Kad bi nogomet bio tak predvidljiv nitko ga živ ne bi pratio moj Navijač — deda
Ne nije lošiji igrač od Kanea (znam, nisu ista pozicija, ali to nije tema ovog odgovora). Kane ima kvalitetu skoka, proigravanja vizije. Kastrati to nema, ili ima u manjem volumenu, ali zato ima suludu brzinu koja je neusporedivo bolja od Kaneove. Cijela obrana mora obratit dodatan fokus na Kastratija da im ne pobijegne i to ostavlja prostora za ostale naše igrače. — Majki2111
Ne nije lošiji igrač od Kanea (znam, nisu ista pozicija, ali to nije tema ovog odgovora). Kane ima kvalitetu skoka, proigravanja vizije. Kastrati to nema, ili ima u manjem volumenu, ali zato ima suludu brzinu koja je neusporedivo bolja od Kaneove. Cijela obrana mora obratit dodatan fokus na Kastratija da im ne pobijegne i to ostavlja prostora za ostale naše igrače.
— Majki2111
Jesam nešto krivo skuzio ili ti uspoređuješ igrača od 100+ mil i rezervu Dinama? — Bosna86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.