CastAway1986
VolimDinamoOo
rokikaciga
Ti si pisao da ga siluje — jp23
0/3 duela je imao na utakmici, 1/1 zračne duele u 60 minuta. Prema statistici (sofascore) predriblan jedan put, prema onom što sam gledao, Šotiček ga je 2 puta prošao u prvom poluvremenu, jednom kroz noge, drugi put kad se Tabinas poskliznuo. U oba navrata Šotiček gubi loptu u roku 3 sekunde. Šta onda reći za tog moćnog Šotičeka kad u tih 60 minuta protiv "tarabe" Tabinasa ima samo to? — jp23
Šta je ono šta su radila krila Celte, Lillea, Betisa?? — jp23
U oba navrata Šotiček gubi loptu u roku 3 sekunde. — jp23
Zagi
jp23
Moje isprike, pobrkao sam tvoj komentar sa nečijim tuđim.Ovo doslovno nisam napisao. Napisao sam "Ubit ce Soticek Tabinasa danas". Prvo i osnovno nemojmo izmišljati i stavljati riječi u usta. — rokikaciga
Tebi je prihvatljivo da starter Dinama ne osvoji nijedan duel protiv Šotičeka ili bilo kojeg drugog krila bilo kojeg drugog protivnika? — rokikaciga
Mikić protiv Lilea: 1 od 3 uspješna uklizavanja, 1 presječena lopta, 8 otklonjenih opasnosti, 4 osvojena posjeda, 5 osvojenih duela na tlu od 8, 2 zračna duela osvojena od 3 i 2 dva puta predriblan. Protiv tamnoputog krila od 10 milja eura. — rokikaciga
Niti je moj pulen, niti je to prihvatljivo za beka u derbi utakmici protiv štakora iz Splita. Tražiš me da ne izmišljam i ne stavljam ti riječi u usta, i onda napraviš upravo to sa okarakteriziranjem igrača kao mog pulena. Odluči se za pravila igre, jel izmišljamo i trpamo riječi u usta ili ne?Tabinas, tvoj veliki pulen, protiv Šotičeka: 0 pokušanih klizećih (ono kad ga je Šotiček poslao po čevape se ne broji kao klizeći), 1 presječena lopta, 2 otklonjene opasnosti, 4 osvojena posjeda, 0 od 3 osvojena duela na tlu (PORAŽAVAJUĆE), 1 od 1 osvojenih zračnih duela, 2 prekršaja i jednom predriblan.
Ajde sad budi realan i reci tko je kako igrao? Je li bolji i kvalitetniji bio 18 godišnji Noa Mikić protiv igrača iz vrha liga petica koji vrijede 10+ milja eura ili Tarabinas koji se mučio protiv Šotičeka kao da je s druge strane Vinicius (pa čak i ovaj klonirani)? — rokikaciga
rokikaciga
Kažeš nemojmo stavljat riječi u usta i napraviš insinuaciju odmah nakon. — jp23
Ali daj barem minimum jebenog poštovanja prema liku koji igra u Dinamovu dresu, da mu se ime jebeno napiše onakvo kakvo je. — jp23
jp23
Nije insinuacija već pitanje :lol: Jer upitnik je i znak da nešto pitamo, a da je insinuacija završila bi rečenica točkom. — rokikaciga
Ima minimum poštovanja. Kada nije poslan po čevape od Šotičeka sve je napisano ispravno. A to da mi se Tabinas ne sviđa kao pojačanje ili prinova Dinama je očito od prvog mog komentara prema njemu i kad je Faze pustio to u eter još tamo na proljeće ak se dobro sjećam. Ne vidim da ovako revno i jako skačeš u obranu Kovi kad ga se naziva frfljavcem i one izlizane fore ovaj onaj kao sa Tabinasom (i drugom kolegi si išao odgovarati u obranu Tabinasu). — rokikaciga
BBB Mataa998
Marc
Orc123
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.