• SAS1987
    20.8k
    koje legende kluba bi odabrali kao statue ispred samoga stadiona kao dodatna estetika kao sto ima dosta EU klubova? — laznokretanje

Pagginija jer još malo pa če imati 100 000 lajkova na zoni :lol:
  • CISCO
    1.5k
    Ja ću reći nešto što će odudarati od sporstkih legendi.

Nadbiskup Antun Bauer.
  • Denle
    961
    Jako mi se sviđa rješenje gdje su nivoji fizički odvojeni ali ipak izgledaju ko jedna tribina (desna tribina na renderu). Je u specifikaciji pisalo ili postoji neka izražena želja kakva bi trebala biti kapaciteta sjevera? — SAS1987

5-7 tisuca sjedecih mjesta
  • Fan
    2.9k
    One koji su izabrali nerazrađeni, aljkavi i poluizvediv projekt bi se ne samo trebali sramit svog odabira, već bi ih trebalo i tužit i da oni iz svog džepa plate tu nakaradnu tvorevinu.
    Tu spada i Boban, iako sam mu oprostio odabir i opet ima moje povjerenje.
  • db-izbjeglica
    22.2k
    meni je smiješan, dobro da nije taj niti u top 5 — Archangel

ma nebitno je, meni se sviđa, tebi se ne sviđa.
    poanta je da ljudi imaju razrađen projekt, prostorna čelična konstrukcija, materijali krova, prikazi su vjerni, prebroji ove elementa na dvije slike vanjštine, ima ih isto, sve štima

ovi nemaju ništa, da imaju...već bi nešto objavili i umirili javnost.
    pogotovo jer se pronašlo čitav niz pogrešaka, manjkavosti i nedostataka.

doslovno izgleda kao da su ovi ostali radovi poslužili kao nekakvi rekviziti u igrokazu.
    što god da su poslali, palo bi....
  • Paggini
    100k
    One koji su izabrali nerazrađeni, aljkavi i poluizvediv projekt bi se ne samo trebali sramit svog odabira, već bi ih trebalo i tužit i da oni iz svog džepa plate tu nakaradnu tvorevinu. — Fan

sTrUkA se propisno osramotila u široj javnosti. Već godinama njihovi "radovi" nagrđuju vizuru grada, ali ljudima nije to toliko stalo, ali prvi put kad su došli u fokus javnosti su se obrukali za tri života.

HDZ i Grad su očito išli po njihovim preporukama i sa "bit će to vrhunski, mi znamo", Boban je vjerojatno istom strujom išao ali se izbacio u javnost kao glavna figura jbg.

Sve skupa sramotno odrađen natječaj od svih koji su sudjelovali, čestitke.
  • Mali dioničar
    21k
    Da se malo odmaknem od stadiona, koje legende kluba bi odabrali kao statue ispred samoga stadiona kao dodatna estetika kao sto ima dosta EU klubova? — laznokretanje

Bukovi, Woelfl, Antolković, Horvat, Zebec, Jerković, Lamza, Ćiro, Cico, Zeko, Mlinka, Cerin, Ladić, Boban, Šimić, Marić, Cvita, Modrić, Mandžo, Kova, Sammir, Ademi, Orša, Livaković
  • NKDZ86
    10k
    još laganih 60 i pađini ide u povijest
  • markoli
    2.4k
    Pazite samo ovo što je jedan kolega forumaš tu pisao. Na presjecima imaju tribine koje ne prelaze jedna preko druge.
    slika.png

I onda ovaj render gdje tribina prelazi dobrih 5-10 metara preko. Teška smijurija i amaterizam.

stadion-maksimir-04.jpg
  • Unodinoii
    325

Plenki iskoristio penal koji su mu servirali
  • prefontaine
    11.3k
    Plenkijeva panenka.
  • Denle
    961
    Plenkijeva panenka. — prefontaine

Plenenka
  • Masto
    2.6k
    Kolko ce to onda sve trajat ako se ponisti natječaj
  • CISCO
    1.5k
    Polako. Znam da treba čitati između redaka, ali polako.

"...mislim da treba vidjeti što je prije moguće postoje li pravne pretpostavke za poništenje ovog natječaja“

Nadam se da neće biti ovih koji će ga uvjeravati da je to nemoguće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet