• crophantom
    7.8k
    Pametan čovjek, ako vec mora ici u pustinju i gledati rakete i dronove kako ga nadlijeću, htio je to bar propisno unovčiti.
  • CISCO
    653
    Sranje.

Netko nije dobro zatvorio i zavario vrata aviona.
  • rokikaciga
    18.5k
    A za Belju smo odbili 20 milja.
  • NKDZ86
    9.8k
    hahaha, a mi se oprostili od čovjeka već :lol:
    dobrodošao natrag dragi arbere, sretno!
  • hardek
    13.2k
    Nije ni čudo da se čovjeku ne ide kad igra 90% minuta na lijevom krilu. Da sjedi na klupi di mu je i mjesto po formi otišao bi i za pola ovog što su nudili
  • austrijanac
    14k
    Ima jos tjedan dana za rijesit.
  • Markelo
    4k
    Nakon zadnjih izvedbi, sigurno ima jaku pregovaračku poziciju.
  • NerminB
    2k
    A neces se rijesiti arbera da si majka. Gdje su ti silni al ahliji itifakati i ostali da posalju koji kofer para
  • Dani Olmić
    2.3k
    Bas mi je drago sto ostaje Arber - trenutno je jedino Ivanusec (ako pronadje staru formu) bolji od njega…

Orsica nikako ne smatram boljem igracu recimo
  • mali M
    10.6k
    Protiv nas gdje smo mu dali prostora odigrao je vrhunski. No protiv Vž gdje ga je Mamić striktno čuvao nije se tako reći niti vidio.ElDorado

sad istu rečenicu upotrijebi i za Mišića.. Pa to je recept i za zaustaviti Mišića koji je reprezentativac i naša najveća snaga već par sezona. Što želim reć, tako ćeš zaustaviti svakog veznjaka koji nema ostatak veze na svojoj razini.

Bas mi je drago sto ostaje Arber...
    Orsica nikako ne smatram boljem igracu recimo
    Dani Olmić

Nisam ni sumnjao u obje tvoje izjave.. al eto..
  • ElDorado
    15.1k
    ajde i s tim se mogu složiti :)
  • CastAway1986
    6.7k
    Kad je vec ostao nadam se da ce se Hoxha cim prije dići u formi , Ivanusec ce vjerujem tu i tamo igrati i u sredini tako da ocekujem da on i Orša isporuče svoje , ocito da ce Nsoki se kaliti u B ekipi
  • mali M
    10.6k
    ma ja se nadam da Hoxhu više nećemo ni imati blizu prve momčadi. Lik igra ovako od kad je u Dinamu! doslovno je imao izuzetak prošle sezone kad je zbilja bio u formi života i tada smo dosta nas govorili da to više nikad neće ponoviti.. i nije.. Ovo zabijanje glave u pod, ne ispoštivanje suigrača u boljoj poziciji, ne proigravanje suigrača u taktici (bek mu ulazi iza leđa), pucanje iz svih pozicija.. doslovno ovo gledamo od kad je u Dinamu.. Završio je u Dinamu na konto onoga protiv čega se sad borimo, kupljen je nakon jedne dobre sezone u Belupu i zapravo neznam zašto.. nikad nije bio razina za Dinamo.. bar ne onaj koji svi želimo..
  • CastAway1986
    6.7k
    slazem se sa vecinom sto si napisao ,on ima srecu da mu konkurencija lijevo ako ne racunamo Ivanuseca nije strašna ,za Orsica jos i vjerujem da moze uci u formu i donekle isporuciti dok je Nsoki jos daleko od prve ekipe
  • jedan u nizu
    19.6k
    Sta se nije moglo nesto ovako izvesti.
    Ja bi prvi donirao ....

kinda-new-is-this-normal-mans-asking-for-compensation-while-v0-jqdain5i29hb1.png?width=640&crop=smart&auto=webp&s=241cfd9fad5ff3a7ccf5e70be080274c7b79dc36
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.