• SAS1987
    20.7k
    A zar nije dobro da nam zbog zraka trava bude bolja, da kod vrućina dolazi svježi zrak? Arhitekti su rekli da je ovo remek-djelo", kazao je Boban. — CISCO

Svim bi tim arhitektima (pa i Bobanu) uzeo vrata i prozore na kucama, pa nek uživaju u svježom zraku i brutalizaciji :lol:
  • CISCO
    957
    Ali..ali...

On se ispričavao....

Ali...ali...nije on bio na tim sastancima...ali ali...evo iz zapisnika se vidi...

:lol:
  • LilScav
    105
    I tu smo mi koji volimo Dinamo tu da se borimo protiv te odluke i da mi to rješimo i pozovemo na odgovornost one koji su odgovorni.

Ali ja govorim o cijelom kaosu koji je nastao i 99% lažnih informacija koje iskorištavaju tovari i ljubitelji kriminalca.
  • Dudu9
    2k
    Sad ga Boban sere sad ispada da svaki drugi stadion đode milijardu eura, koji kurac ih nisu izbacili odmah i ostavili te koji su oko 200mil,
  • VK87
    45
    "Shvaćam ljude, ali Allianz Arena košta milijardu eura, ono Barićevo rješenje koštalo bi milijardu, kao i četvrto rješenje, Njirićevo, također milijardu." — Keyser Soze

Otto Barić sinoć na RTL-u kaže da njegov stadion ne bi koštao više od 160-170 mil €.
  • NKDZ86
    10k
    čkomite ljudi, dobro smo onda dobili za te pare, mogli smo šupu dobit s bazenom
  • K3p
    482

Niš ne sere nego tako je... kranjca je 40, a nema nista na njoj... di su dvorane, pomoćni i atletski stadion u cifri od 200

Edit: samo stadion je 200 zapravono svejedno premalo
  • austrijanac
    14.1k

Relevantna osoba.
    Njegov bi kostao dobrano iznad 200.
  • Dudu9
    2k
    samo za stadion je 200mil
  • DiddyGuela
    7k
    Boban na jedan prihvatljiv nacin zeli reci "koji kurac ste svi ocekivali od poklonjenog stadiona za 200M€"

Pa evo, cak je i rekao da ce stadion izgledati drugacije od ovih prvih slika, uvazit ce se ove neke stvari da rupe između tribina budu manje i vjerojatno jos poneki prijedlog usput.

Na kraju ce to izgledati Ok. Ne onako kako smo svi ocekivali niti onako kako su nekakvi "naukovici" mastali sa tuđim parama.

Ali stvari su jednostavno takve, dobit cemo redizajnirani Maksimir za nekakvu razumnu cifru. Stadion koji ce biti nov, komforan i ponesto izmjenjen u odnosu na ovo sto gledamo sada.

Kak bi jedan preminuli gradonacelnik rekao (koji je btw za svog mandata izgradio vec 500 Maksimira)

Take it OT leave it. :fire:
  • Unodinoii
    193

Točka natječaja na koji su se svi prijavili- stadion mora biti vrijednosti 205M€ -tako da su trebali rušiti sve koji vrijede više odmah na početku ?
  • Peškaman
    9.7k
    Treba Bobanu zabraniti medijske istupe kao onomad Zajecu.
  • dmil
    1.6k
    Ne onako kako smo svi ocekivali niti onako kako su nekakvi "naukovici" mastali sa tuđim parama. — DiddyGuela

a koje su to tuđe pare? jel grad zagreb i drzava imaju neki svoj privatni fond koji se ne financira porezima i prirezima građana?

zaboravlja se i da na ovom stadionu nece igrati samo Dinamo nego i reprezentacija, pa ne gradi se on iskljucivo samo za nas vec za cijelu drzavu
  • Dino
    5.7k
    Ali, kad je minus pet stupnjeva Celzijusovih onda je jednako hladno i na Allianz Areni. — CISCO

Kad je u Munchenu bilo pet stupnjeva, ja sam na Allianz Areni bio u kratkim rukavima (nisam bio ni pijan ni drogiran)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet