• Bryan
    170
    Ne kužim ovo da je netko u upravi, sa ili bez blagoslova trenera odabrao Kravcova a da ga trener ne želi koristit od početka utakmica, baš kad trebaš neku stabilnost, dok malo protivnik ne popusti taktički ili kondicijski.
    Dečko je 6/8, visok, jak u skoku i duelu. Sve ono kaj naši ostali veznjaci nisu.
    i nije klinac kakvima naš trener ne vjeruje.
  • skener
    9.6k
    Još nismo došli do 2000 prodanih/preuzetih ulaznica za danas.

Bitno da tipkovnice gore
  • Sibirski plavac
    10.1k

Ne znam čemu čuđenje ili razočarenje. Pa ovo je realnost već neko vrijeme. Izuzetak je lani onih prvih par uvodnih kola te sezona 2024/25 gdje ti je protiv Vukovara Šibenika ili sličnih znalo biti preko 10k.

Da nam je zadnjih godina prosjek npr 15k pa se desi ovakav pad smatrao bih to sramotom i nečim tužnim. Ovako kad nas redovno ima 6k ili 7k, navikne se čovjek da je to trenutna realnost.

Bilo bi super da danas baš radi loših igara podrška bude još jača i da grmi barem 10k ljudi. Ali jebiga, to se neće desit. Nadajmo se boljim vremenima nekad u budućnosti.

Neće iskazivanje žalosti na Zoni radi posjete potaknuti one koji ne idu da krenu.
  • Facke
    9k

Takuv sme mi narod. Kad klubu ide se stadion puni a kad ne onda si ljudi misliju "koji kurac da idem da gledim ovakvu igru". Po mene se i dalje jake slabe dela na tomu sa strane sih klubova da se stadioni puniju. Mi jednostavne nemame tu kulturu kak neke druge zemlje. A kad se stalne i sa strane medija trubi kak nam je liga za kurac nije ni cude.
  • NikiDZGbbb
    16
    Za danas:

Kotarski
    Valincic Domi McKenna Mpv
    Stojke Misic Kravtsov
    Almena Beljo Ivanusec

Najjace sto trenutno mozemo ponuditi po imenima, Mario nije tesko. Dodi ovdje, pogledaj, prepisi, sta god... Nabrij ih maksimalno, utuvi u glavu da su sampioni i nemas zime. Vidimo se na sradionu.
  • austrijanac
    13.9k
    I tu ima pacijenata koji navijaju protiv Kove, onda zamislite kolko ih ima van foruma koji danas nece doc.
  • vjeko1701
    29.7k
    Meni je zanimljivo da na dan utakmice ima onhi koji i dalje pišu jedne te iste stvari o treneru umjesto o utakmici ali isto tako prestanite mjeriti drugim kolegma gdje su, kaj su i kolko pišu. Kao što smo već rekli, ima onih koji su na drugom kraju Europe, generalno u drugim državama ili čak na skroz drugom kontinentu.

Nitko nikome ne treba polagati nikakve račune po tom pitanju niti to doprinosi kvaliteti rasprava na forumu. Niste tu da bi bili brojači karata ili dinamova aplikacija koja mjeri dolaznost.
  • Crni86
    24.8k
    Idealan dan za stoperski par galesic - sergi/radeljic

Stojke i ivanusec na osmicama. I gonjaj.

Ali ocekujem da ce kova opet godu i galeta na bekove, a nebi me zacudio vezni red misic, zajc, stojkovic.
  • hb1
    959
    Kotarski
    Galesic Radeljic Dominguez, Vinlof
    Misic
    Stojkovic Ivanušec
    Almena Beljo Oršić
  • Georginho
    963
    Očekujem pobjedu, gol(ove) Belje (ako će igrati).
    Očekujem čak dobru partiju.
  • Fan
    2.8k
    Još nismo došli do 2000 prodanih/preuzetih ulaznica za danas.

Bitno da tipkovnice gore
    skener

Novčanikom se pokazuje nezadovoljstvo.
  • Dani Olmić
    2.3k
    Bilo koji ishod bi potpisao ako bi to znacilo ono… znamo svi
  • Zagi
    19.1k
    Kotarski
    Galešić-Domiguez-Radeljić-Vinlof
    Mišić
    Almena-Kača/Kravtsov-Stojković-Ivanušec
    Beljo
  • NitkoBitan
    38.9k
    Novčanikom se pokazuje nezadovoljstvo.Fan

I kad su ljudi zadovoljni rezultatima ne dolaze :wink:

I opet se vracamo na kulturu dolazaka na utakmice, jebes navijaca koji odustane cim je necim nezadovoljan.
  • fakin
    6.3k
    ne znam što očekivati večeras. idem na tekmu, bit će nas vjerojatno 5 tisuća, a na terenu nadam se da neću morati gledati lisicu i valinčića. ali ja se nadam i da neću morati kovačevića gledati na klupi Dinama pa jbga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.