• BBBaranja
    5.2k
    Pisalo je 15€ za istok na početku,sad vidim na Sportifyu da piše 10€ pa je možda tu zapelo nešt..
  • Plavi 86
    0

Ja sam refresho stalno i odjednom mi je izbacilo istok i uspio sam kupiti
  • Antee
    149
    Malo mi je cudno da je vec danas rasprodano
  • Neron53
    2.9k
    Pa sta fali zapadu? :)
  • Benx1312
    21
    Zakaj?Odlican termin tekme grad heroja Slavonija zivi Dinamo nemas bolje tekme od ove.Svi u Vukovar!!!
  • Antee
    149
    ako smo dobili cijeli istok tam pun k stane
  • BBBaranja
    5.2k

S obzirom na kapacitet malo sam nas podcjenio izgleda ako je sve pušteno u prodaju..
  • Benx1312
    21
    Stane ako da 2k a nas ima puno i kazem sve se poklopilo da ljudi dolaze a zapad ce proc isto uskoro
  • Antee
    149
    Jel ima di za pratit kolko je karata prodano
  • NerminB
    2.1k
    Gdje nam je ninja, jel ziv
  • Benx1312
    21
    Probaj pitat sportify koliko je karta prodano vjerovatno ce ti odgovorit
  • Šteco
    2.1k
    Mala igra uz kavu, javni API kaže ovako (složio sam neku web verziju): https://whitesmoke-camel-649156.hostingersite.com/

Vukovar 1991 – Dinamo, nedjelja, 4. listopada 2026. u 16:00, Gradski stadion u Borovu Naselju (Vukovar). Očitanje: 01. 10. 2026. 07:54.

U online prodaji (nije stadion): zauzeto 467, slobodno 521, kvota 988.
    - Istok Gostujuća, 10 €: zauzeto 258/258, slobodno 0, prodano 258
    - Tribina Zapad, 20 €: zauzeto 209/730, slobodno 521, prodano 372

730 i 258 su kvote, ne veličina tribina. Istok je u prodaji, ali ne cijeli: otvoren je gostujući dio (258, inače 200), a cijela tribina (kvota 700) nije. Zapad je inače 530. VIP (30) nije otvoren.

Napomena: Ono što vas može buniti jesu kapaciteti koji pišu. Istražio sam koliko su prija puštali u prodaju, pa npr. za Zapad... Ista je tribina. Na šest drugih utakmica u tom zapisu piše 530. Samo za Dinamo piše 730. Tako i za Istok... Dakle, drugačije kapacitete puštaju. Što se tiče brojač "prodano" je dosta čudan, jer zauzeto i dostupno su najbitnije stavke. Najčistiji primjer je VIP na utakmici Dinama II: prodano 10, zauzeto 0, a svih 30 i dalje slobodno.

PS Daleko je ovo od ozbiljne verzije, samo sam uz kavu htio nešto dobiti od informacija. Ako padne nekaj, bumo popravili. Vjerojatno će i korigirati i puštati još u prodaju.

EDIT: Nisam kupovao domenu, ovo je temporary domain, čim i ako Ninja ugradi ovu tekmu u svoj web, ovo ide dolje. Ne planiram ovo nadograđivati.
  • Šteco
    2.1k
    Dodali su opet istok u prodaju po 10 EUR s drugim kapacitetom, brojke sad ne štimaju, moram prilagoditi web. Dodat ću i log da prati šta oni mijenjaju po webu (kapacitet, zauzeto etc.) da imamo u arhivi. Bum to brzo sredio, ali da mi ne javljate da ne radi.

EDIT: Idem na pregled vida sad, pa da ne zakasnim, evo verzije koju ću još doraditi: https://whitesmoke-camel-649156.hostingersite.com/index.html

PS Brojevi su po sadašnjem API-u, ne znam što se dogodilo, te ću morati to malo istražit da bi znao kad se vratim.
  • NKDZ86
    10.1k
    a di je ninja nestao? nije ga valjda uhapsilo?
  • Šteco
    2.1k
    Evo me doma, pa čisto da se javim kad sam već ovo pustio van. Nakon što su vratili istok po 10 EUR (tko je bio, vidio je), na kraju su ga digli na najavljenih 15 EUR. Mijenjali su i kapacitete obje tribine. Novi kapacitet za online prodaju je 1930.

E sad, api daje podatke o kapacitetu tribine puštene online u prodaju, koliko je rezervirano (online), koliko je dostupno za kupnju (online) i koliko je prodano ukupno za svaku tribinu. I sad, rezervirano i dostupno online daju u zbroju kapacitet online prodaje, tako da bi to trebao biti online inventory. Jedino logično je da je stavka "sold" (prodano) ukupno prodano online i offline. No, to ne mogu znati, pa sam stavio da se prikažu obje stavke javno.

https://whitesmoke-camel-649156.hostingersite.com/index.html

Tako da bi sad trebalo biti stanje:

Snimka-zaslona-2026-10-01-151815.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.