• Mathiasovi Chageri
    9.6k
    Kakve smiješne reakcije. Kranjča je provincijski stadiončić na kojem ne želim provesti dana više nego je potrebno. Naš jedini cilj je da reagiramo da se novi Maksimir izgradi na ponos svih navijača, a ne da se zbog lošeg projekta novog Maksimira zadovoljimo ovom malo boljom Rujevicom.

Uozbiljite se.
  • Liks90
    5.3k
    I dalje dobar dio ljudi ne kuzi zakaj nisu spojene tribine u kranjci, a spomenulo se 105956339 puta…
  • Sesvećanin
    651
    Dobro i? Kužimo i znamo zašto su odvojene. Sad bi mi trebali zbog tih objašnjenja bit sretni sa TREĆIM stadionom propuh tribina?
  • scooniepenn
    7.5k
    Kranjceviceva je sto puta skladnije projektiran stadion. Neovisno o nespojenim tribinama djeluje kao cjelina zbog lijepo projektirane vanjske opne. Maksimir ne djeluje skladno, osnovna razlika.
  • Liks90
    5.3k
    naravno da ne, nego velim da je Kranjca san snova za novi Maksimir koji je uzasan i nadam se da se nece izgradit kao takav
  • Hnlovac
    8k
    5-11-20.jpg
    Volim te :heart:
  • Ludovic IX
    12.8k
    Imate tribinu idući tjedan pa ćete imati pravo reci svoje mišljenje. A oni će vam probati dokazati da je ovo najbolje rješenje.
  • scooniepenn
    7.5k

Toliko su uvjerljivi bili danas Boban i Plejic u Dnevniku braneci pred Nadjvinskim odluku o odabiru ovog “arhitektonskog cuda”, da im ne bih vjerovao da me idu uvjeravati kako je Bayern uspjesniji klub od hajduga.
  • Gelipter
    4.8k
    taj je dio posebno razočaravajuć di su se na HRT-ovom Dnevniku Drobac i Nađvinski hajdukovci naprosto sprdali, a Boban im dodatno daje za pravo pričajući kak je i timu koji je birao trebalo neko vrijeme da se priviknu na rješenje koje je fantastično i za koje "su se svi odmah među 88 radova odlučili i da će s vremenom i navijačima sjesti." I onda onaj Stone Island tovar sa stavom u stilu da mu svi mi "neupućeni" navijači jako idemo na živce ne shvačajući sve dosege ovog arhitektonskog čuda.

Nijedno rješenje stadiona se ne bi svima svidjelo. To se komentiralo ovdje i prije predstavljanja i ok je da se svi detalji i dijelovi nekog rješenja ne sviđaju svima, ali ako se 95 posto navijača različitih ukusa, predznanja itd. slažu da ovo rješenje nije dobro ni vizualno ni funkcionalno onda jbg.
    Navijači ne moraju imati diplomu Arhitektonskog fakulteta ili Akademije likovnih umjetnosti da bi imali pravo izraziti svoje mišljenje o stadionu na koji će ići do kraja života, a onda i njihova djeca.
  • ksapi
    9.1k
    b9ad999a-ab21-4a1b-85eb-de848aff15b5.jpg

Jel vi shvacate da je idejna skica Kranjce izgledala ovako? I pogledajte sad konacni izgled - puno je ‘promjena’, jel tako? Jel mozete sad shvatit da idejna skica i konacni stadion nisu copy/paste, ali ni blizu ?
  • mosad
    3.1k
    Nadam se da se vec na kranjci ukida pravilo dobivanja četiri besplatne ulaznice za tekmu. Pa makar igrali protiv dinama iz predavca.
    Neka godišnja bude najskuplja ikad pa da vidimo sve te navijače kako dolaze kad im se sviđa stadioncek
  • Xpert1992
    1.2k

Znaci bit ce spojene tribine na kranjci na kraju?
  • Denle
    858
    Jel vi shvacate da je idejna skica Kranjce izgledala ovako? I pogledajte sad konacni izgled - puno je ‘promjena’, jel tako? Jel mozete sad shvatit da idejna skica i konacni stadion nisu copy/paste, ali ni blizu ? — ksapi

Jel ti shvacas da je ta idejna 'skica' od Arhitektonskog fakulteta, a da se stadion gradi po projektu Sirrah-a?

Jedini razlog zasto se ne gradi po projektu Arhitektonskog fakulteta je jer konstrukcija zapadne tribine, koju su htjeli zadrzati, nije bila staticki stabilna da izdrzi sve ovo novo opterecenje.

Zato se islo u novi projekt. Da se ispostavilo da konstrukcija moze izdrzati opterecenje, danas bi gledali skroz drukciju Kranjcevicevu u izgradnji.
  • ZG plavi 01
    634
    Bit ce zatvorene. Mislim da je to ipak bitnije. Ta mjesta u cosku su ionako katastrofa i to nitko ne bi kupovao. Po meni je bitnije zatvoriti stadion u jednu cjelinu nego spojiti tribine.
  • Xpert1992
    1.2k

To je ok.

Vec sam mislio da ce ostavit ove rupe pa hitit pleksiglas prek tog. :lol:

images-1.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image