• Dudu24
    146
    Mislim da bi bez Brune najopasniji bili s Vidovićem u špici. Špika lijevo, Takuro desno. Baturina amf
  • Mali Zeus
    9.7k
    ↪Mali Zeus napsiao sam ga u prvom komentaru. Nije igrac za prvih 11, jucer bio medu najlosijima, defenzivno ne postoji, i jos nesto znakovito, vidi da ulazi sucic ( taman bio neki prekid ) , zna da ide on van, umjesto da obavi vec predaju trake, dode do aut linije i napravimo izmjenu u 10 sekundi, on to tek sve krene radit kad se semafor digao…Olmic

    Dakle strašno. Koji bezobrazluk.
  • San Lorenzo
    11.6k
    Gdje si to vidio? Možda se varam ali kule jučer je primjer kako se lopta ne smiruje. Ne zna čovjek štopat i bokDroljo

    Imao je jednu situaciju gdje je fino smirio lopti i odigrao na stranu...ostatak utakmice me je bilo sramota jer sam bio zagovaratelj njegovog vraćanja u klub.
  • Nisi više onaj isti
    122
    Kolika je bila sluzbena brojka gledatelja jucer?
  • Ludovic IX
    5.5k
    vidović može i špicu igrat..
  • scooniepenn
    1.8k

    Vidim da se Emrelija tu za dobar dan potcjenjuje i kritizira. Ajmo sagledati stvari ovako, koliko je to Emreli dobio minuta u špici i kako to da ima aposlutno najbolji omjer minuta i golova od svih naših napadača? U nedostatku Petka Mahir bi mi igrao špicu bez ikakve dvojbe.
  • Tongo Doumbia
    2.3k
    Emreli je jedini naš napadač koji zna napadati prostor. Zamjeniti Petka kao mantinela može u slabijim utakmicama HNL - a. Za nešto više - ipak ne. Nema tako dobru tehniku, osjećaj za prostor a niti inteligenciju kao Bruno. Ali kažem, dosta je jak, pokretljiv, dobrog udarca i zna napadati prostor. Iskoristiv je, može dosta pomoći i ja bih ga imao u kadru, uvijek prije indisponiranog Drmića.
  • Paggini
    6.9k
    Boljeg od Emrelija nemamo, a ako nećemo igrati s dva napadača u formaciji, mislim da nema smisla da uz Petka otom potom kupujemo nekog bijesnog napadača, Emreli je dovoljno dobar za Petkovu zamjenu.
  • mali M
    3.5k
    Ma meni bi sučić ili ljubo morali biti u vezi sa mišićem. ako već mora igrati ovaj anemični Bulat. Svi smo vidjeli jučer šta znači i Mišiću kad nemora glumit sidruna u obrani i usput nešto iskreirat jer mu se Sučić spuštao i davao opciju za odigravanja. Sučić nije bolji od Bulata kao takvog, ali je pravi veznjak, dok Bulat zbilja neznam šta je.. jel on polušpica, lažna devetka ili što, ali vezu ne igra nimalo.. Drago mi je da je Perković pokazao zašto mora igrati. I beka i stopera, oboje je odigrao top. Jedino što ovdje na forumu natjeralo da zakolutam s očima je da čim Dinamo pobjedi, ipak neki vide Ljubu na beku, a kada gubimo svima je jasno da nema šta raditi na beku.. Perković ili Miha, nema treće opcije!!! ili neka zbilja stavi sa 3 iza pa nemora razmišljat ni o Mihi ni o Mohi... (sad sam skužio da Miha i Moha kad ih kažeš zajedno zvuče kao da su izašli iz "A je to!" :rofl: )
  • NitkoBitan
    12.2k
    Ne znam jel netko spomenuo al onaj sitan klinac sakupljac lopti ispod zapadne tribine je dusu dao. Mali je bio nas 12ti igrac :halo:
  • marcio amoroso
    32.4k

    Legenda :heart:
    Ali je baš mali bio. Možda prvi razred ili tako nešto.
  • 19hrvat86
    24
    Koliko je ljudi bilo na zapadu jučer znali iko?
  • Paggini
    6.9k

    Da, ikonski je odradio posao, baš lima
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.