• kibic
    1.1k
    Referirajući se na obavijest kluba, 15.1. kreće online produljivanje članstva i svi koji žele glasati moraju ga produljit do 15.2. Uz to, moraju biti punoljetni i ustupiti jedinstvenu e-mail adresu (1 e-mail adresa=1glas).

    Zašto se ustupiti treba e-mail adresa, ako neće biti digitalnog glasanja?
  • Klenx
    4.3k
    Opet im je nejasna objava.

    Pravo glasanja nemaju oni koji su obnovili članstvo do 15.2., a NISU BILI članovi u 2023.
  • Endeavour
    478
    Pa ovo je objava samo o članstvu, a ne o uvijetima za glasanje. Uvijet je biti član u 2023. i obnoviti do 15.2. Ne vidim tu problem.
  • Bosskovitz
    7.9k


    Piše u sekciji "pravo na glasovanje" da ga mogu ostvariti samo oni koji kumulativno ispunjavaju uvjete:

    • učlanili su se u 2024. godini, do 15. veljače
    • dostavili su e-mail adresu
    • punoljetni su na dan izbora

    A to je pogrešno jer uz sve to moraju biti i članovi u 2023. godini, kaj je prilično bitan uvjet koji su zaboravili spomenuti, a za razliku od ostalih proceduralnih odluka koje može donositi izborno povjerenstvo, ovo je statutarna odluka koja je nepromjenjiva.
  • Jurki
    9.1k
    dostavili su e-mail adresuBosskovitz

    Ovo za email adresu pretpostavljam da se misli da je email adresa napisana na pristupnici.
    Ili ce trebati ponovo negdje slati email adrese?
  • Bosskovitz
    7.9k


    Ne znam, ali pretpostavljam da da. Logika im nije jača strana, nažalost, ali to djeluje posve logično.
  • BBB Mataa998
    1.3k
    Zašto se ustupiti treba e-mail adresa, ako neće biti digitalnog glasanja?kibic

    Zasto uvijek milijun i jedno podpitanje?
    Planiras li glasati?
    Ako da,posalji jebenu e mail adresu.
    Ako ne,onda te svakako nema sto zanimati zasto treba e mail adresa.
    Nije bas da su e mail adrese strogo povjerljivi dokumenti da te treba to brinuti.
  • Jaro
    5.9k
    Tko god pise i sastavlja ova priopcenja, te onaj/oni koji ih odobravaju su ultranesposobni... Svako ima neku rupu/nedostatak/krivu ili poluinformaciju pa su potrebna dodatna obrazloženja i nadopune...
  • kibic
    1.1k
    Zato kaj me zanima.

    Zato kaj me svaki najmanji detalj za ove povijesne izbore zanima. Zato kaj sam dočekal ove izbore nakon godina zanemarivanja navijačkog mišljenja. Zato kaj mrzim koliko je klub otuđen od navijača i zato kaj mrzim koliko se godinama nije radilo na poboljšanju odnosa sa navijačima.

    Mislim da je jasno svima zakaj se propitkuje sve, ali baš sve, kako bi svi znali u najmanji detalj gdje se pomiče klub. Nakon godina šutnje i skrivanja bilo kakvih osnovnih informacija. Ako tebi to nije jasno i čudiš se takvim pitanjima; dobrodošel na forum.
  • NitkoBitan
    12.9k
    Eto zadovoljeni su svi obespravljeni clanovi kojima su nemilosrdno oduzeta clanska prava. Jbe se njima za izbore i obnavljanje clanstva do 15.2., samo da je uzet koju besplatnu ulaznicu i ne izvisit za derbi i europske :lol:

    I onda nek mi netko kaze da nema potrebe za dijeljenjem navijaca na prave i ostale...

    Btw. svida mi se izgled nove clanske iskaznice, bas moderno izgleda. Nadam se da negdje na njoj jasno pise da je clanstvo za 2024. i da ce se svake godine mijenjat izgled iste, bila bi to prava poslastica za kolekcionare.
  • BBB Mataa998
    1.3k

    Jedno je biti informiran i zanimati se za mnoge stvari ali traziti objasnjenje zasto je e mail potreban je smaranje nista drugo. Jednostavno je,uradis to sto ti je receno ako planiras glasati i to je to. Vjerojatno razlog postoji o kojem ces biti obavijesten kao i svi mi
  • kibic
    1.1k
    I ti si napravi po svom. Kaj got ti neko veli, ne propitaj neg odma napravi. Ja bum po svom se nastojal informirat i diskutirat na forumu z drugima.

    Živil ti meni rista 100 jari!
  • badjibadara
    1.7k
    Pitanje je legitimno. Moj mail imaju godinama, a nigdje ne mogu naci trebam li ga dodatno potvrditi, poslati na neku drugu adresu, napisati na komadic papira i ostaviti u shopu... Zbunjujuce, a samo treba napisati gdje i kada.
  • BBB Mataa998
    1.3k


    Jeste li razmisljali o tome da je ovo samo nekakva najava i da ce na vrijeme izaci u javnost zasto treba poslati svoj mail i tocno na koju e mail adresu se treba prijaviti za glasanje. Dajte malo samo ukljuciti mozak,nije ova objava poziv na izbore,sve u svoje vrijeme…
  • Jaro
    5.9k
    na vrijeme nece jer vec kasne sa svime... svaka objava ima 10 editiranja i 3 nadopune...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.