• Petar86
    592
    ma je hahahah ne, fala Bogu daleko san ja od st... al svida mi se sto odma pozova za utakmicu u ned

    Kad procitam ponovno svoj upis ostavlja malo taj dojam haha
  • Rakovica1986
    537
    Samo ti Petre i/ili Dinamo.Split guraj Dinamovštinu tamo gdje jesi. Nema mi dražega od Dalmatinca Dinamovca.
  • Salva
    2.3k
    “Mama nemoj plakati,
    Ne mogu si pomoći.”

    Vrti mi se pjesma od jučer i u glavi je samo Gorica. Mislim da će šira masa (napokon) shvatiti važnost utakmice i da ćemo imati peteroznamenkasti broj gledatelja. Na nama je da tjedan dana maltretiramo sve oko sebe i da napunimo tribine. Hvala Dinamu i Rijeci na predivnom vikendu !
  • Jurki
    8.7k
    Hvala Dinamu i Rijeci na predivnom vikenduSalva

    A i tjedan ce odmah biti ljepsi
  • Petar86
    592
    kazem, nemam veze s tom stranicom, vidija san da su odma stavili story s pozivom za ned. i svidilo mi se, mozda je admin jedan od kolega na forumu

    A da sam Dalmatinac i Dinamovac i moja obitelj to s ponosom jesam!
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    daj boze da bude tako ali ocekujem nekakvih 5-6 tisuca max
  • Muka
    344
    Ne želim uopce igrace vidjeti po drustvenim mrezama. Neka se zatvore u karantenu i samo trening,trening i trening. Moraju shvatiti kako je svaka iduca utakmica finale. Ne zanima me uopce ni betis ni kup. Nek im to budu trening utakmice i uigravanje. U igri smo za titulu, svaku utakmicu moraju max ozbiljno shvatiti. Čeka nas velika borba i uz zaostalu utakmici smo u igri. Titule se osvajaju na "malim" utakmicama i nikada nije teže bilo.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Ne zanima me uopce ni betis ni kup.Muka

    Ne daj Boze da ne osvojimo prvenstvo. Ako nam se to slucajno dogodi kup nas vodi u kvalifikacije za EL za razliku od ostalih mjesta u prvenstvu. Tak da kup ima svoj znacaj.
  • db-izbjeglica
    12.9k
    mrzim utakmice s goricom....
  • NORTE
    9.3k
    Pregazit, osramotit, ponizit
    41811129b9877be88af24c51b6a94553.gif
  • wolfgang14
    1.1k
    lineup.png

    Kaj velite na ovo sa Petkom na 10ki, mislim da bi tako bili opasniji jer Hoxha, Kaneko, Petko i Brodić/Kule mi djeluje dosta opasno. Također bi Ogiwari krenuo davat minutažu tipa zadnjih 15ak minuta (naravno ako rezultat dopusti)

    Edit: Jebemu miša, zaboravio sam Mišića :sweat: ali dobro, nebitno toliko sad. Napad moramo sredit da budemo opasniji u 16 metara
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Njima ne igraju bekovi Raspopović i Mumsgaard (ne znam kako se točno piše) zbog kartona i vjerojatno Vujnović zbog ozljede. Jebiga situacija je takva da se i to mora gledati. Vidim jedan missmatch a to je pozicija njihovog lijevog beka kojeg im igra visoki i ponešto sporiji Štiglec dok je kod nas na toj strani vrlo brzi i eksplozivni Kaneko kojeg ovaj nadam se neće moći pratiti. Više nemaju opciju dupliranja Kaneka jer je sada tu Hoxha koji na drugoj strani isto može barem 2-3 puta tokom utakmice predriblati 1 na 1 svog čuvara, Nadam se brzom vodstvu jer će biti mentalno naporno gledati Banića koji prilikom svakog gol outa zadržava igru i potroši 45 sekundi i suca koji se pravi da to ne primjećuje te na kraju produži samo 4 minute dok bi Hajduku u istoj situaciji produžio 15 minuta.
  • Juznjak
    3k

    Što je s Mrzljakom? Nije valjda da je dobio samo jednu utakmicu kazne. Jesi li siguran za Munksgaarda? Meni se čini da mu je danas bio drugi žuti.
    Edit: Mrzljaka nema. Dobio je dvije utakmice kazne koliko sam uspio pronaći. Bitno je za naglasit i to da im je Raspopović danas igrao na Mrzljakovoj poziciji, zadnjem veznom. Munksgaardu je danas bio drugi žuti karton tako da on protiv nas igra.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Da, pomiješao sam ovog Munksgaarda sa Dancem Blummelom. Oslabljeni su svejedno, nema Raspopovića i Mrzljaka, još nemamo pobjedu protiv njih ove sezone, mora nam se otvoriti. Neće ni Banić valjda treći put biti igrač kola HNL-a kao u prethodna dva puta kad su igrali sa Dinamom.
  • wolfgang14
    1.1k
    Kladionica kaže da je kvota na Dinamo 1.25 a na Goricu 13 :yikes: X je 5.80
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.