preko gola ili ravno u ruke vratara.
    Nervoza u obrani i nepotrebna vraćanja lopte skroz do Zagorca koji u panici krivo ispucava.
    Prolasci krila i ubačaji u 16 metara gdje nema - nikoga.
    Nenormalno loše odluke u napadu.

    Sve su te situacije jednako djelo i trenera i igrača.
    Probudio sam se dan nakon utakmice, a trener i dalje nije bivši. Opet. I tako ćemo u nedogled.
    "Senatori" koji su svoje statuse u klubu od navijača zaslužili svojim igrama i djelima u klubu su izgubljeni. Ti igrači (svi znamo na koje mislimo) su trenutno manji od makovog zrna. Ne pridonose apsolutno ničime klubu i vrijeme je da se probude i shvate u svojim glavama da nije Dinamo ovdje zbog njih nego oni zbog Dinama.

    Vremena je sve manje, nestrpljenje kod navijača raste, ako vam je toliko stalo do kluba koliko prikazujete svojim proslavama nakon gola onda se skupite, dogovorite, nađite rješnje i počnite igrati kako spada, a ovog klauna koji je vaš "trener" odjebite jer njegovu glupu glavu više ne mogu smisliti.
  • Jaro
    5.6k
    "Vidim pišu mediji da je Dinamo kiksao. Nije kiksao Dinamo, kiksali smo mi, izgubili dva boda."Krizy

    Doslovno ovo sam napisao na loksin tweet kako su osvojili bod. Svaki klub koji igra protiv Dinama s ovom lrevarom na kkupi, a ne osvoji sva 3 boda - je kiksao. Ajd, Rudesu nine kiks ako uzme samo bod...
    Do tud je on doveo Dinamo - da je standard uzet bod ili 3 protiv...
  • rioda
    2.6k
    Pogledao sažetak i strašno su me raživcirali udarci Hohxe i Ristovskog, mislim da ih je bilo 3 ili 4. Grijali bi mi klupu obojica iduću tekmu
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.9k
    da nadodam jednu situaciju koja se koliko sjećam nije komentirala.
    kod 1:0 protiv Gorice doma, kod one brutalne akcije kada Ogi petom proigrava Arbera, ovaj daje jaku povratnu po podu, Bati iskusno propušta i onda lopta dolazi do Rileta. U toj situaciji idealna rolica za lijevu nogu, ali puca desnom slabo po podu. Jedan Majer ili Badelj bi to plasirano poslali uz vratnicu ali Rile nije taj kapacitet ( odnosno nije više ) i u toj situaciji bi bilo idealno lažnjakom ovog poslati po ćevape a takija bi izbacio 1 na 1 sa golmanom samo da je lagano dodao.
    Nije poanta da se sada pljuje po Riletu ili senatorima jer je to moderno, već jednostavno ne znam da li naši igrači žele biti heroji ili nema komunikacije, kemije, momčadskog duha, uglavnom nešto jebeno fali. A možda i precjenjujemo naše igrače, svakome na odabir. Ovo su školske akcije koje moraju završiti golom
    https://www.youtube.com/watch?v=cAHiStpRYi8&t=461s (3:34)
    Iy0mRie.png
  • Benito
    598
    jedini problem ovdje je kaj nije zabio gol...ništa drugo osim udarca ne može bit u ovoj situaciji. Nikakvi lažnjaci, proigravanja za Kaneka. Udarac po sredini sa 16 m, ništa drugo osim udarca
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.9k
    onda se to završava punom desnom a ne plasiranom ( osim ako nisi Badelj, Majer )
  • jedan u nizu
    6.1k
    Nije toliko stvar samo u tim situacijama gdje su igraci krivo procijenili pa pucali po golu ili previdjeli slobodnog igraca.Cijela igra nam je za kurac.
    Nitko ne trci, nitko ne napada prostor, nitko se ne otvara. Mi smo svaki aut izvodili 30 sekundi, bilo na nasoj polovici, bilo na njihvoj. Igraci stoje ko ukopani i cekaju da im lopta dode, a svi su pokriveni protivnckim igracima i onda se nema kome dodati.
    Ista stvar u svakom napadu, u svakoj lopti koju ima Misic. Igraci lagano stoje i cekaju loptu, pa nemami ni smislene akcije, niti automatizme. Na bljeskove se dogodi neka polukontra gdje se otvori prostor, ali uvijek imamo preko 60% posjeda i minimalan broj opasnih prilika. Igraci igraju za kurac.
    Da do njih je ali vise do trenera. Ili su to njegove takticke zamisli, a ako nisu, onda ima da im objasnis da se to ne radi. Ne mozes se smatrati ozbiljnim trenerom, a igraci ti 30 tekmi stoje i ne krecu se a ti govoris kako smo zadovoljni bodom.

