• VolimDinamoOo
    924
    Bolje da ostanemo za stalno u kranjcevicevoj....
  • KtcGoat
    8k
    Lancima cemo se vezat sa stolice
  • M94
    2.9k
    Nadam se da ce se gradnja Maksimira oduziti sto je vise moguce i da cemo na Kranjci ostat 20+ godina.
  • Thor
    4.6k
    Nedamo stari Maksimir!
  • Neron53
    2.9k
    Digniti par redova, spojiti nekako tribine i Amen, stadion od 17-18 soma na kojemu se moze ostati dok se ne zaradi za stadion po volji Dinama/navijaca.
  • jedan u nizu
    20.2k
    Pokrecem inicijativu "Kranjca je nas dom"
  • kariola86
    343
    Ima jedno mjestoo, koji dom je svima namaa
  • Ace Rimmer
    261
    Od straha kako se nikada nećemo maknuti s nove Kranjče, došao sam do toga kako me sada strah da ćemo se morati seliti iz nje. Strašno.
  • NerminB
    2.1k
    Kranjco ljubim te i volim :blush:
  • Olmic
    6.1k
    Nadam se da necemo nikad napustit ovaj stadion
  • NKDZ86
    10.2k
    nedamo kranjču!
  • prefontaine
    11.7k
    Odustali su od natjecaja, rekli su u gradu da je preskupa investicija i da ce u skorijoj buducnosti dodati jos 4 tribine na Kranjcu, tako da su odgodili natjecaj za Maksimir do 2031. — Denle

Kamo sreće da jesu.
  • Keyser Soze
    21.4k
    Ne damo Kranjčevićevu
  • Sesvećanin
    769
    Saberite se,

kranjča je isti kurac kao i novi Maksimir, samo je krov jedna cjelina. Iste izlomljene tribine, isti propuh u kutevima, čak je i fasada šuplja od onih elemenata letvica. Mislim da će mnogi to shvatiti tek kada dođu na utakmicu. Daleko od toga da je to loš stadion, bombončić je, ali i daleko od toga da je ono što Dinamo zaslužuje.

Poanta je nemojte snižavat kriterije, ne zadovoljavajte se bauhaus stadionima, Dinamo zasluzuje nogometnu arenu, ništa posebnu, skupu,

samo jebenu nogometnu arenu.
  • Mathiasovi Chageri
    9.8k
    Kakve smiješne reakcije. Kranjča je provincijski stadiončić na kojem ne želim provesti dana više nego je potrebno. Naš jedini cilj je da reagiramo da se novi Maksimir izgradi na ponos svih navijača, a ne da se zbog lošeg projekta novog Maksimira zadovoljimo ovom malo boljom Rujevicom.

Uozbiljite se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube