• Mathiasovi Chageri
    1.8k
    Nismo trenutno dobri no to ne znači da smijemo pustiti Europu nizbrdo, dvije pobjede i onda vidjeti kako ćemo proći s ždrijebomBosskovitz

    U teoriji se slažem, ali Europu smo pustili nizbrdo onog trena kad nismo uspjeli nadoknaditi u ovoj jadnoj skupini ekstra bodove za plasman u skupinu. Trenutno imamo 2,5 boda u 23/24. Iduće godine gubimo 8,0 iz sezone 19/20. Mislim da nama treba još jedna pobjeda ili pobjeda i remi (nisam skroz siguran) prije nego počnemo opet dobivati koeficijent za ovu sezonu. Tako da sa prolazom skupine mi i dalje klupski koeficijent ne možemo poboljšati. To bi značilo da moramo dogurati poprilično daleko (finale) i to sa što više pobjeda, da bi uspjeli samo izjednačiti klupski koeficijent iz sezone koju gubimo iduće godine. Uteg od ove godine će nam biti oko nogu u Europi idućih pet godina i bit će ekstremno težak.

    Čak i da budemo drugi, igrali bi ili protiv prvoplasiranih ili protiv trećeplasiranih iz Europske lige, trenutno su to ovi klubovi: Olympiakos, AEK, Sparta Prag, Sturm Graz, Royale Union, Servette, Molde, Panathinaikos, Lille, Gent, Brugge, Legia, Fiorentina, PAOK i Fener. Protiv koliko klubova ovdje mi možemo reći da smo u dvije utakmice bolji? Jedan, možda dva. Nemojte se zavaravati transferima na zimu jer Hoxha i Jakirovi biseri nas neće pojačati.
  • Petar86
    584
    Europa je Europa i nju triba gurati koliko je god moguce, u nokaut fazi ionako moze dobiti svako svakoga, a ako ista moral bi se strasno dignuo nakon vadenja iz teske situacije... nek se vesele navijaci, a mozda se i nekog proda
    Neka igraca u izlogu
  • Kaktus Car
    341


    Zašto? I sam jako dobro znaš da su šanse za ozbiljno podizanje koeficijenta i ostanak u borbi za direktno mjesto u LP odavno otplovile...

    Ovo smiješno natjecanje ne donosi ni prestiž, ni lovu. Veliki kubovi bi radije u potpunosti izbjegli ovo poluamatersko, utješno natjecanje nego se dodatno mučili.

    HNL je ozbiljno ugrožen, svaka tekma je drž nedaj, Hajduk ima 9 bodova prednosti, trošiti dodatno igrače i riskirati HNL zbog nebitnog natjecanja za liliputance bi se lako moglo pokazati kao promašaj u trenutnoj situaciji.

    Europska priča je ove godine potpuno uništena i tu nema spasa, puno je važnije skoncentrirati se na HNL u kojemu više nema prostora za kikseve.

    U EKL se trebalo dati priliku igračima iz drugog plana da pokažu što znaju i mogu, pa do kuda ide, ide. I ovako bi i ti igrači trebali biti dovoljni za Astanu i Ballkani.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Je, zato su osvajaci Roma i West Ham.. jer ono jebe im se. Njihovim navijacima je isto bio obicni dan u uredu.
    Natjecanje mozda nije najvise razine, ali ima svoju tezinu.
  • The Undertaker
    4.1k
    Svojevremeno se ovdje ozbiljno pisalo da nam utakmica sa Tottenhamom nije važna, da je bitan samo HNL (Gorica ako se ne varam).
  • Mrvica
    3.3k
    Realno mi nismo Real Madrid da imamo u vitrinama pokala LP pa da nam je ovo Miki Maus liga. Ok ajde igrali smo LP, očekivali smo Europa ligu u najgorem slučaju, ali i ovo je europa i mnogi veliki klubovi su igrali konferencijsku i borili se da osvoje, ne znam zašto bi mi trebali drugačije razmišljat? Jebo KL bitan je HNL.... Bitno nam je sve, mi smo jedini predstavnik naše lige u europi i tako već godinama, da nije bilo Dinama ne bi se čulo za našu ligu. Moje mišljenje je iako je ovo liga koja nam je bezveze jer eto nije LP ili EL opet moramo napadat što više i ostvarivat što bolje rezultate a ne eksperimentirat. Ali eto ja sam ja.. :lol:
  • Petar86
    584
    Mozda nije napeto sad u grupi kad nije bajno ali kad bi se izvukli i dosli do recimo osmine finala bilo bi itekako bitno, a s vecinom ekipa se moze igrati
    Kad bi Dinamo gleda igraca Balkanija da nije odigra ok utamicu u onoj pobijedi? Nema kalkuliranja i odustajanja od iceg to je jedino pravilno
  • Kaktus Car
    341


    Da, osvajači su sretni sa osvojenom kantom istina, to je obično tako, neovisno o natjecanju, ali što je vjerojatnije:

    Jakirović osvaja s Dinamom EKL

    ili

    Jakirović gubi HNL


    i drugo pitanje što je važnije: EKL ili HNL?

    Trenutno se profa muči u HNLu i bez dodatnog tereta dalekih putovanja po Europi...
  • Olmic
    2.7k
    Danas ocekujem 1-3. Nakon prvog poluvremena sve rijeseno
  • Petar86
    584
    Astana je najdalje i vjv najgore putovanje, ali vecina Europe na 2 sata avionom od Zg, a Sparta i Plzen npr skoro su blizi Zg od splita
  • Mali Zeus
    9.7k
    Ima li Astana rakete?
    Jer ak ima nahebali smo.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.8k
    Ja još uvijek pikiram pokal.Zagi

    Skupa sa jakirom na tetoviranje :joke:
  • Mali dioničar
    14.2k
    Godinama se trudimo ispravno prikazati da je KVSG bio respektabilno natjacanje gdje smo odmjeravali snage sa Bayernom, Juventusom, Barcelonom, Portom, Eintrachtom, Fiorentinom, HSV-om, igrali finale protiv Valencie, i osvojili naslov protiv Leedsa.

    Molim idiote koji igranje Dinama u Europi smatraju naporom i nebitnom stavkom za tradiciju kluba i za njegov mentalitet neka za početak odjebu s teme europskih utakmica, a nakon toga neka slobodno idu navijati za Belupo i Istru.
  • Orc123
    5.1k
    Danas moramo pobijediti i ukoliko to ne ostvarimo ocekijem da se Jakiru da otkaz momentalno jer ovo mora biti minimum minimuma za Dinamo!
  • dinamo u srcu
    1.3k
    i drugo pitanje što je važnije: EKL ili HNL?Kaktus Car

    Imam pitanje, ako mi osvojimo Konferencijsku ligu jel uopće možemo igrat kvalifikacije za ligu prvaka slijedeće godine ako budemo i prvi u hnlu
    Onda će to netko drugi umjesto nas.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.