• ZG plavi 01
    679
    pa igrao je Sutalo protiv Spanjolaca i vjerovatno bude i drugu. Problem je samo kaj ga je stavio s onim odronom Pongracicem. Po meni najbolja zadnja linija je Stanisic Vuskovic Sutalo Gvardiol. Vjerovatno je racunao da su ova dvojca bolja opcija za Engleze jer igraju PL.
  • Omake
    21.8k
    Jakić/Nejašmić +Mišić protiv ovakvih ekipa i šta Bog da
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Igramo bez volje za zivotom. Nema nikakvog zalaganja. Modric Kovacic dupla 6ica ne moze, Ivanovic na desnom krilu ne moze, stoperski par Vuskovic Gvardiol ne moze, Musa u napadu ne moze.

Glupe kadrovske odluke u kombinaciji sa katastrofalnim pristupim drugu tekmu za redom i ovo je rezultat.
  • Boycie
    4.4k
    Ako ne napravi 3 promjene na poluvremenu picka je. Ne zato sto su bolji na klupi nego zbog sramotnog voljnog momenta i nedostatka agresivnosti.
  • Crni86
    25.1k
    Ja ne kuzim kako je kova defanzivno tako los. Znaci vec nekoliko godina u vezi curi po njegovij strani. Uopce ne prati igraca.

Luki se isto vidi da ga je vrijeme pregazilo. Belingham ga ubija

Jbga, pre malo je ovo enegrije i od veze i od napaca. Stoperi nesigurni. Mislim da ce bit potrebni ekstremni rezovi nakon LN.
  • Mr Anderson
    22.6k
    U ovom trenutku 5.000 djece gubi san o tome da postanu profesionalni nogometaši. — kariola86

Zašto? Gledaju Engleze i skužiti će kako nogomet može biti jednostavna igra.
  • hardek
    13.6k
    Znam da dosta ljudi sprda Vlašića, ali po meni su samo on i Luka Sučić opcije za desno krilo. Uz Segečića
  • NitkoBitan
    39.9k
    Djeco bjezite doma...
  • Zg123
    4.8k
    igra iza spice u sistemu 3-4-2-1, to je igrao u Unionu i sada u Lensu i to mu najvise pase. Jednostavno nije niti spica niti krilo tako da ga ja vise ne bi zvao osim ako ne predjemo u tu formaciju
  • VještacZG
    93
    Jedva čekam sutra malo Kovine igre da mi bude lakše...
  • CerealKiller
    945
    Formacija zvana Švicarski sir
  • DrRatoljub
    1.5k
    Loša obrana je bila i prije. Sada dolazi na naplatu
  • Thor
    4.5k
    Maknite djecu s tribina da ne gledaju horor!
    Ovo treba biti zabranjeno za -18! :death:
  • crophantom
    8.8k
    Isuse Kriste, Saka i Gordon sami na 5 metara, ovi naši stoperi od milijardu čuvaju zrak
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Šta kažu? Je li kriv Mišić?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.