• Paggini
    5.6k
    Stvarno nisam htio nista negativno pisati o covjeku, trudio se, trcao, krpao obranu, ali ga nije islo. Ovo je vec sad pozamasan uzorak utakmica i ono ṣ̌to on igra je blago reč̣eno tragedija.

    Stvarno mi ga je žao, nisam imao a priori neku averziju prema njemu, ali ja iskreno ne znam sta je njemu u glavi kad primi loptu jer izgleda kao potpuni amater na terenu vecinu vremena. Smijao sam se Kastratijevim skills and tricks koji su bili jedva ravno trcanje, ali Hoxha je stvarno nadmasio.

    Steta, stvarno steta, mozda se digne i iscupa par golova, ali probat ga utopit na ljeto.
  • cibona
    1.4k
    Meni je ponajvise žao Vidovića. Opet je nepravedno prvi zamijenjen samo da bi ova igračina koja u tri mjeseca ima 1 gol i asistenciju ušla u igru.

    Od prvog dana govorim da hoxha nije kapacitet za dinamo. Neki su vjerovali u njega prvenstveno zato što nas je Brekalo sjebao, a neki zbog takozvanih obrambenih karakteristika. Ponavljam još jednom - krilo služi da zabija golove, a ne da pokazuje obrambene doprinose protiv HNL fenjeraša.

    Na jesen ga trebamo prodati mađarima, a kao poklon paket im možemo pokloniti jakirovića koji nam ga je uvalio.
  • Špicpapak
    17
    Dečko kojem je vrh bio Slaven Belupo dolazi u nezgodnom trenutku u Dinamo, asistira za prolaz protiv Betisa i zabija PAOKu. Zvuči filmski nekome tko ga nije gledao. Ništa od toga nije mogao ponovit protiv puno slabijih ekipa a imao je sto šansi. Isto ništa protiv dečka al vratit će se ozlijeđeni i dečki s posudbi a Hodža ni od koga od njih nije bolji.
  • Jos-Optimus
    153
    Ja ga više ne mogu gledati u Dinamu. Nije stvar ni neuspješnih driblinga, straha...ali toliko neinteligentan nogomet igra, totalno bez rezona...ide na širok prostor na jednog lika i na silu ubacuje, na kraju utakmice kada treba u miru sačuvati loptu i samo zavrtiti okolo, on ide u neki prodor i simulira, svaki Ɓožji put simulira...zabija se ulijevo, dobio je puno previše prilika da mogu pomisliti da on može biti neki vitalan dio ekipe, ne može, dugo nisam vidio čovjeka koji toliko odudara od kvalitete ekipe...zadnji u ovom rangu su bili Šoić i Gvozden, doslovce prije 30 godina
  • Orc123
    5k
    Bio sam za njegovo dovođenje jer je u Belupu djelovao jako jako dobro ali...jos jednom se potvrdila cinjenica da nije isto igrati u Dinamu ili Loxi, Istri, Belupu, Varazdinu, pa cak i u Osijeku, Rijeci......Dinamo je drugi svijet...potvrdilo se to u slucaju Bulata, Majera, Ivanuseca, Spikica i svih onih koji nisu uspjeli poput Stefulja, Kastrtija, Jurica....svima osim mozda Jakicu iako je i on kaskao na početku su trebale 2-3 godine da postanu nositelji, da i Rog.... Neki nisu ni tad nego su ostali rotacijski igraci, a neki su totalno propali....ne ocekujte cuda odmah ni od Stojka, i Vidovic je toplo hladno igrao....jbg Dinamo je drugi svijet. Problem kod Hoxhe je sto on nema 2-3 godine za prilagodbu jer vise nije mladic....ocekivao sam puno vise od njega ali eto vidjet cemo jos, za sad je to slabo...
  • austrijanac
    2.6k
    Zašto Ogi jučer nije dobio priliku umjesto rakete?
    Brži je, obrambeno jednako odgovoran te savršen za tu poziciju.

    Nakraju sezone poslat ga što dalje.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.