• Banana 2
    469
    Pa Menalo je zabijao jednako često koliko i Hoxha čak i ako Hoxhi ubrojimo sve golove za Slaven. Doveli smo novog Menala, ali drugačijeg profila. To nije kvaliteta kojom mi možemo do iskoraka u LP. U vrijeme Menala smo barem imali i ozbiljnije igrače mimo njega, a sada se uzdamo u to da će Hoxha preko ljeta postati Ronaldo. Dajte me najte.
  • Yovitssa
    345
    Neizmjerno mi je drago zbog Arbera, zbog gola, zbog Dinama, zbog cijele situacije, ali treba spustiti loptu na zemlju... OK, isplatio se ovim golom, "posrao" se kritičarima u usta itd, itd...
    Ali činjenica je da je jučer opet napravio ono kaj najbolje zna (lopta u stranu i šprint) samo kaj se ovaj put nije popiknuo o loptu ili vlastitu kopačku, već je zabio jebeno bitan gol. I nije me razuvjerio da NIJE igrač za Dinamo, čak mi je i (još uvijek) razina ispod Špike...
    Zato ne zamjeram profi kaj veli da je zimus bio treća opcija, jer je fakat tako. Nadam se da su Ferencvaros i onih par talijanskih klubova koji su ga "vabili" vidjeli nekaj u njemu i da bude to krenuo pokazivati u kontinuitetu nakon ljetnih priprema.
    Jer ovako nema smisla da pokraj zdravog Vidovića on igra na krilu.
  • Crusades1986
    9.8k
    Pa Menalo je zabijao jednako često koliko i HoxhaBanana 2

    Da, samo kaj je pitanje jel bi Menalo probio beka Betisa ili jučer zabio odlučujući gol za pobjedu... Ja mislim da ne bi.
  • cibona
    1.4k
    Pa menalo nam je spašavao guzicu više puta. Prošle godine je zabio protiv lokomotive za pobjedu u kljucnoj utakmici nakon odlaska Čačića, a i protiv Shkupija u kvalifikacijama za LP je asistirao za ključni pogodak ako se ne varam. Zabijao je jos neke vazne pogotke uvjeren sam.

    Poanta je da su i menalo i hoxha su prosječni HNL rotacijski igraci, a takvi nam u dinamu ne nedostaju... I dalje smatram da hoxha nije isplatio svaki cent ovim pogotkom.
  • Crusades1986
    9.8k
    Usporedi klubove koje sam ja napisao i usporedi klubove koje si ti napisao.

    Obojici je rotacija u Dinamu maksimum, ali Hohxa je za sad riješio puno važnije utakmice od Menala. U defanzivi je za klasu odgovorniji od Menala.

    Edit: i to tek sad sam skužio da je napravio pored Mitrovića koji nije bilo kakav stoper, dapače, jako kvalitetan.
  • ibro1986
    44
    vidoviću je prirodna pozicija desetka, tamo di je i baturina, moglo bi se jednom isprobati tako hoxha ljevo krilo vidovic desetka.
  • Yovitssa
    345
    vidoviću je prirodna pozicija desetka, tamo di je i baturina, moglo bi se jednom isprobati tako hoxha ljevo krilo vidovic desetka.ibro1986

    Upravo zato sam i napisao da nema smisla da pokraj Vidovića igra Hoxha. Jer i na neprirodnoj poziciji je duplo bolji od njega. A stavljanje Vidovića na "desetke" ne bi učinilo Hoxhu boljim lijevim krilom. Barem sam ja takvog mišljenja...
  • ibro1986
    44
    vidovic logicno ispred Hoxhe,ali dati i Hoxhi da igra da se pokaze (ako moze)
  • Mali Zeus
    9.8k
    Poanta je da su i menalo i hoxha su prosječni HNL rotacijski igraci, a takvi nam u dinamu ne nedostaju... I dalje smatram da hoxha nije isplatio svaki cent ovim pogotkom.cibona

    Pa dobro, jer to nitko nije ni rekao.
  • ibro1986
    44
    danas je dobro odigrao
  • Dinaminjo
    514
    Ima vise samopouzdanja..
  • marcio amoroso
    32.5k
    Danas je bio top. Očigledno mu je gol protiv rijeke baš dobro došao. Samo tako dalje.
  • Nino Bule
    11.6k
    Danas je bii neman
  • Teofil Kateran
    876
    Mislim da je najveći problem bio samopouzdanje, i Jakir je nešto tako spomenuo još ranije novinarima, ovo danas je skroz dobro izgledalo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.