• dinamo u srcu
    1.3k
    Ma ja samo želim da izlete na teren ko totalni manijaci i krenu od prve minute silovati Loksu, a onda i svaku ekipu nakon toga. Ono, da ekipe u 80 minuti govore sudcu sviraj kraj.
    Čini se da je Jakir najveći problem detektirao (rješavanje protivnika u ranoj fazi utakmice), a uskoro ćemo vidjeti je li našao rješenje za isti
    Rakovica1986

    Apsolutno potpisujem sve, dečki će bit nabrijani i kad puknemo Lokomotivu, bit će invazija u Pulu.

    Veselim se ovakvom hnl-u.
  • luka modic
    609
    Kad ce Stojković i Kačavenda bit spremni?
    Hoce li zaigrati uopce do kraja sezone?
  • Nino Bule
    11.5k

    Kacavenda ne, stojkovic krene u puni trening u ozujku/travnju dakle zaigrat ce u ovoj sezoni
  • deda
    28k
    Mali šok dečki. Ulaznice su trebale krenuti tek sutra u prodaju, ali več su u ponudi. Navalite.
    https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo
  • Ivdzo11
    3k
    Kako smo kasnije doznali, Petković se doista požalio na bol u koljenu, imao je manjih problema tijekom priprema, no, sad je sve u redu. Petković je po dolasku u Zagreb iz Istre obavio dodatne preglede, da se vidi postoji li neki teži problem, međutim, zdrav je i spreman, odradio je u petak cijeli trening i potpuno ga izdržao.

    Tako da će Jakirović, ne bude li nepredviđenih problema u iduća tri dana, imati na raspolaganju protiv Lokomotive, praktički, kompletnu momčad. Jedino je upitan Dino Perić, koji je i zadnje dane u Rovinju radio po posebnom programu, a nije sigurno niti da će u prvih 11 zaigrati Japanac Takuya Ogiwara, u ovom je trenutku poziciji na lijevom boku bliži Mauro Perković.
  • Eduardo
    17.6k
    Sude;

    Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina)
    Ivan Mihalj (Velika Gorica)
    Vedran Đurak (Sv. Ivan Zelina)
    Ante Čulina (Zagreb)

    VAR Patrik Kolarić (Čakovec)
    AVAR Ivan Vučković (Zagreb)

    Delegat; Zlatko Stanković (Zagreb)
    Časnik za sigurnost; Draženko Kovačić (Križevci)
  • Sajla
    3.5k
    ježim se od kombinacije Pajač - Kolarić. ne mislim da imaju nešto protiv nas, da su loši suci ili da bi netko drugi trebao suditi, ali svaki put kad je jedan od njih sudac nešto pođe krivo. ili se samo takvih utakmica najbolje sjećam :D
  • NORTE
    9.3k
    Koji je razlog da je glavni teren i dalje pod snijegom umjesto da ga se zagrije i otopi?

    Kakav je status Perića, Boška i Drmića?
  • Krizy
    36.2k
    Ne smije se to raditi. Zeznuli bi onda travu, snijeg se očisti pa se na dan utakmice pali grijanje, bar mislim. Ima netko tko bolje zna.
  • Jaro
    5.6k
    osim sto grijanje sigurno utjece na travu, snijeg je ipak izolator koji stiti tlo i biljke od niskih temperatura.

    Tek pali, svježi i rahli snijeg sadrži mnogo zraka pa stoga slabo provodi toplinu. Takav dobro štiti tlo i raslinstvo od pretjerana ohlađivanja. Zbog loše vodljivosti ohlađivanje se očituje na samoj površini snijega, a donji dijelovi snježnoga pokrivača i tlo pod njim pod neznatnim su utjecajem vanjske hladnoće.
  • NitkoBitan
    12.2k
    Sve se moze kad se hoce!

    Loksa i Dinamo trazili zamjenu domacinstva i ekspresno se dogovorili iz opravdanih razloga. Kako to da se nemre izac u susret navijacima i stavit utakmicu barem sat vremena kasnije da ljudi stignu s posla?

    I onda nek komentatori na maxsportu kukaju kako je prvenstvo napeto a na Maksimiru nema 2000 ljudi.
  • Juznjak
    3k

    Da je Zagreb normalan grad po pitanju Dinama skupilo bi se par tisuća srednjoškolaca samo na toj utakmici, a da ne pričamo o ostalima onda. Valjda je u većini škola jutarnja smjena. Nego je problem što vjerojatno u prosjeku u nekom običnom razredu Dinamo zanima jednu osobu.
  • NitkoBitan
    12.2k
    Gle ja bi volio da nam je demografska struktura kao u sjevernoj Africi ili istocnoj Aziji pa da na svakoj tekmi bude 10-15 tisuca nabrijanih tinejdzera ali jbg sta je tu je, volimo setat pse i slikat se za instagram.

    Ne treba otjerat i ovo malo navijaca koje imamo.
  • Sibirski plavac
    1.3k
    A tko je kriv za takvu situaciju s posjetom? I molim bez odgovora tipa "specifična Zagrebačka publika". Jasno je da nam fali u svim sportovima kultura odlaska i praćenja tekmi, ali ove spike koje se stalno vrte da je samo Zagreb takav, a svi ostali u Hrvatskoj i Europi žive za svoje klubove i pune stadione su stvarno naporne i neistinite . Ako netko misli da je s obzirom na " milijunski grad" sramota ovakva posjeta,neka baci oko na pokoji sažetak sa domaće tekme Lokomotiv Moskve,Partizana ili Ujpesta. Sve klubovi iz višemilijunskih gradova a posjete sljedeće 7270, 3620, 4881...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.