• Zg123
    4.8k
    Stari smo, spori i tromi. Stvarno ne razumijem inzistiranje na igru s krilima, a krila nemamo. Brate mili udari 3 od iza, ovo stvarno nema smisla
  • Marley
    5.9k
    Sutalo je i dalje neusporedivo bolji od drugih opcija i apsolutno nema opravdanja da je na klupi dok ova dvojica startaju.
    Ne zanimaju me price o milijunima, talentima i ostale gluposti, nema opravdanja. Greska velika da je ovo stoperski par.
  • badjibadara
    10.8k
    Tu samo Livi igra. Drugima ne vidiš glad u očima, a obrana je u Opatiji na macchiatu.
    Ako ne znaš uklopiti Sučića i Baturinu u sredini, jebiga.
  • San Lorenzo
    24.6k
    Vušković, Ivanović, Musa tri igrača manje na terenu.
  • Ivdzo11
    11.1k
    Šutalo je za ovaj stoperski par igračina, Gvardiol i Vuskovic su ocajni, a Bilic ih gura, ne bi mi ni jedan zaigrao protiv Spanjolske
  • San Lorenzo
    24.6k

Slažem se, Šutalo - Gvardiol nam je bio i najbolji stoperski par posljednjih par godina, ako se ne varam, to nismo niti jednom probali u ove tri utakmice.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Gvardiol goli kurac ,kod prvog dva puta kriv, njima loptu preda ,pa umjesto naprijed korak i da podigne offside ,on i tu sjebe . Vuković tovarčina nepokretna ,kakva prevara od igrača. Ali ono što me najviše nervira nismo u stanju napraviti presing, 6,7 igrača trčkara bez veze a njihovi su uvijek slobodni. Pa idi uz igrača i nedaj mu da diše jebem mu miša . Njihova dva tri su uvijek slobodni za primit loptu . Užas
  • CerealKiller
    945
    Izgledamo ko San Marino
  • ElDorado
    15.6k
    Mi se sporimo ko da igra špicu a nemremo centar preći
  • vjeko1701
    30.2k
    Neka, ako je ovo cijena da se profiltrira tko može a tko ne, ako neći više morati gledati neke igrače, *ebeš LN.
  • Mr Anderson
    22.6k
    Nadam se da će ovi klinci na tribinama poluditi i napraviti prekid. Ovo je prestrašno.
  • mrgud
    965
    I onda se čudimo kaj imamo toliko stranih trenera u ligi.Mi nemamo jednog poštenog trenera
  • BBB Mataa998
    3k
    Ako su ove 4 utakmice u kojima Bilic zeli pogledati sve igrace da bi znao za dalje,mislim da si je Ivanovic osigurao slobodne dane na sljedecem okupljanju.
  • kariola86
    337
    U ovom trenutku 5.000 djece gubi san o tome da postanu profesionalni nogometaši.
  • badjibadara
    10.8k
    Koju poziciju Franjo igra u klubu? Tu mi izgleda kao žrtva sustava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.