• Gražvydas Mikulėnas
    11.8k
    Prčim ti od tave držak!!!Mrvica

    Ovo mi je promaklo
    :lol: :rofl:
  • Nousername
    613
    Al disu sad oni sta su govorili da Misic treba na klupu.Covjek je majstorski dao loptu za Ljubicica.Baturina takoder daleko nas najopasniji igrac.Bulat bi trebao na klupu bez obzira na njegove prekide
  • Majki2111
    2.6k
    Nisam vjerovao da ima mesa i da u ekipi ima pogodak, a kamoli 2. Ali se nisam ni veselio pretjerano kao ljudi oko mene. Pobjeda protiv Lokse 1 razlike na Maksimiru je 1 običan dan u uredu. Ili barem bi trebala biti.
  • DZGIS
    957
    Može li anketa tko je veća ikona - Kaneko ili Majki
  • Dudu9
    442
    Tu su na forumu pisali da je Baturina užasan a jedini koji je pokušavao nesto napraviti nekad ide nekad ne ide, ali ne igra sam valjda i drugi trebaju pomoći
  • Zagreb1992
    1.3k
    Pobjeda koja odgađa samo dalje muku ...Ne krivac nisu niti Jakir niti igrači nego nesposobna uprava koja ne radi ništa po pitanju SD ...Dok je ovako i dalje će biti muka s malo ozbiljnijim protivnikom
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Meni je bilo lijepo vidjeti koliko Kulenović, Menalo, Ademi, Emreli, Kaneko a i ostali burno slave svaki gol, svaku pobjedu. Recimo Menalo i Kule (pa čak ni stranac Emreli) nisu u prvom planu i vjerojatno neće ni biti ubuduće ali slave golove jače nego što su ih slavili mnogi domaći igrači prije njih.To govori da igrači stoje uz trenera i da im je stalo do kluba.

    Žao mi je što Menalo, Kule, Emreli nisu igrači veće kvalitete ali sigurno da ćemo pamtiti njihovu volju i želju i da nam sigurno ostati u boljem sjećanju od nekih domaćih igrača koji su bili kvalitetniji ali ih je bolila kifla za Dinamom. Alergičan sam kad čitam komentare u kojima se igrači poput Menala, Kuleta, Emrelija vrijeđaju. Nije lako ni treneru. On je izbacio Drmića iz zapisnika a ostavio je Emrelija i Kuleta koji su možda nekvalitetniji ali sam siguran da Drmić ne bi u 97.minuti poput ovih pretrčao 50 metara da proslavi gol protiv Lokomotive. Takve stvari se moraju uzeti u obzir kada gledamo zašto je trener otpisao ovog ili onog igrača a zašto je ostavio neke druge.
  • Patak
    2.2k
    Na kraju veli spiker slijede četiri gostovanja, a sljedeća tekma na maxu tek za mjesec dana. Je ovo Lokomotiva ali ovakve pobjede okreću sezonu. Kod Dinama su me pozitivno iznenadili od onih sa manjom minutažom Kaneko, Sučić, KTC, Perković, Zagorac, šteta da Halilović nije dobio minute.

    Kod Lokse mali Krivak junior igra od prve minute kao i naši malo stariji Živković i Čavlima. Jesmo mi njih pobijedili u junioima jučer ali oni konstantno ubacuju mlade u prvu momčad. Kak se osjeća Vrbančić, godište tog Krivaka, on jučer za juniore, Krivak za seniore, a vjerojatno su cijelu karijeru igrali jedan protiv drugoga od zagića. Bartol Barišić ili Lenny Ilečić su prodani bez ijedne prilike, nadam se da će Koščević, Vrbančić dobiti priliku sljedeće sezone.

    Onda na kraju Loksa ubaci malog makedonca Fetaija (izgledom podsjeća na Modrića), isto junior 18 g., ali ide kao zmaj, pratim ga već par tekmi jer uvijek dobije priliku, i nama je jučer zakuhao na samom kraju kad je stigao našeg igrača, uzeo mu u klizećem startu s leđa loptu i ubacio u napad. A akcija prije toga stišće mislim KTC s loptom, on doda naprijed mislim Sučiću a mali Fetai je dotrčao već i kod njega i pritišće. Ja bi ga već u zimskom roku doveo.
  • Olmic
    2.7k
    ademi igrac manje i on bolje da ode u stozer
  • Boysica
    457
    Gust je bio sinoc bit na sjeveru i bodrit ih kad im je naj teze .
    Hvala decku koji mi je jebao ma...er mogao je na ljepsi nacin reci da mi nije mjesto kod bubnjeva i ako sam prvi put sjela tamo jer sjedim inace u sektoru do .
    U ostalom navijam ko vecina vas na sjeveru svih 90 minuta samo eto zena sam ...
    Iznad svih Dinamooo :srce:
  • Mali Zeus
    9.7k
    ↪Mlađi referent ademi igrac manje i on bolje da ode u stozerOlmic

    Bubnuo i ostao živ.
  • kibic
    1k
    Nažalost buš na forumu nakon svakog poraza videl žestoko pljuvanje po igračima i kak su pičkice. Treba i u porazima bit uzdignute glave, a iskrenuo u zadnjih 5 tekmi nikak nemrem reć da igrači nisu ginuli na terenu do zadnje minute. Sezona traje dugo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.