    Kada nase krilo napadne poluprostor, ima opcije ili proigrati beka, vratiti na sredinu, proigrati naprijed, ili povuci dijagonalu na drugo krilo. Ali nitko od tih drugih igraca se ne nudi i ne napada prostor. Ja ne pamtim kad smo imali kvalitetnu loptu u for. Kada smo proigrali igraca izmedu 2 protivnicka u for da bi se napdac oslobodio, ne znam kad smo imali centarsut na 10m od napadaca pa da napdac ide na loptu a ne da kao ukopan ceka tu loptu i onda napravi faul u napadu.

    Igra nam je bezidejna i jalova, izgledamo kao rukometno prebrajanje u najgorim danima hrvatske repke, lopta u krug, a bez ideje da se bilo sta napravi, proigra ili nesto.

    Na kraju imamo 65% posjeda, cijelo vrijeme napadamo, pa je Jakir zadovoljan jer misli da igramo napdacki nogomet, a igramo kurac, kukavicki nogomet.

    Krecemo u izgradnju napada od iza, nemamo nikog u napadu, Petko se povlaci nazad, krila nam stoje markirani i cekaju loptu. Cijeli vezni red se spusta do obrane po loptu i onda samo imamo dodavanja i nadu da ce se njihovi igraci sami zbuniti i otvoriti nam prostor.

    a igra lokomotive? Oni krecu u izgradnju napada, i njihova cetvorica su u napadu. Daju duge lopte, daju lopte u for, imaju prostora za izgraditi napad, i tu nam izbacuju igrace. U dva dodavanja dodu do svoje napadacke cetvorke a izbacili su nam cijelu momcad?
    Da nasi igraju jaki presing reko bi covjek ajde, ali nasi svi u tom trenutku stoje visoko, ali ne rade ni p od presinga, samo stoje visoko i glume da rade presing.
    Oni su nama vrsili presing i mogli su zabiti jos 4 komada sa Zagijem na golu.
    Zato nam stoperi izgledaju smijesno, jer ostaju sami sa njihovim kontrama a nemaju podrsku nasih veznjaka, i nemogu se rijesiti lopte pa rade pogreske u obrani, jer nemaju kome dodati osim medusobno, i onda nastaju greske.
  • Peškaman
    2.6k

    Bravo,baš ono što sam jučer pisao,samo je ovdje Rile u boljoj situaciji.
    Plus,još jedna situaciju u kojoj umalo nisam pepeljaru bacio je ona gdje Bati pokušava škarice a Rile iza njega natrčava na loptu,pa gdje ke komunikacija.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.9k
    razmontirali bi 95% ekipa da dođe trener i kaže imate pravo na jedan dodir ( max 2 ako morate uštopati tešku loptu). Vjerujem da ovi dečki to mogu samo se trebamo vratiti na osnove nogometa. Fali nam trka bez lopte i ti dupli pasovi, svatko carini loptu i svi žele biti heroji. Ma joj...
  • Rakovica1986
    537
    Vidović puca u padu preko gola, na 3 metra od njega Ademi sam ko duh i skoro prazan gol. To je bio game winner koji smo propustili. Sad je bio Vidović, inače znaju bit drugi. Previše sam toga vidio ove sezone, vrlo je jasno da igrači nisu tim i nemaju ispravne motive.

    To je apsolutno krivica Jakirovića koji nema zrna u glavi da u analizi utakmice detektira broj prilika koje su mogle završiti pogotkom da je bilo jedno dodavanje više.
  • Peškaman
    2.6k
    Ma jednostavno mi puno toga propuštamo u završnici napada a golove jednostavno primamo,s 2 dijagonale prema Krivaku su izbacili ćitavu obranu.
  • laznjakAndrejaKramarica
    189
    pa nas croklopp inzistira da se puca iz svih mogucih pozicija. To su te uigrane akcije…
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.