• Krizy
    35.3k
    Dinamo u 5. kolu Konferencijske lige gostuje u Astani, kod istoimenog protivnika koji se trenutno nalazi na drugome mjestu s četiri boda.
    Dinamo je posljednji s tri osvojena boda.

    Ovo je utakmica koju Dinamu ne smije izgubiti ako želi proći ovakvu skupinu. Porazom bi Astana otišla na četiri boda više kolo prije kraja.
    Ispred nas je i Ballkani, koji također ima četiri boda a igra protiv Plzeňa, koji je već osigurao prolazak dalje.

    Bit će ovo šesti susret s Astanom posljednjih godina. U dosadašnjih pet Dinamo je svaki put slavio uz gol-razliku 14-1.

    Koeficijenti za utakmicu su:
    Astana 3.60 - 3.60 - 1.90 Dinamo
    1. Kakav rezultat očekujete? (96 votes)
        Pobjeda Dinama
        82%
        Neriješeno
        10%
        Pobjeda Astane
          7%
    2. Na kojem mjestu očekujete Dinamo? (96 votes)
        2.
        83%
        3.
        11%
        4.
          5%
  • Mihaljević
    7.9k
    3 boda = proljeće u Europi 95%.
  • wolfgang14
    1.1k
    Falit će nam KTC i Ademi. Bez Teofila ko da gledam da će neko kiksat u obrani. Najbolje šanse ćemo imat ako stavimo Perića i Bernauera, pa šta Bog da i sreća junačka
  • Efes Pilsen
    6.8k
    ocekujes pobjedu Viktorie protiv Ballkania?
  • dinamo u srcu
    1.2k
    25.11.2023. Dinamo Osijek 2:1 RJEŠENO

    30.11.2023. Fc Astana Dinamo 16:30h

    4.12.2023. Slaven Belupo Dinamo 17h

    9.12.2023. Dinamo Rudeš 17h

    14.12.2023. Dinamo Fc Balkani 21h

    17.12.2023. Dinamo Hajduk 17:15h

    Tekma sa Astanom nam je sada finale. U svih 5 dosadašnjih utakmica sa njima smo pobijedili i sigurno da nam leže.

    To nam je velika prednost i sigurno je igračima lakše kad znaju da su ih već natambutali 5 puta sa gol razlikom 14:1! Potpisao bi pobjedu pa makar 0:1 u 90 minuti, onako na mišiće.

    Iako imamo tako dobar raspored do kraja da nam i bod igra opciju jer onda opet imamo Balkane doma na punom maksimiru i u igri smo i dalje, iako nam je Astana po meni lakši protivnik jer ako se budemo vadili protiv Balkana bit će teže jer smo često europske odlučujuće tekme za prolaz i prezimljavanje kiksali.

    Ako maznemo Astanu, gorit će Koprivnica i u ponedjeljak!

    Ako pak maznemo i Slaven!... NEKA DRHTI CIJELA EUROPA!
  • dinamo u srcu
    1.2k
    ocekujes pobjedu Viktorie protiv Ballkania?Efes Pilsen

    Pa to svi priželjkujemo, ali nije nam ni bitno ako mi maznemo Astanu i Balkane
  • Dinamosaur
    940
    Falit će nam KTCwolfgang14

    To sigurno. Trenutno uz ovu nasu obranu dobijem dojam da mozemo igrat formaciju 1-9. KTC - ostali. Ajd jos mali Perkovic al ovo ostalo nema smisla ni spominjat
  • Ivdzo11
    2.9k
    Odmah je u oči upalo da na popisu nema Josipa Drmića, s obzirom da je zadnje dvije utakmice (Rijeka, Osijek) odgledao s tribine, mogao je to biti jasan znak da na Drmića Dinamov trener više ne računa. No, odbija Jakirović priznati da je Drmića otpisao, što se Astane tiče, švicarski napadač nije putovao iz zdravstvenih razloga.

    "Drmić je ostao u Zagrebu, ide na pregled koljena u Njemačku, da vidimo što ćemo. Ako se odluči na čišćenje koljena, da ima više vremena za oporavak i reahbilitaciju", otkrio je Jakirović.

    Jasno je, odluči li se Drmić za taj zahvat, za njega bi i službeno ova polusezona završila, a pitanje je što će biti na proljeće, hoće li dobiti još koju priliku, s obzirom da mu na ljeto istječe ugovor.

    No, ono što je sigurno, Jakirović definitivno ne računa na Enza Sosu. Urugvajski stoper, koji je došao na posudbu s pravom otkupa iz Bologne, nije dobio povjerenje trenera, odigrao je samo dvije Kup utakmice i još 12 minuta u HNL-u, dok je u utakmicama Konferencijske dosad uvijek bio u zapisniku i na klupi. Ali, njegovo se ime nije našlo na popisu putnika za Astanu, a prema neslužbenim informcijama iz Maksimira, on bi se uskoro mogao pridružiti Ukrajincu Bohdanu Mihajličenku na treninzima juniora. Sosa će u Dinamu biti samo prolaznik.
  • NitkoBitan
    11.7k
    Pa zar nije strucnjak Jakirovic odobrio dolazak Sose?
  • Noel
    4k
    Yakirović prva konferencija: "Dovest cemo tri igraca koji će bit pojačanja za prvih 11. " Dovedeni Sosa Haliovic Ademi Kulenovic. Kolko su njih 4 puta igrali u prvih 11 možemo nabrojati na prste jedne ruke. Yakir odvratan si.
  • Juznjak
    2.9k

    A što ako je njemu rečeno tako i on je to samo prenio? Sigurno ih nije on dovodio i nije imao velikog izbora, meni se čini da su te njegove “odluke” bile više “daj što daš pa ćemo vidit” nego što je on stvarno birao igrače. Ne vidim logiku u tome da trener izabere tako loše igrače nakon što priča da će se klub pojačat igračima za prvih 11. A realno, što se tiče transfera, Jakiru ni u džep ni iz džepa. On bi valjda bio najsretniji kad bi se uzela tri igrača od 7-8 milijuna. Pa nek klub onda diše na škrge, šta ga briga, njemu plaća ide.
  • Noel
    4k

    On kao trener nema kaj govorit dovest ćemo ovo ili ono. Nije on sportski direktor bio ni tad nije ni sad. Trebao je odgovorit da nema pojma da radi sa onim sa čim raspolaže. Onda bi ga svi drukčije gledali. Sa ovim svojim populističkim nastupima samo sebi ruši kredibilitet.
  • Juznjak
    2.9k

    Tako je, ali je problem što trenutno u Dinamu ne postoji osoba koja treba govorit hoćemo li dovodit, koga ćemo dovodit, itd. i onda su nam nažalost treneri preuzeli tu ulogu. Mislim da mora odgovorit, jer sigurno neće dat odgovor “pitajte Perasicu”, a i općenito mislim da su ti svi odgovori unaprijed dogovoreni, tj. da mu je uprava dala naputke kako će odgovoriti na ta pitanja i sigurno se neće dogodit da će on dat odgovor s kojim se uprava u potpunosti ne slaže.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Izgleda da se i Sosa nakon nekog poraza skinuo u bokserice, pričao lagano i gledao u mobitel.
  • Noel
    4k

    Odbio je obrijat brkove/brčiće svi znamo pravi razlog.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.3k
    Onaj osjećaj kad letiš 9 sati u jednom smjeru a očekuješ nula minuta protiv Astane (Bernauer)

    Iskreno se nadam da ćemo istrčati sa drugom postavom a prvu čuvati za neugodne farmaceute
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.