• Benedikt
    357
    Žiri je te neke smjernice shvatio na neki uvrnuti način i otišao u krajnost. Dovoljno je vidjeti što ljudi misle o izabranom projektu. Ovoliko nisu bili složni još od pokušaja zabrane pušenja u kafićima.
  • Oluja
    7.4k
    koliko mi je poznato veća donja tribina je bila uvjet u natjecaju
  • Fan
    2.9k
    Dakle, nisi zadovoljio uvjete i otpadaš, tj. nećeš dobiti novac koji ne zaslužuješ i točka. — IvanS

Sve bi to bilo super da su diskvalificirani zbog uvjeta. Ali su uvjeti prošli kroz ove debile i oni su dali nagradu tom radu.
  • Dzoni
    8.2k

Nakon ovakvog nećeg, dobit će je samo sada i nikad više
  • ZgDLions
    2k

I ja se bojim Kranjče da ne bude predugo rješenje i da tu pošteno popušimo.
    Za velike tekme bude premala, a za male neće biti ispunjena do kraja, uz to znam ekipu koja se učlani zbog besplatnih, a to idu u zaborav, tako da nadamo se što bržem odlasku na za nas adekvatniji stadion jer sa ovim neće biti velike mogućnosti širenja.
    Ovo sa svime oko stadiona je za mene omanja katastrofa, umjesto da se sa optimizmom juri dalje, nastao je pravi rat tipkovnica, uključivanje svih i svakoga koji veze nemaju sa Dinamom, a možda smo i dalje od stadiona nego kaj mislimo.
    Dugo nas neće biti na Maxu, a ko zna koliko će nas to koštati.
  • The Undertaker
    10.3k
    Nije jer onda grad/država gradi stadion profesionalnom klubu a to, koliko znam, nije dozvoljeno. Zar se nije zbog toga išlo na formu da će najbolji ponuđač dobiti koncesiju?
  • vlatkomarkovic
    4.4k
    Iskreno, ovo odgađanje tribine je glupo iz moje perspektive i velika šteta, ali ok… mogli smo sve baciti na pozitivu i nastaviti, bojim se da ćemo do iduće izgubiti momentum…. Kada kažem da ćemo izgubiti momentum ne mislim na nas tu ekipu, mislim na ovaj val pozornosti kojeg imamo u javnosti sada….
  • Facke
    9k
    Ove oko stadiona je tragikomedija. Si su ispali ko zajne amatercine.
  • Masto
    2.6k
    osim plenkya valjda, al da slazem se
  • Logistika
    1.6k
    Koliko mi je mucno i tesko ovo sve postalo...od medija koji svaki dan tri stadiona prikazu od ovih 88 kao projekt koji NIJE odabran...pa ovih ai budala kad moram reci,i to se tog AI ja uhvatio neki narod 40 + godina...ne klinci nego matorci,i stave ogromne svjetlece plave lavove u kutove...dosta mi je tog kica,kokosarenja,amaterizma...eno Roma prezentrirala stadion predivnom animacijom,oni nama iz sobe pune svjela na mutnim pdf-ovima da pratimo preko N1. Jel moguce da su nesto sto najvise u zivotu cekam,da od tog naprave ovo. Jebem ti stanje u drzavi i sve.
  • Šteco
    2.1k
    Mene iznenađuje što je u anketi ovo ruglo talijanskih pedera visoko rangirano, čak ispred Sirrah projekta koji je meni čak bolji od 3Lhd — Oluja

S obzirom da u tim anketama imaš i glasove ljudi koji ne žele baš dobro našem klubu i gradu, ne bi te trebalo čuditi.

Zato bilo kakvo glasanje, ako ga uopće i bude, treba biti u kontroliranim uvjetima (članovi kluba zadnje dvije godine).
  • serbus
    6.2k

Meni je ok, jer da je bila baš bi izgubili smjer od jebanja mame gosponu arhitektu
  • ZG plavi 01
    642
    chat gpt objava :rofl: stvarno ko im vodi te drustvene mreze, ko neki klinac od 13 godina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet