• CastAway1986
    6.7k
    Zar nemate posebnu temu za trenera nego morate i ovdje spamati nakon odlicne igre i pobjede naše druge momcadi?
    Bravo za Leku i dečke
  • VolimDinamoOo
    933
    ja bih iskreno ostavio leku cijelu sezonu s ovim mladicima u b.... ocito se dobro razvijaju s njim.. ne treba to kvariti
  • rokikaciga
    19k
    Ti si pisao da ga siluje — jp23

Ovo doslovno nisam napisao. Napisao sam "Ubit ce Soticek Tabinasa danas". Prvo i osnovno nemojmo izmišljati i stavljati riječi u usta.

0/3 duela je imao na utakmici, 1/1 zračne duele u 60 minuta. Prema statistici (sofascore) predriblan jedan put, prema onom što sam gledao, Šotiček ga je 2 puta prošao u prvom poluvremenu, jednom kroz noge, drugi put kad se Tabinas poskliznuo. U oba navrata Šotiček gubi loptu u roku 3 sekunde. Šta onda reći za tog moćnog Šotičeka kad u tih 60 minuta protiv "tarabe" Tabinasa ima samo to? — jp23

Tebi je prihvatljivo da starter Dinama ne osvoji nijedan duel protiv Šotičeka ili bilo kojeg drugog krila bilo kojeg drugog protivnika?

Šta je ono šta su radila krila Celte, Lillea, Betisa?? — jp23

Mikić protiv Lilea: 1 od 3 uspješna uklizavanja, 1 presječena lopta, 8 otklonjenih opasnosti, 4 osvojena posjeda, 5 osvojenih duela na tlu od 8, 2 zračna duela osvojena od 3 i 2 dva puta predriblan. Protiv tamnoputog krila od 10 milja eura.

Mikić protiv Betisa kad ga je Kova izvadio van na poluvremenu: 2 obrambene akcije, 1 od 2 uspješna klizeća, 3 osvojena posjeda, sva 4 duela na tlu je osvojio, 0 puta predriblan i 1 greška dovela do udarca.

Tabinas, tvoj veliki pulen, protiv Šotičeka: 0 pokušanih klizećih (ono kad ga je Šotiček poslao po čevape se ne broji kao klizeći), 1 presječena lopta, 2 otklonjene opasnosti, 4 osvojena posjeda, 0 od 3 osvojena duela na tlu (PORAŽAVAJUĆE), 1 od 1 osvojenih zračnih duela, 2 prekršaja i jednom predriblan.

Ajde sad budi realan i reci tko je kako igrao? Je li bolji i kvalitetniji bio 18 godišnji Noa Mikić protiv igrača iz vrha liga petica koji vrijede 10+ milja eura ili Tarabinas koji se mučio protiv Šotičeka kao da je s druge strane Vinicius (pa čak i ovaj klonirani)?

U oba navrata Šotiček gubi loptu u roku 3 sekunde. — jp23

I ovo je totalno nerelevantno šta je Šotiček napravio nakon što je prošao Tabinasa. Još gore zapravo jer je zapravo Šotiček loš jer ne može niš s loptom kad prođe Tičinovićevu zamjenu.

Treba biti realan i reć da Tabinas nije igrač za Dinamo, nije ni za Rijeku ili Osijek, a jedva da bi igrao i u Rudešu. I SRAMOTA da on igra ispred Galešića, Mikića ili ovakvog Morisa.
  • Zagi
    19.2k
    Ostavio bi onda i Kovu do kraja sezone?
    B momčad bi preuzeo Badelj, Leko gore. Kroz dvije sezone Badelj u A momčad. A neki novi u b momčad i juniore.

To je meni kontinuitet vizije.
  • jp23
    4.9k
    Ovo doslovno nisam napisao. Napisao sam "Ubit ce Soticek Tabinasa danas". Prvo i osnovno nemojmo izmišljati i stavljati riječi u usta. — rokikaciga
    Moje isprike, pobrkao sam tvoj komentar sa nečijim tuđim.

Tebi je prihvatljivo da starter Dinama ne osvoji nijedan duel protiv Šotičeka ili bilo kojeg drugog krila bilo kojeg drugog protivnika? — rokikaciga

Tabinas nije starter Dinama, i neće nikad niti biti. To što je silom prilika stavljen u prvih 11 jer je Valinčić nestao iz nogometne sfere, je drugi par rukava. I njegov učinak protiv Šotičeka mi nije prihvatljiv. Kažeš nemojmo stavljat riječi u usta i napraviš insinuaciju odmah nakon.

Mikić protiv Lilea: 1 od 3 uspješna uklizavanja, 1 presječena lopta, 8 otklonjenih opasnosti, 4 osvojena posjeda, 5 osvojenih duela na tlu od 8, 2 zračna duela osvojena od 3 i 2 dva puta predriblan. Protiv tamnoputog krila od 10 milja eura. — rokikaciga

Odnosilo se na sve naše bekove i ubijanje njihovih krila, i na Lisicu kao beka, i na KTCa kao beka, pa čak i na Mikića, s obzirom da je on jedini iole obranjiv statistikom u tim situacijama.

Tabinas, tvoj veliki pulen, protiv Šotičeka: 0 pokušanih klizećih (ono kad ga je Šotiček poslao po čevape se ne broji kao klizeći), 1 presječena lopta, 2 otklonjene opasnosti, 4 osvojena posjeda, 0 od 3 osvojena duela na tlu (PORAŽAVAJUĆE), 1 od 1 osvojenih zračnih duela, 2 prekršaja i jednom predriblan.

Ajde sad budi realan i reci tko je kako igrao? Je li bolji i kvalitetniji bio 18 godišnji Noa Mikić protiv igrača iz vrha liga petica koji vrijede 10+ milja eura ili Tarabinas koji se mučio protiv Šotičeka kao da je s druge strane Vinicius (pa čak i ovaj klonirani)?
    — rokikaciga
    Niti je moj pulen, niti je to prihvatljivo za beka u derbi utakmici protiv štakora iz Splita. Tražiš me da ne izmišljam i ne stavljam ti riječi u usta, i onda napraviš upravo to sa okarakteriziranjem igrača kao mog pulena. Odluči se za pravila igre, jel izmišljamo i trpamo riječi u usta ili ne?

Očito moram jednostavnije konstrukcije pisati pa evo:
    Mikić ima milijunima milja jebeni plafon viši od Tabinasa, uvijek je imao, uvijek će imati.
    Mikić treba biti startni bek Dinama.
    Tabinas je u najboljem slučaju 25ti igrač Dinama po važnosti.

Ali daj barem minimum jebenog poštovanja prema liku koji igra u Dinamovu dresu, da mu se ime jebeno napiše onakvo kakvo je.
  • rokikaciga
    19k
    Kažeš nemojmo stavljat riječi u usta i napraviš insinuaciju odmah nakon. — jp23

Nije insinuacija već pitanje :lol: Jer upitnik je i znak da nešto pitamo, a da je insinuacija završila bi rečenica točkom.

Ali daj barem minimum jebenog poštovanja prema liku koji igra u Dinamovu dresu, da mu se ime jebeno napiše onakvo kakvo je. — jp23

Ima minimum poštovanja. Kada nije poslan po čevape od Šotičeka sve je napisano ispravno. A to da mi se Tabinas ne sviđa kao pojačanje ili prinova Dinama je očito od prvog mog komentara prema njemu i kad je Faze pustio to u eter još tamo na proljeće ak se dobro sjećam. Ne vidim da ovako revno i jako skačeš u obranu Kovi kad ga se naziva frfljavcem i one izlizane fore ovaj onaj kao sa Tabinasom (i drugom kolegi si išao odgovarati u obranu Tabinasu).
  • jp23
    4.9k
    Nije insinuacija već pitanje :lol: Jer upitnik je i znak da nešto pitamo, a da je insinuacija završila bi rečenica točkom. — rokikaciga

Onda si mogao komotno napisati "Je li po tebi prihvatljivo", već sa fraziranjem "Tebi je prihvatljivo" naginješ prema tome, odnosno već si zaključio očekivani moj odgovor i prije nego li si ga dobio, no nebitno.

Ima minimum poštovanja. Kada nije poslan po čevape od Šotičeka sve je napisano ispravno. A to da mi se Tabinas ne sviđa kao pojačanje ili prinova Dinama je očito od prvog mog komentara prema njemu i kad je Faze pustio to u eter još tamo na proljeće ak se dobro sjećam. Ne vidim da ovako revno i jako skačeš u obranu Kovi kad ga se naziva frfljavcem i one izlizane fore ovaj onaj kao sa Tabinasom (i drugom kolegi si išao odgovarati u obranu Tabinasu). — rokikaciga

Mogu se samo ispričati što nisam dovoljno branio Kovačevića, posebno kada vidim da se netko sprda sa načinom izgovora, brzinom govora i slično. Ili sa znanjem jezika. I sam sam bio kriv takvoga djela, ali ne za nekog igrača ili trenera Dinama, već prema drugom forumašu. Srećom koliko vidim, za to sa "frfljanjem" su se krenuli dijeliti banovi. I za posprdni "dobri čovjek Kova".

Jednostavno imam nizak prag tolerancije kada se odabere "najslabijeg" i po njemu istovara kao da je kriv za sve i glavni problem.

Edit: Isprike, nije niti tema niti mjesto, tema je Dinamo B, i u pravu je kolega ispod.
  • BBB Mataa998
    3k
    @rokikaciga @jp23 jeste retardirani obojica? Jebo vas i Soticek i Tabinas i Kovacevic jel vidite koja je tema ovo? Jel planirate prestat?
  • Marc
    1.4k
    Hvala Bogu na b ekipi i ovoj mladosti, ovo me je malo oraspoložilo nakon kaosa jučer. Ovo što sam danas gledao je jako jako lijepo i pozitivno, pogotovo jer su to još “klinci” bez previše iskustva. Mislim da bi se neki iz prve momčadi trebali zabrinuti za svoje pozicije. Ovo mi je već danas napredak u odnosu na prvo kolo sa BSK-om, a sezona je dugačka. Bravo dečki!
  • rokikaciga
    19k
    jeste retardirani obojica? — BBB Mataa998

Ja jesam :smile:
  • Orc123
    17.5k
    I da, jos jedna zanimljivost, Fuziy ima odlican udarac i desnom i lijevom i sto je najbitnije jos brdo rezervi u igri.....

fakat ima tu zanimljivog materijala u B ekipi a bome i u mlađim kategorijama.....Tai, Žaja, Mikic, Ultra, Fuziy, Boškov, Benkotic, Šunta, Nsoki, Sivalec, Molčan. . . Znaci desetak igraca kojo bi u blizoj buducnosti sigurno mogli biti igra i za B ekipu...nitko mi ne moze reci da Molcan ne moze odigrati ono sto Lisica igra ili Nsoki/Sivalec ono kaj igra Orsa i Hoxha, sunta ili Jona kaj igra Mudri, a Fuzy da ne moze dobiti priliku na 6ici koje i dalje nemamo. Mikic isto ima sta reci.....ima prostora za ubaciti te klince i to vec ove sezone polako i postepeno, a sljedece sigurno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet