• Kaktus Car
    341
    Molim idiote koji igranje Dinama u Europi smatraju naporom i nebitnom stavkom za tradiciju kluba i za njegov mentalitet neka za početak odjebu s teme europskih utakmica, a nakon toga neka slobodno idu navijati za Belupo i Istru.Mali dioničar

    Za tradiciju i mentalitet kluba su štetni trener i oni koji su ga doveli i koji ga i dalje drže na klupi.

    Ako se izgubi HNL i ako se sljedeće sezone propusti dobra prilika za ulazak u nikad unosniju Ligu prvaka - skoro sigurno će doći do smanjivanja budžeta, težeg privlačenja igrača razine potrebne Dinamu (jer takvima EKL nije motivator za dolazak u HNL), potencijalnog daljnjeg približavanja Hajduka, likovanja branitelja bjegunca i puno drugih "veselih" stvari.

    HNL se jednostavno mora obraniti ove godine.
  • dzis
    581
    Naravno da je ova tekma bitna. Bitna je za ekipu,bitna je za trenera i stozer,a bitna je i za nas. Ajmo to danas dobiti pa sa smjeskom cekati prvo subotu i moguci kiks oba rivala,a onda i ponedjeljak .

    Pobjeda bez primljenog gola molim..Vracanje samopouzdanja u ekipu,a posebno nekima ( Sutalo)
  • Mathiasovi Chageri
    1.8k
    Molim idiote koji igranje Dinama u Europi smatraju naporom i nebitnom stavkom za tradiciju kluba i za njegov mentalitetMali dioničar

    Uf, odlično, umjesto da diskutiramo, odmah grube riječi. Možda da si i osnujemo naš klub pa u njemu ne igramo europske utakmice ako nam se ne igraju? Vidim da je dugogodišnji modus operandi naše skupštine prešao i na naše navijače. Ovo je forum, tu smo da diskutiramo.

    Nitko ne kaže da je napor i nebitna stavka, nego je situacija takva da nam gori pod nogama u prvenstvu, da zaostajemo dosta i da se mučimo s kim god da igramo. Pobjedom danas s punim sastavom par dana prije Slavena nećemo dobiti puno, ali dobrom partijom igrača iz drugog plana em njima dižemo samopouzdanje, em odmaramo glavne igrače nakon dugog puta u Kazahstan i igre na umjetnoj travi. Hvala Bogu, imamo pravo na 5 izmjena pa lako možemo uvesti glavne igrače ako zagusti.

    Mislim da nam je za tradiciju kluba i mentalitet puno važnije da budemo prvaci i igramo LP/EL iduće sezone, nego da danas dobijemo Astanu, vraćamo se doma i onda poginemo na pašnjaku u Koprivnici i izgubimo bodove. Kad smo već kod tradicije kluba i mentaliteta, koliko su tim stavkama doprinijeli uspjesi na gostovanju u Pragu, Prištini i Plzenu?
  • Kaktus Car
    341
    Imam pitanje, ako mi osvojimo Konferencijsku ligu jel uopće možemo igrat kvalifikacije za ligu prvaka slijedeće godine ako budemo i prvi u hnlu
    Onda će to netko drugi umjesto nas.
    dinamo u srcu

    Naravno, ako osvojiš KL imaš garantiranu EL, ali ako se klub plasirao u LP kroz domaće prvenstvo onda igraš to, najprestižnije klupsko natjecanje.
  • Teofil Kateran
    869
    Insajderi di su postave?
  • Mali dioničar
    14.2k
    Mislim da nam je za tradiciju kluba i mentalitet puno važnije da budemo prvaci i igramo LP/EL iduće sezone, nego da danas dobijemo Astanu, vraćamo se doma i onda poginemo na pašnjaku u Koprivnici i izgubimo bodove. Kad smo već kod tradicije kluba i mentaliteta, koliko su tim stavkama doprinijeli uspjesi na gostovanju u Pragu, Prištini i Plzenu?Mathiasovi Chageri

    Breaking news!!!

    Dinamo je od zadnjih 20 godina valjda 15 godina igrao i europske skupine i HNL.

    Europske skupine protiv ekipa jačih od današnjih.

    Čvrsto stojim kod toga da za Dinamo ne bi trebale navijati pičke koje kalkuliraju može li se izdržati naporan ritam Astana u četvrtak i Belupo u ponedjeljak.

    A još manje ga trenirati ili igrati u njemu.
  • Infinity
    15.2k
    Imam pitanje, ako mi osvojimo Konferencijsku ligu jel uopće možemo igrat kvalifikacije za ligu prvaka slijedeće godine ako budemo i prvi u hnlu
    Onda će to netko drugi umjesto nas.
    dinamo u srcu

    Klub dobije upit, tj. izbor od UEFA-e. Mozemo igrati EL i biti direktno u grupi, a mozemo igrati kvalifikacije za LP od drugog pretkola. U ovom drugom slucaju mozemo ostati bez svega.
  • Mali Zeus
    9.7k
    Zagorac - Moharrami, Ristovski, Perić, Ljubičić - Mišić, Bulat - Špikić, Baturina, Kaneko - Petković.

    Profa ide na sigurno.
  • Joza
    345
    Zagorac
    Moha rile peric ljubicic
    Misic bulat
    Baturina
    Takuro petkovic vidovic
  • Orc123
    5.1k
    Kaj opet Ljubo ispred Perkovica? Kako je to jebeno moguce?
  • Keyser Soze
    8.1k
    Na fb su stavili Vidovića u prvu.
  • Joza
    345
    Cuva ga za belupo
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Kakav ziheras..
  • Mali Zeus
    9.7k
    Rile na stoperu i Ljubo na beku. :heart:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.