• Masto
    2.6k
    napisalo ih je par vec na kulturan način, al ocito ne pali
  • Denle
    1.1k
    Pa vi koji imate te instaće na neku zadnju fotografiju spamajte sa nekim citatom da nam daju više slika maksimira kad se vec hvale da su pobjednici. — criticus

Dosta budala s anonimnim profilima ih je pocelo vrijedjati na Instagramu zbog Maksimira, pa su brisali komentare.
  • Frizura Robija M
    1.1k
    Sve prihvaćam, ali ovako nešto izjavit... svakog tko drži do kluba bi to trebalo jebat
    al tebe jebe identitet — CrniGavran00
  • puxigadjurdja
    3.4k

možda ne bi bilo najlegalnije ali bi bio smrtni grijeh ovo sada nekim političkim dekretom ne odabrat kao konačni izbor.
  • crophantom
    8.8k
    ajde mi samo objasni kakve veze ovaj Maksimir trenutni ima s identitetom kluba, osim lokacije?
    identitet kluba su što, prazne tribine, vjetar, kiša, magla, nedostatak komfora, razdvojenost tribina takva da su Boysi na 2. strofi dok zapad pokušava krenuti s početkom 1. strofe, ne kužim?

kaj je točno identitet? kaj čuvamo? slapove vode koji teku na ZD kad je kiša?
    mrvljeni beton u gemištu kad stojiš ispod ZD? kaj pobogu čuvamo, koji je to idenitet, sirotinje koja igra i krpa se tam di može jer jbg, tak je kak je, bolje nejde i nije išlo?

stadion se mijenjao, dograđivao, uređivao 387 puta, koji dio toga čuvamo?

oprosti, to su takve gluposti, netko nam je podvalio muda pod bubrege da na račun nekog identiteta ispoljava svoje ideje.
  • Thor
    4.4k
    da da top tekma je bila za gledat :lol:
  • CrniGavran00
    48
    Sve prihvaćam, ali ovako nešto izjavit... svakog tko drži do kluba bi to trebalo jebat — Frizura Robija M

Komentar je izrugivanje toga da je prvonagradeni dizajn stadiona naš identitet, ako tebi Dinamov identitet predstavlja ružan i nepraktičan stadion, možemo stavit aluminijske ploče na postojeći i uštedit državi i gradu 200 milijuna
  • Paggini
    101k
    možda ne bi bilo najlegalnije ali bi bio smrtni grijeh ovo sada nekim političkim dekretom ne odabrat kao konačni izbor. — puxigadjurdja

pa aj bar jednom u 35 godina imamo koristi od samovolje i muljaža vladajućih, ha jebemu mater
  • Thor
    4.4k
    Bas!
  • građanin
    238
    3lhd stalno objavljuje nove slike i vizuale — Masto

s razlogom. realno, treba nahuškat na taj stadion, riješit ćemo se svih usranih muka, imat normalan funkcionalan akustični stadion, sve kaj prosječnom navijaču dinama treba i amen. :cool:

Znam da se svi nećemo nikad složit dal treba bit žuti rozi ili zeleni, izvana ovalni ili kockasti, lijevi ili desni, al činjenica je da 3LHD jebe majku sa stadionom i nemamo se kaj više pravit pametni.
  • nin0belan
    80
    Kad se već toliko spominje taj 3LHD, ne razumijem zašto je svima toliko zapeo za oko kad pričamo o pojedinostima natječaja, potrebe za grotlom i tribinama. Vjerujem da je to opet samo jer je ljudima lijep.

To rješenje nudi očajnu ideju za zapadnu i istočnu tribinu jer su donje tribine prvo manje od gornjih (protivno natječaju), a drugo pogledajte samo taj razmak između loža i donje tribine na zapadu i koliko je minijaturan donji dio istoka. Ni po čemu se tu ne bi stvorila neka nabijena ili naelektrzirana atmosfera.

Ok sjever je dominantan i najveći, ali po meni Dinamo bez pravog zapada i istoka nije Dinamo.
  • ElDorado
    15.6k
    Štogod mi tu mudrozborili, a ja više ne vidim nekog osobitog smisla reciklirati stalno iste pizdarije, ovo će biti dug i zajeban proces i najviše me i dalje strah sindroma Rujevica. Nisu baš svi arhitekti kreteni, recimo Ivan Križić je vrlo objektivno sagledao cijelu situaciju od izvedivosti do natječaja. Jedino kae njemu najbolji crveni insekt (ok valjda može biti plavi jebatga), a meni je ono baš bezveze. Ali to su ti estetski ukusi. Ono kaj sigurno ne želimo je neizvodljivost ili nefunkcionalnost. A ak je ovaj žiri izabrao tri takoreći neizvodljiva onda u kurac kakvi su to stručnjaci?!
    U svakom slučaju mislim da do neke sljedeće točke u ovom procesu daljni komentari više nemaju nikakvog smisla, pa se osobno povlačim iz istih, iako znam da vas zabole za to.
  • SanctaSanctorum
    617
    Svaka im čast na tom objavljivanju slika i svega svaki dan. Ak se ne varam i oni Bugari su isto ostali aktivni s prikazima, čak se i ulogirali na ssc forum za pitanja. Možda ima još neki studio, ali za ova dva znam. Možda se žale i sruše ovo rješenje, ak ne tim putem moraju bit pozvani na pozivni natječaj ak do njega dođe. Ti stadioni su po meni primjer gdje sa nekim doradama možemo doći do nečeg čime su svi zadovoljni.
  • Denle
    1.1k
    Kad se već toliko spominje taj 3LHD, ne razumijem zašto je svima toliko zapeo za oko kad pričamo o pojedinostima natječaja, potrebe za grotlom i tribinama. Vjerujem da je to opet samo jer je ljudima lijep.

To rješenje nudi očajnu ideju za zapadnu i istočnu tribinu jer su donje tribine prvo manje od gornjih (protivno natječaju), a drugo pogledajte samo taj razmak između loža i donje tribine na zapadu i koliko je minijaturan donji dio istoka. Ni po čemu se tu ne bi stvorila neka nabijena ili naelektrzirana atmosfera.

Ok sjever je dominantan i najveći, ali po meni Dinamo bez pravog zapada i istoka nije Dinamo.
    — nin0belan

Zapad i Istok na tom rjesenju 3LHD-a su stvari koje su milijun puta realnije za doraditi nego zatvorit kuteve i spojit tribine na pobjednickom rjesenju. Doslovno sitnice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet