• db-izbjeglica
    21.9k
    ovako prepušteno, neće proći sigurno. Javi rezultate — Tom vg

meni isto tako izgleda, bit će ovo zanimljivo :lol:
  • ShanKu
    2.4k
    Evo shvatio sam ideju Bobana, trebalo mi je 24 sata. Kad je bakljada, pyro show, da se lakše prozrači, razčisti dim s stadiona, da se jako bitni ljudi u svečanim ložama, sponzori, fini ljudi ne guše u dimu.
    :chin:
  • don
    22.3k
    ja pitam di je to prikazano na prezentaciji stadiona? Pa ne prezentira se izgled novog fan shopa već projekt vrijedan 200 mil. eura.
  • Denle
    850
    ja pitam di je to prikazano na prezentaciji stadiona? Pa ne prezentira se izgled novog fan shopa već projekt vrijedan 200 mil. eura. — don

Bit ce ti prikazan unutar 16 mjeseci, koliko projektanti imaju za izradu projektne dokumentacije. Tokom tog vremena cemo svi dobiti vise rendera, slika, informacija
  • Netkos
    342
    Sve je to užasno loše odrađeno. Renderi koji ne pokazuju pola toga, PDF koji su nečitki, prezentacija u malo sobici gdje su novinari snimali preko tuđih glava. Nevjerojatno koliko amaterski je to odrađeno.
  • Denle
    850
    Sve je to užasno loše odrađeno, Renderi koji ne pokazuju pola toga, PDF koji su nečitki, prezentacija u malo sobici gdje su novinari snimali preko tuđih glava. Nevjerojatno koliko amaterski je to odrađeno. — Netkos

PDF je komprimiran od strane DAZ-a, jer vjerojatno cijeli PDF ima vise stotina megabajta.

Cijela prezentacija projekta je bila apsolutno sramotna i ne razumijem sto je njima bilo u glavi kad su mislili da je to bila idealna lokacija za to.

E, pazi - zastitar je pregledavao booking turistima koji su imali smjestaj u toj zgradi
  • don
    22.3k
    ja apsolutno ništa ne vidim u tom PDF-u.

ajde mi objasni onda, glup sam, kako da ja iz ovoga sidim za laptopom i gledam Maksimirsku šumu, da ne pričam o teretanama?

IMG-1331.jpg
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Screenshot-20260925-134732-Samsung-Notes.jpg

EDIT: Ne vide se preporuke ocjennjivackog auda steta
  • SanctaSanctorum
    574
    Nadam se da grupa priprema ozbiljan odgovor na ovu pljusku, ne vjerujem kaj nam se događa. Jedine dve stvari koje smo svi željeli su zatvoren stadion i spojene tribine, a dobili smo isto kaj i do sada. Jadno se osjećam, cijeli svoj život poznajem jedino ovu tugu od stadiona i onda mi ovo serviraju kao novi stadion. Još gore od svega, predstavlja se ovo kao da smo svi glupi i neuki, a ovi kaj su odabrali vizionari. Netko je napisao gore da pojedine firme pripremaju žalbe. Ovo se nesmije krenuti raditi. Žalbe, prosvjedi, poruke grupe, neredi, neznam koji sve alati. Ne smijemo se tješiti da je to to, ne smijemo pokleknuti pred ovom šačicom ljudi koja misli da zna kaj je najbolje za nas, a sami ne idu na tekme i 90 posto ljudi je protiv toga. Nikakav Fabijanić, talijanski arhitekti, Tomašević i drugi. Nemre ovo proć pored svih nas. Vjerujem da i neće. Očitovanje grupe oko ove situacije je po meni jedno od najključnijih u svemu ovome. Nema predaje.
  • CISCO
    956
    https://www.vecernji.hr/sport/boban-za-vl-otvoreno-o-novom-maksimiru-bit-ce-korekcija-sve-ce-se-pribliziti-onome-sto-ljudi-zele-1998530

"Dakle, otvori će se smanjiti, ali će ostati i neće smetati za hladnoću, neće povećati hladnoću koje će biti puno manje nego dosad.

Ali, kad je minus pet stupnjeva Celzijusovih onda je jednako hladno i na Allianz Areni.

A zar nije dobro da nam zbog zraka trava bude bolja, da kod vrućina dolazi svježi zrak? Arhitekti su rekli da je ovo remek-djelo", kazao je Boban.

:rofl:

Uglavnom, mi smo svi idioti.
  • markoli
    2.4k
    Ukratko: Jel vi vjerujete meni ili svojim očima?
  • Mi smo uz tebe
    226
    Ovaj Boban je fakat bipolaran
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention