• Nousername
    613
    idi gledaj vaterpol
  • Mlađi referent
    10.6k
    ademi igrac manje i on bolje da ode u stozerOlmic

    Ademi je jučer u prvom poluvremenu bio čovjek koji je stvarao najviše opasnosti pred golom, dapače ona majstorija kad Perković nije uspio dovršit akciju je nekaj na kaj bi se drkalo da je napravio Petko i pisalo o nogometnom romantiku.
  • Patak
    2.2k
    A jel sletila ona lopta od Mišića? Možda je u zoološkom vrtu negdje... Ja bi mu dao da trenira te udarce na treningu jer mu uvijek prevsoko idu, ne mogu mu baš uvijek krivo "sjesti" na kopačku.
  • Olmic
    2.7k
    vidjeli smo da smo tek napravili nesto kad je usao sucic , a miske otisao gore..
  • Nousername
    613
    al doslovno nikad ne legne na nju.Ne znam kad sam od Misica vidio neki dobar udarac a siguran sam da na treningu ima bombu
  • badjibadara
    1.7k
    Sam pred golmanom, crveni ga drži/gurne dovoljno da ne iskontrolira loptu, ovaj prelagano pada...

    srigfr9.jpg

    Drago mi je da se VAR javio i poništio ovo, ali neka ostane zabilježeno.

    Mišićev pas u sredinu za prste polizati.
  • Mlađi referent
    10.6k
    vidjeli smo da smo tek napravili nesto kad je usao sucic , a miske otisao gore..Olmic

    O čemu pričaš? Imali smo 20+ udaraca do izlaska Ademija, centimetri su nas u više navrata zeznuli za gol, centimetri su nam onda vratili u zadnje dvije akcije. Tipični post hoc, ergo propter hoc

    Naravno da je Sučić i svoje odradio top, na kraju i omogućio Mišiću odlazak naprijed, ali o tom sam pričao neki dan u temi u “nepopularna mišljenja”, da mu treba kompatibilan veznjak. To ne znači da Ademi u 5-6 situacija nije zakuhao opasnost i borio se kao lav. Uz ispravno doziranje Ademi može radit razliku.
  • Olmic
    2.7k
    ne znam onda smo gledali drugim ocima ocito Ademija jer svima na zapadu bar sektor di sam ja bio svi govorili igrac manje..

    Ademi moze uci zadnjih pola sata i to je to jer mozda volje ima, ali fizicki vise ne moze, ni sjena ademija prije kine
  • Mlađi referent
    10.6k


    Gledali drugim očima i imamo potpuno drukčija društva. Pošteno
  • Mali Zeus
    9.7k
    ↪Mlađi referent ne znam onda smo gledali drugim ocima ocito Ademija jer svima na zapadu bar sektor di sam ja bio svi govorili igrac manje..Olmic

    A koje je tvoje mišljenje?
    Ne sektora di si ti bio nego baš tvoje?
    Inače zapad je uvijek slovio za mjesto di su mišljenja o igračima i njihovim prezentacijama najrealnija i najumjerenija..
  • Ali
    1.9k
    Meni osobno ni Emreli nije zasluzi start u slijedecoj. Ako je Petko out, a je. Drmić je staklen i penzija, Kulen je drvo od kojeg se jednom u pet tekmi u loksi lopta odbijala u gol i tko to nije vidio u stozeru nek se bavi necim drugim a ne procjenom igraca, Emreli solo igrač ima top u lijeci ali nekuzi se na ama bas niti jednim suigracem ...

    Zasto kad je takva situacija ne promijenimo sustav na igru bez prave spice kako je to radio Pep sa MCI dok nije sletio norvezanin.

    Uvjeren sam da bi Baturina, Vidovic, Ljubicic, Kaneko, Misic i Ademi stvorili bar 6-7 mrtvaca u poluvremenu za razliku od Menalo + Kule ili Spika + Drmic .... ovi prvi znaju nogomet i kreirat ce sansu, ovi drugi jednostavno nisu nasa razina. Menalo moze biti od koristi ako igras protiv jaceg protivnika pa se branis sa 5 otraga pa da ga izbacis u kontru ali u hnl i konference takveh tekmi nema u plavom dresu. Osim toga tako je i bio u Rijeci najkorisniji za nas stil posjed +65% on nije taj.

    Edit, tek sad kad ga nema se vidi prava vrijednost Petka, on jednostavno sve ofenzivne igrace Dinama cini za klasu boljima, izvuce se, ponudi, zadrzi i odlozi loptu kako treba.
  • Georg Koch
    3.5k
    Ja bi bez razmisljanja u kupu poceo sa Zlatanom, a pokaze li se, ne bi se libio dati mu ni minute protiv Varazdina.
    Kulen je za mene prekrizen totalno, Drma ne znam, staklen, a Emreli od tekme do tekme.
  • marcio amoroso
    32.4k
    Kule je i jučer par puta solidno smirio loptu i proslijedio ju dalje. Dečko je iskreni dinamovac i ja mu želim svu sreću svijeta, ali jednostavno nema kvalitet čak ni za ovakav Dinamo. Možda, ali možda ako će Dinamo imati četiri napadača u kadru da skuplja neke mrvice kao četvrti napadač, ali je tu onda opet bolje imati nekog mladog i gladnog napadača.

    Meni je stvarno žao i volio bi da je Haaland, ali nažalost nije i jednostavno je rastanak već na zimu najbolja opcija.
  • Droljo
    5k
    Kule je i jučer par puta solidno smirio loptumarcio amoroso

    Gdje si to vidio? Možda se varam ali kule jučer je primjer kako se lopta ne smiruje. Ne zna čovjek štopat i bok
  • Olmic
    2.7k
    napsiao sam ga u prvom komentaru. Nije igrac za prvih 11, jucer bio medu najlosijima, defenzivno ne postoji, i jos nesto znakovito, vidi da ulazi sucic ( taman bio neki prekid ) , zna da ide on van, umjesto da obavi vec predaju trake, dode do aut linije i napravimo izmjenu u 10 sekundi, on to tek sve krene radit kad se semafor digao…

    Legenda je , mozda najveci igrac od 2010 nadalje, ali po meni greska sa igracke strane ga je bilo vracat, ako samo o nogometnim kvalitetama govorimo( ne govorim o utjecaju na momcad i slicno )
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.