• i more je plavo
    891
    Jednostavno promasen transferEfes Pilsen

    Ne slazem se, svakako puuuno bolji posao nego Brekalo.

    Procitajte clanke dalmosa o Brekalu......isto sam pisao ovdje dok se pricalo o njemu.

    Ako ne donese prevagu, a nije, onda ce im biti jebeni teret, isto bi bilo i kod nas.

    A za Hohxu, koji posteno odradi sve defanzivne zadatke i s time zrtvuje ono sto je radio cijelu karijeru, cemo sigurno vratiti dio ulozenog ako i ne zaradimo.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Ja se ne slazem s takvim rezonom. Vratit ulozeno na liku koji je doveden da bude prevaga u borbi za naslov je onak.. Nismo platili finu sumu i odrekli se svega i svacega Slavenu za rotacijskog igraca koji ce ispunit trkacku normu. Mozemo onda jednostavno duplirat bekove i to je to.
    Krilo je kljucna pozicija u danasnjem nogometu, a mi smo na 3 rotacijska igraca doveli i cetvrtog. Retardirano.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Hoxha dobar jučer, ne znam kaj ste vi gledali. Što nije bio bolji prema naprijed je zbog toga što je puno radio defanzivno. A onaj Muf je jučer bio možda i najbolji igrač Hajduka. Sigurno bolji jučer od beskorisnog Kaneka na drugoj strani.
  • hardek
    1.4k
    Dinamo si ne smije dopustit da mu igraju krila zbog defanzive. Ako je to ono čemu težimo ne piše nam se dobro.

    Najveći naš problem ove sezone je jednostavno premali broj pogodaka i realno stvorenih šansi. Jednostavno da imamo krila koja su konkretna u napadu mi bi zabijali 2,3 gola po utakmici pa ako i primiš jedan nije smak svijeta. Pogledaj Rijeku recimo, zamisli da Sopić igra sa Bogojevićem i Grgićem na krilima, defanzivno bi bili bolji, al sigurno nebi zabijali ovoliko golova. Naravno Rijeka ima i tu sreću da imaju vjerovatno i najbolja krila u HNLu ove sezone, zato i jesu tu di jesu.

    Ponavljam, Dinamo si ne smije dopustiti da mu netko u prvih 11 igra na krilu zato što je dobar u obrani. Pogotovo u HNLu
  • San Lorenzo
    11.6k
    Očekivao sam da će bar pred kraj utakmice eksplodirati i napraviti nešto kad su ovi izvukli i Moufija, a ono ćorak, Hoxhi je svejedno jel ispred sebe imao beka ili nemao nikoga, on nađe načina da se saplete i zbuni.
    Stojković je, nadam se, pred oporavkom, a onda klupica za Hoxhu i nek ulazi zadnjih 20-30 minuta.
  • veselko tenžera
    1.3k
    veza nam je defanzivno loša, da su i krila to bi bio show.

    Hoxha jučer slabašan, ali nekorektno je reći da je bio lošiji od Kaneka. Ne znam čemu ta opsjednutost Kanekom da se njegove katastrofalne partije pravda sličnim Hoxhinim izvedbama.

    Inače, u ovoj polusezoni sam od krila očekivao 6-8 golova i isto toliko asistencija u HNLu, a dobili smo jedno veliko ništa.
    Čudo je da smo tu gdje jesmo, ovo je sve na mišiće i autoritet šampiona.
  • hardek
    1.4k
    Ne mogu vjerovati da ću ovo reći ali sve sam sigurniji da je Špikić naše najkompletnije krilo kad se sve uzme u obzir...

    Daj bože da Stojković bude riješenje naših muka
  • austrijanac
    2.7k
    Dajte ljudi moji prestanite više govorit za Hoxhu da je dobar jer defanzivno odradi posao. U današnjem nogometu gdje bekovi sami mogu pokrivat obrambeni dio, mi dovedemo krilo jer je dobar defenzivno dok naganjamo prvo mjesto.
    Krilo je krilo jer treba zabijati pogotke i donositi kreaciji. Moufi jučer slezenu ostavio nakon 10 minuta, ovaj meda ne može. Lik nije igrač za Dinamo i ne mogu vjerovat da ga se toliko brani.

    Jakir mu daje povjerenje jer misli da je 1999. te da brzi igrači mogu samo iznijet loptu i pretrčat sve. Davno su prošla sva ta vremena jer je 2024 i bez trke ne možeš ništa. Fizikalije su kod svih izrazite.

    Od krila hoću golove, asistencije i velike prilike.

    Nikakve defanzivne doprinose.

    Kad smo kod defanzive i ostalog, Hoxha ima duplo veći broj izgubljenih lopti od Vidovića (koji nije krilo). Nema sprinta koji ti može nadoknadit 13 izgubljenih lopti u klubu poput Dinama.

    Kad vidim ovdje upise i slične od Tome Ničote i ostalih debilnih novinara gdje mu daju 6.5 ocjenu jer je ispratio igrača, dobijem proljev. Statistike radi, Hoxha je jučer predriblan 4 puta. Sramotno najviše na cijelom terenu.
  • Dudu 9
    151
    Dosta su nam kriteriji pali ako se zadovoljavamo s tim da nam krilo igra obranu, a istovremeno ne može bazen pogoditi.
  • Keyser Soze
    8.1k
    Hoxha bi bio dobar rotacijski igrač za Dinamo, idealna zamjena mladom i poletnom Stojkoviću, prva opcija nikako. Meni on izgleda kao da je još pod dojmom igranja za veliki klub i svaki put kad primi loptu u opasnoj zoni jednostavno znaš da neće biti ništa od tog, isto kao i sa Špikićem. Ne bi ga prodavao, ali mi definitivno ne bi bio prvo lijevo krilo jer jednostavno nije dovoljno kvalitetan, teško ga je gledati s onim lopatama od nogu kao da na krilu imamo bijelog KTC-a. Imao je dobar prodor kad je kao i protiv Betisa otišao naglo u stranu i ubacio opasnu loptu koja je zamalo došla do Petka, obrambeno isto dobar, ali nišra više od tog.
  • DiddyGuela
    944
    Pa u krajnjem slucaju vjerujem da Arbera mozemo prodati i zaraditi na njemu vec ovog ljeta. Nedavno je debitirao za Albaniju, EU nastupi za nas... to su neke bitne stavke kod transfera.

    Jos i ako upadne na konacni popis za euro...
  • Ivdzo11
    3k
    [img]http://Screenshot-2024-04-01-19-15-11-728-com-sofascore-results.jpg Screenshot-2024-04-01-19-16-48-479-com-sofascore-results.jpg


    Po mapi kretanja ispada da Hoxha vise igra beka neg krilo, cak veci heat na lijevom krilu ima Baturina neg Hoxha....

    Ne znam je li to Jakirova uputa ili....

    Prvih par utakmica dok je samo bio u napadu okej je bio po meni
  • Brusa
    721
    u idealnom slučaju i zabije gol na euru i onda ga utopit negdje :joke:
  • hardek
    1.4k
    Žali bože novaca. Jedan od najgorih igrača u povijesti Dinama
  • Teofil Kateran
    872
    U početku sam mislio da nešto možda bude kad je imao nekoliko dobrih poteza iako je i tad bilo to dosta rezervirano. Sada je jasno da nije kvaliteta ni za zamjenu. Vidović i Rukavina > Hoxha
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.