• DZGIS
    957
    bf56335ddd111807c723-jpeg.jpg

    愛してます
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Ne mogu se složiti. Takvo razmišljanje je jedan od razloga zašto nam je reprezentacija dugi niz godina držala lešine na nogama u prvih 11 ili kao dio momčadi.Mathiasovi Chageri

    I zbog toga smo najuspješnija reprezentacija u galaksiji kada se pogleda broj stanovnika. Izbornik je vjerovao u senatore i nije stavljao Santinija i Kalinića umjesto Mandžukića, Oršića umjesto Perišića, Ivušića umjesto Livakovića, Ćaletu Cara umjesto Lovrena nego je vjerovao u stare lavove i oni su mu to vratili. Ne kažem da treba ići do krajnosti u tim stvarima ali ako je situacija 50-50 ili čak 40-60 uvijek je bolje u igru staviti senatora i legendu nego ovog drugog. Hijerarhija je važna stvar u ekipi i nije dobro kada isti status imaju Santini i Mandžukić ili u našem slučaju Bernauer i Perić. Neki ipak moraju biti jednakiji od drugih.

    Dino Perić je u problemima jer dinamovi stoperi stoje visoko, praktički na centru a nemamo više kao nekad stabilnost i dominaciju u sredini pa posljedično protivnici više prijete i Periću koji ima 2 metra i koji je spor najmanje odgovara ovakav kontekst igre. Da igramo protiv Citya ili Chelsea gdje stoperi stoje duboko i gdje se igra bunkerčina Perić bi nam u takvim utakmicama bio najbolji stoper, možda i man of the match. No ovaj kontekst gdje on kao dvometraš stoji 50 metara od gola i gdje ga napadaju 1 na 1 protivnički igrači je užasan kontekst igre za njega.
  • The Undertaker
    4.1k
    Bit će šta bude. Nisam ja vidoviti Milan. Činjenica je da treneru treba dati šansu da napravi po svojem. Ako nemaju nekog ozbiljnog trenera u rukavu onda neka ostane Jakir.
  • The Undertaker
    4.1k
    I još na to dodaj da nemamo ozbiljnog defenzivnog veznog tipa Šunjić ili Jakić koji bi zatvarao rupe a i lijevi bek nam visi obrambeno. Jebi ga, nije Perić Gvardiol. I bolji stoperi bi se tu zgubili.
  • DrawTube
    3k
    Bitne utakmice pred nama. Sa strane Oriolik koji je u srijedu, gostovanje u Varaždinu koji pod Kovačevićem u zadnje vrijeme igra baš mlako i pi*kasto. U Češkoj sve bacit u napad i na Rujevici igrati na pobjedu. Imam odličan osjećaj što se tiče posjete protiv Osijeka, ako izađemo sa 7+ bodova u te 3 tekme moglo bi nas biti peteroznamenkasto
  • NitkoBitan
    12.2k
    Pomalo, pomalo. Ti si vec na tekmi sa Osijekom koja je za mjesec dana. Tko ziv tko mrtav do tad.
  • DrawTube
    3k
    kažem to čisto zbog brojki, naravno da do tada može biti toliko različitih razloga koji mogu dovesti ili odbiti 5000 ljudi
  • NitkoBitan
    12.2k
    Ti bas imas teski fetis sa tim brojkama posjete :lol:

    Mnogi to prate, ali bas da netko razmislja o utakmici koja je za mjesec dana to nisam jos vidio na Zoni...
  • Miro Vugrinec
    1.5k
    Danas za tekmu treba definitivno pohvaliti Boyse, kada je ekipa bila nervozna i nije nas islo pojacavali su navijanje i osjetilo se da su uz momcad i to je diglo nase decke. Znaci sjeveru svaka cast, al zato zapad na kojem sam bil danas veliki minus. Najvise uvreda se moglo cuti po Baturini. A po meni to je jedini igrac koji u ovoj krizi igra na nivou. Bio ga je i danas pun teren, kreirao je, driblao cesto i bio opasan. Treba dodati da ga i jakir gura na krilo, a cijeli zivot je desetka. Ne buni se, igra tu poziciju iako ima realno status da bi mogao reci sefe ja sam desetka necu na krilo. Cak je i jakir danas rekao poslije tekme da je igrao s zelucanim problemima sto samo govori kakav je sportas i koliko se bori za nas klub. Martin je nas najveci talent trenutno u klubu, drugog igraca od cije ce prodaje klub zivjeti ni nemamo i mislim da nije zasluzil komentare sa zapada kao danas sto se dalo cuti. Od svih igraca u ovoj krizi on je zadnji kojem se ima sta za predbaciti. Drago mi je da je danas zabil i nadam se da ce ovaj gol bit pokretac statistike koja mu je ove godina jedino falila jer po meni je igra bila na jako dobrom nivou.
  • The Undertaker
    4.1k
    Ono što je Vice ispustio jest da se ekipa skoro pa fanatično borila do zadnje sekunde da zabiju, što recimo nije bio slučaj na prethodnim utakmicama. Ovakvu opsadu protivničkog gola ja dugo nisam vidio. Ne ide im ali su stvarno stiskali do kraja a onda te i sreća nagradi.
  • marcio amoroso
    32.4k

    To se apsolutno slažem. Općenito je drugo poluvrijeme bilo top i na njemu sigurno može graditi.
  • Dudu9
    442
    Sto se tiče utakmice malo previše kritika pa posjed lopte je bio 70-30 i 26 udaraca dinama na gol praktički igrali smo drugo poluvrijeme viktorije na 1 gol, jbga problem je bio u slabom i ne bas preciznim udarcima
  • Mihaljević
    8.1k
    Ovo je borbenost koju želim gledati! Baturina igra sa želučanim problemima , Theo trči kao da sutra ne postoji , Sučić kao Maradona, Jakirove suze zbog pobjede protiv Lokse... Pa to je sve što tražim... To je dostojno Dinamovog dresa.
  • Dinamosaur
    964
    Vrlo jaka(a bome i dobra) provokacija Lokomotive je ono na dresovima:
    KAJ KAJ KAJZERICA

    Ako se u Dinamu ne poslozi ekipa zaduzena za marketing, onda budu uskoro spali pod mostom.
    Lokomotiva samo preuzima sve kaj im je na raspolaganju jer su ovi u upravi il nesposobni ili svi skupa zele zatrti klub.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.