• Lighttt
    45
    Na zimu dovest Pajvancica iz Vukovara , 202cm visok a nije drvo. Ako nista mantinela za krila odlicna ne znam da smo uzeli ijedno napucavanje danas.
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    Očito Capellas radi nesto, stima sve od B momcadi do najmlasjih. Trebao bi imati puno vise kredita, a ne ga se prozivati svako malo kad krene nesto lose
  • rokikaciga
    19k
    Prozivam ga samo jer je doveo svog pulena Tarabinasa :grin:
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    bravo , a Bozhkov ili kako već ? On je u Juniorskoj momčadi?A za Sirakova su pisali da je odličan. Jel to onaj koji je odbio italijane ili koga već i odlučio ostati u Dinamu?
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    a jebiga doveo ga je vidio je nesto u njemu, solidna rotacija i to je to. Problem je onaj sto ga stavlja a ne ovaj sto ga doveo
  • jp23
    4.9k
    Kako jebeno iritantan nadimak za igrača Dinama, a vidim da si ti ujedno i prvi koji ga je tu na forumu donio i koristio.
  • Omake
    22k
    Božkov je u juniorima. On je odbio Parmu. Vidim da je danas na klupi, vjerojatno se kasno vratio iz reprezentacije. Sirakov je u kadetima, mislim da je zabio 7 golova u pet utakmica, nijednu nije igrao 90 minuta. I mali Petrović je isto odlično krenuo za Kadete, 4 u 4, pa 3 u 3 za juniore dva. Danas starta za juniore protiv Solina.
  • rokikaciga
    19k
    Kako jebeno iritantan nadimak za igrača Dinama, a vidim da si ti ujedno i prvi koji ga je tu na forumu donio i koristio. — jp23

A jebiga, s loptom je taraba osim centaršuta. Fizička zvjer, ali to je više manje to. Ja sam i prestao koristiti taj nadimak kada je počeo igrat za nas, ali kad ne osvojiš nijedan duel na tlu protiv Šotičeka ne znam što da kažem...
  • Masto
    2.7k
    Jel mogu očekivati snimku utakmice još danas
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    hvala na info buraz,pa eto nam napadača koji zabijaju. Samo treba stisnuti pa ih koristiti i u starijim kategorijama
  • jp23
    4.9k
    0/3 duela je imao na utakmici, 1/1 zračne duele u 60 minuta.
    Prema statistici (sofascore) predriblan jedan put, prema onom što sam gledao, Šotiček ga je 2 puta prošao u prvom poluvremenu, jednom kroz noge, drugi put kad se Tabinas poskliznuo. U oba navrata Šotiček gubi loptu u roku 3 sekunde. Šta onda reći za tog moćnog Šotičeka kad u tih 60 minuta protiv "tarabe" Tabinasa ima samo to?

Ti si pisao da ga siluje, ja čitam to i gledam kako se Šotiček posklizne ničim izazvan u čistoj kontri, gdje bi išao direkt baš na tog istog Tabinasa. Zar se usrao mali štakor crnog Filipinca?

Ak je to bilo silovanje beka, šta je onda ono bilo šta su Englezi i Španjolci radili protiv nas? Šta je ono šta su radila krila Celte, Lillea, Betisa??

Budimo realni, Tabinasu zamjeram manjak želje i htijenja u ovoj utakmici i vidljivi strah (kojeg nije pokazao u toj mjeri u drugim tekmama). Trebao je startati Galešić, ali nije, i razlog toga je najveća glupost koju sam dosad čuo od strane trenera.

Bio bih presretan da je igrao Mikić, ili da imamo Valinčića sa početka prošle sezone, ali nemamo.
  • Zagi
    19.2k
    DInamu treba trener koji ne samo da se ne boji gurati klince, već aktivno trazi novu i mladu krv.
    U ovom trenutku nemam ništa protiv da Leko na polusezoni dobije promaknuće.
  • Efes Pilsen
    17.2k
    Imate golove na Faceu.
  • wolfgang14
    5.1k
    ma slabo se išta vidi jer su stavili vertikalni video
bold
italic
underline
strike
code
ulist