• prefontaine
    11.3k
    za VG13 sam glasao ja i još 482 tovara. Ja sam se vodio strukom, dok sam svoja uvjerenja i želje kanalizirao preko radova gospodina Mirka Marića te Donis Ltd iz Meksika.
  • vlatkomarkovic
    4.4k

Imaš pravo zapravo…. Nikako da ovdje krene pozitiva, gdje će tamo…
  • NKDZ86
    10k
    Ja sam se vodio strukom, ničim drugime — prefontaine

a dinamovštvinom, asfaltom i urbanom pričom ne??
  • Šteco
    2.1k
    za VG13 sam glasao ja i još 482 tovara. Ja sam se vodio strukom, ničim drugime. — prefontaine

Htio sam dodati i oni koji su iz zajebancije to stisnuli, jer se radi o nebitnim anketama. Ali, takvih je malo, te u pravoj anketi sumnjam da bi se navijač dinama "vodio strukom" u ovom slučaju.
  • Paggini
    100k
    Nikako da ovdje krene pozitiva, gdje će tamo… — vlatkomarkovic

Prijatelju, ti si toliko bio potresen, kao i mi svi ostali zapravo, da ni ne vidiš koliko od Bobanovog proglasa, pa Plenkijevih i Tomičinih zaokreta ovdje ima pozitive i koliko se raspoloženje diglo.

Samo sad pizdimo na ove jebene arhitekte jer nas je strah da oni ne krenu se kurčiti ovim i onim, jel. Ali i to je pozitiva, mrzimo zajedničkog neprijatelja, pa jel ima ljepše stvari za jednog Hrvata i dinamovca!
  • vlatkomarkovic
    4.4k
    Ja sam stvarno malo sagledao struku i kada opet pogledam sve skupa, fkt mogu reci, ali bez ikakve zajebancije…. Evo spreman sam priznati da sam bio u krivu i da sam previše naglo reagirao i kada malo bolje pogledam sve, siguran sam da mi je sad VG13 rad top 85 od prijavljenih…. Fkt nije najgori…
  • vlatkomarkovic
    4.4k

Ima, poraz Hajduka…., ali da, ako nas ista na Zoni može sve galvanizirati onda je mržnja prema drugima :rofl: :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet