• NKDZ86
    9.9k
    Potez grupe će odlučiti u kojem smjeru ovo ide.
  • Alkmar1312
    262
    i ja sam o tome razmisljao, sjever izgleda npr kao da stane 2000 max ljudi
  • Markelo
    4k

Nihil de nobis, sine nobis

Jesmo građanski ili nismo?
  • CISCO
    927
    Meni nije jasno da ima ljudi koji još uvijek ne razumiju uzrečicu:

„Ničija nije do zore gorjela“
  • MarK
    1.5k
    Ovako na oko ne mogu vjerovati da u isti budžet ulazi ova razvaljena kutija cipela i drugi odbačeni projekti... Milano, susjedni uredi, gejevi arhitekti, nemožemo... Jako smrdi sve ovo
  • Keyser Soze
    21.2k
    Okej nek ostane stari maksimir i problem rijesen — Alkmar1312

Ok. Nemojte onda očekivati nekakve prolaske u LP, prolaske grupe i borbu s jačim ekipama jer to neće biti realno, kao što neće biti realno da kupujemo za jače cifre. Onda kad tovari dobiju novi stadion nemojte se čuditi što uzimaju sve jer samo od stadiona godišnje uzmu 20 milja dok se mi brinemo kako ćemo zakrpat budžet.
  • Dudu9
    2k
    Mladež HDZ-a hvali novi Maksimir. Šef zagrebačkog HDZ-a: Propuh za 200 milijuna eura
  • Alkmar1312
    262
    nemam nikakav problem da ostane stari Maksimir. Ako se toliko slagalo ljude tj navijace dinama onda me iskreno boli briga. Koliko se sjecam bilo je price da ce grupa sudjelovati za sjevernu tribinu, pogledaj na kaj lici sjeverna tribina na novome stadionu? Pricalo se svasta kaj je Naukovic spominjao pa na kraju od toga jedna velika nula. Novi stadion bi trebao izgledati kao stadion u FIFI98. Komunisticka gradevina i ruglo. Sramota za sve koji su za to glasali i koji podrzavaju.
  • Keyser Soze
    21.2k
    Ja ti kažem, ili ovaj stadion i dizanje kluba na višu razinu ili ostanak na trenutnoj razini s trenutnim stadionom dok nam rivali bježe.
  • Alkmar1312
    262
    dizanje kluba na visu razinu dizajnom iz komunisticke Rusije? Samo naprijed. Gade mi se ljudi koji su daj kaj das. Ako je bilo dogovora i prekrsen je,ako je bilo obecanja i prekrseno je onda nema smisla uopce podrzavati doticne koji sjede zna se di.
  • Xpert1992
    1.1k

Sad bez zajebancije, vec sam cuo da nas dize na visu razinu. Kaj nam donosi novi stadion?
  • dinamofan
    75
    nije tako crno bijelo ili ili..ako bi se svi digli i ne bi popustali moze se brzo reagirat…a ovo sve svakako traje predugo znas kad ce rivali dobit nove stadione pff…i nije Kranjca korak unazad cak mislim da ce nas to dic u svakom pogledu sljedecih par sezona
  • don
    22.2k
    lige, to je nekakav minimum. Imat će naravno spojene sve tribine, imat će naglašenu akustiku, komfor za gledatelje. Krov će biti u dvije etaže osim tribine naših navijača Bad Blue Boysa, koja će biti u jednoj. " — Unodinoii

a di su teretane i ostale pizdarije i laži koje su nam plasirane od ljudi iz kluba?

Da. Ako se odustane od projekta, novi Maksimir ćete gledati samo na FIFI — Keyser Soze

ne vidim problem da nastavimo gledat novi Maksimir na fifi jer ga tamo gledamo od 98.

smrtno sam ozbiljan kad kažem da želim da zaglavimo na Kranjči i igramo tamo nego da se izgradi ovaj betonski Ruglomir koji je ružniji i od sadašnjeg oronulog Poljuda.

ismijavat nas za novu Kranjču ne mogu, mogu samo za našu nesposobnost ali barem za stadion ne.
  • db-izbjeglica
    21.9k
    ljudi moji, o čem mi pričamo?
    pokušavaju nam podvaliti stadion iz 1978. kao vrhunac arhitekture i to žele platiti preko 200 000 000 eura. halo ej, naših novaca!?

njih nekolicina je pametno i idu kontra valjda 90% ljudi i arhitektonske struke cijelog svijeta?

sterajte se u k...c!

stvarno nismo zahtjevni, nemojte nas praviti ludima, ljudi hoće najnormalniji mogući stadion, na kojem neće ostati propuhani, pokisli i koji će davati nekakvu zaštitu od iole hladnijih vremenskih uvjeta.

cijeli svijet vidi što je dobro, ali ne, njih 10 zna bolje od cijelog svijeta, svih živih arhitekata i oni će uskrsnuti koncept stadiona koji ne postoji zadnjih 40 godina.

ne vjerujem da se ovo događa, jednostavno ne vjerujem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube