• Paggini
    101k
    predsjednik žirija — The Undertaker

Sad su ga isturili prema javnosti — The Undertaker

Sam si sebi objasnio. Di je taj mlatimudan bio dok je Boban brao sav gnjev i bijes pola Hrvatske i ismijavanje druge polovice?

S tim da njegovo objašnjenje izbora graniči stvarno s mentalnom retardacijom jer lik uopće ne može pojmiti zašto nam se stadion nije svidio, on priča o apsolutnim istinama, dvojakosti ezoterije, omaževima, pičkama materinama, a jako jednostavno je objašnjeno u čemu je problem, a na to se ne referira nego sve ostale naziva idiotima.
  • CISCO
    1.7k
    E sad smo konačno došli do biti. Ti u tome vidiš duh Dinama, ja ga ne vidim i to je skroz legitimno. Ali onda nemoj od toga radit priču da bi i nama ostalima taj “duh” trebao bit važniji od svega ostalog, jer je važan. Samo ga ne vidimo u četiri razmaknute tribine i naknadnoj priči o Turini. A ovo “ne prodajmo dušu za konfekciju i komfor” je meni bezveze dilema. Pa valjda možemo imat stadion koji ima karakter i koji je kompaktan, zatvoren, natkriven i udoban. Nije izbor ili remek-djelo s dušom ili IKEA arena. Meni je čak obrnuto: nemoj mi prodavat arhitektonsku priču pod “DNK Dinama”, a onda sve ono kaj navijač normalno očekuje od stadiona proglasit banalnim komforom i konfekcijom. Dinamo nije nastao iz otvorenih uglova, lebdećih ploča i stručnih referenci nego iz ljudi, tribine, atmosfere i osjećaja da si u kotlu. Ako tebi ovaj projekt daje taj osjećaj, super. Ali nemoj nama koji ga ne vidimo u tome objašnjavat da smo se zalijepili za “vizualno percipirani komfor”. Možda jednostavno gledamo isti stadion i vidimo potpuno drugu stvar. Budući korisnici su se itekako po tome svemu prilično izjasnili, unatoč svim mogućim pr člancima.
  • The Undertaker
    10.3k
    Isto vrijedi i za Bobana na početku. Komentiram baš trenutno stanje.
  • Xpert1992
    1.3k
    Ja sam svom krugu ljudi rekao, ovaj rad koji je pobjedio je smece, i svi vi kojima se svidja ste glupi. Nije im bas bilo drago.
  • Frizura Robija M
    1.1k
    Nikakva meni posebna čast, jednaki sam diletant kao i ti, samo ga doživljavam drugačije (što ne znači ispravnije).

Sve što si napisao se skroz slažem i nikako mi nisu jasni s takvim načinom komunikacije i nedostatkom prezentacijskih materijala. To što se netko postavlja intelektualno/strukovno snobovski nad drugima ga ne čini značajno boljim od prosječnog pljuvača na društvenoj mreži, jer u suštini takvim nastupom pokazuješ da si jednako nesposoban spustiti (ili kao ovi drugi dignuti) se na umjerenu razinu i voditi normalan precizan razgovor sa širom javnosti.
  • Paggini
    101k
    Isto vrijedi i za Bobana na početku. Komentiram baš trenutno stanje — The Undertaker

Ali Boban nije bio predsjednik žirija, niti je bio investitor. Na nekoj razini bitnosti kod odluke je bio niže od ostalih, ali rado su ga bacili bijesnoj rulji, a s tim da Boban nije imao ni blizu ovakve idiotske i ponižavajuće izjave kao Plejić. Čovjek je predsjednik žirija i otvoreno napada sve kojima se ne sviđa kao idiote.
  • CrniGavran00
    47
    Ne prodajmo dušu samo da kako bi dobili konfekciju s vizualno percipiranim komforom. — Frizura Robija M

6.12.2019

Dinamo Varaždin 1-0

1200 ljudi na stadionu, kum, moj stari i ja hodamo cijelu utakmicu po istoku jer ne možeš fizički sjedit jer je odvratno hladno, ak se dobro sjećam tad je Dinamo besplatno davao čajeve ljudima na tribini jer su igrači dijelili čaj europskim navijačima koji su čekali kupit karte za City u LP par dana ranije. Dinamo je odigrao tipično za to doba Bjelice, dovoljno za pobjedu, ali nisu se dečki ubijali od muke da slome goste.

A na Maksimiru užas. Magla se spuštala, sve je mokro i vlažno a vjetar nosi sve pred sobom, u tim trenutcima čovjek zamišlja neku budućnost gdje će moći doć u pristojnu nogometnu arenu i odgledati utakmicu Dinama, al tebe jebe identitet, mi trebamo ipak bit na razgolicenom betonu. Ne želimo stajat na hladnoj betonjari, ne želimo pukotine u gnjezdu koje provjetravaju tribine, hoćemo ‘krafnu’ ili ‘palačinku’, hoćemo moderan stadion koji će štititi osnovne potrebe gledatelja.
  • Paggini
    101k
    Al ovaj 3LHD jebe i ne vadi već danima, baš su nanjušili krv.

829432599_1858730791775090_7547416423879079035_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx940x788&ctp=s940x788&_nc_cat=104&_nc_map=urlgen_bucketless&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_eui2=AeGqb1E6kLsfeQQe7Q13aDOztQd4Mb5405y1B3gxvnjTnEVKn54b5gq44JN0tHLlnsj2bUVd2q-0d2H4uhwd-yDd&_nc_ohc=j_mti-ySa3cQ7kNvwHtHxnO&_nc_oc=AdpDMFgec8VvXFNxbothRMln81fDv9AYkIa2kee5--SLaEWdhax6YLWcz3mlaE5BvZU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag5-1.fna&_nc_gid=ScG_8w-36Azx-zHNP4xpvg&_nc_ss=7b2a8&oh=00_AQO6net0HCb3WdfKLD560AnrP5zSF-FPiZ0GIATwSPxDXw&oe=6AC3EA07

825268372_1858730798441756_6352071686454845546_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx940x788&ctp=s940x788&_nc_cat=100&_nc_map=urlgen_bucketless&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_eui2=AeEyHH-6QuU_8o9Gurjo-ncDcsBC-0Vl9c9ywEL7RWX1zx7aYIjyMydPxmYaDaMCVeifUXEc2DyU3kyFX5IJiSZE&_nc_ohc=u4tyH4ewx5IQ7kNvwHRd03j&_nc_oc=Adq5bEhXWgj-V3TG_IyC7ZlM5sT52HMF9EcG5AfhTMR1WsW5ljXxyHa_PTCrcCk-o_4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag5-1.fna&_nc_gid=P3ipYtfFrv5tvz3dJlwQGQ&_nc_ss=7b2a8&oh=00_AQM3xaP7R3T5vtkGp1iJ56U-CzVnUEqiV2u-jjN_2ZKhnw&oe=6AC3FE75

828364080_1858730801775089_893841201154634597_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx940x788&ctp=s940x788&_nc_cat=101&_nc_map=urlgen_bucketless&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_eui2=AeHuWmp0SfAgxhq_Nt0mw0W5SBR1h7H843NIFHWHsfzjc0HHCmyeSP-7JLEDVZ1tpwcuFtUxahVWWOKyerEnhzH7&_nc_ohc=YU2BYCYV4SwQ7kNvwGA7Y3q&_nc_oc=AdrAu4m74YrrIwjzZ0G3Shzy0WDr1dcDdOcDrUV86BokllmSMB6vfvZC_Cp4yPP5frM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag5-1.fna&_nc_gid=uK75LVvZQ7tA7bTtVUsBiQ&_nc_ss=7b2a8&oh=00_AQOcZpyECIi8Eh8Zf7_Rd2Ocoqy8JJzQFszvR4l6p94ElA&oe=6AC41354
  • Jurki
    27.9k
    Godinama se vec pise o stadionu koji treba zivjeti 365 dana u godini i da bude stadion koji moze financirati odrzavanje i donositi jelte nekakvu zaradu u ovom slucaju Dinamu kroz najam prostora, koristenje itd.

E sad mene zanima ako 99 posto siroke populacije iliti nas "diletanata" nemre zmisliti i ruzan nam je taj stadion.. kak su oni zamislili da ti isti "diletanti" tamo ostavljaju svoj novac?

Ne pricamo samo o nogometnim utakmicama jer je njih 30+ godisnje.. tj zbog nogometa ce biti u funkciji 30ak dana u godini.

Kako oni misle sloziti to sranje da ce biti primamljivo ljudima 365 dana u godini?
  • Frizura Robija M
    1.1k
    ne prodajem, raspravljam.

Pa valjda možemo imat stadion koji ima karakter i koji je kompaktan, zatvoren, natkriven i udoban. — CISCO

Pa jel možemo? Ja se zbilja nadam da možemo. Zato sam sinoć i postavio pitanje u kojem od preostalih radova to vidite jer bih volio da svim već spomenutim stavkama dodamo i ovu koja se tiče karaktera. Ovaj trenutni je očigledno mrtav, želim naći novi koji mi je prohvatljiv.

Po pitanju ostalog mislim da ćemo se složiti da se baš ne slažemo :)
  • Denle
    1.1k
    Al ovaj 3LHD jebe i ne vadi već danima, baš su nanjušili krv. — Paggini

Trebao si i ovaj njihov plan cijelog prostora objaviti, cisto da se vidi kako su oni isplanirali cijeli taj prostor

1790844343005.webp

Svi nesto objavljuju, svi se hvale svojim rjesenjima. Samo pobjednici nista zivo ne objavljuju.
  • CISCO
    1.7k
    E toooo.

Dobro si me podsjetio.

Dinamo - Spartak Trnava, nakon 48 godina.

Kaj smo gledali i kako smo se osjećali?

Valjda je to ta otvorenost i komunikacija prema maksimirskoj šumi na kojoj moramo biti zahvalni.
  • criticus
    9.5k
    Pa vi koji imate te instaće na neku zadnju fotografiju spamajte sa nekim citatom da nam daju više slika maksimira kad se vec hvale da su pobjednici.
  • Paggini
    101k
    Dinamo - Spartak Trnava, nakon 48 godina. — CISCO

legendarna tekma, ovi njihovi navijači nisu ni znali da su zabili gol dok netko nije skužio na semaforu

to je ta duša Dinama
  • criticus
    9.5k
    legendarna tekma, ovi njihovi navijači nisu ni znali da su zabili gol dok netko nije skužio na semaforu — Paggini

Čak ni tada, već kad je spiker pročita.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube