• rioda
    18.5k
    Ide se na utakmicu, ne razmišljam o sastavu ni ničem drugom, u mislima je mojim pobjeda. I dobra igra :cool:
  • vjeko1701
    29.7k
    Bilo koji ishod bi potpisao ako bi to znacilo ono… znamo sviDani Olmić

Već je bilo ovog na forumu a došlo je i do banova za one koji zazivaju poraze samo kako bi se dogodilo nešto kaj žele.
  • wolfgang14
    4.9k
    Ja mislim da ako danas ne maznemo loksu barem 2 razlike uz dobru igru da igrači fakat buše trenera... Ja neko drugo logično objašnjenje ne vidim
  • fakin
    6.3k
    u dobru i u zlu, Sjever je uvijek tu...

• mali M
    10.5k
    Koga god sa stavi Kova u vezu, nadam se da će ovaj puta biti trener i raditi za što je i plaćen i reć Zajcu/Kravcova/Ivanušecu da su prvobitno veznjaci i da se izvole vraćati pomagati iznositi loptu, otvarati opcije Mišiću, proigravati i vući loptu naprijed..
    Kad čujem onu debilanu da igramo sa "visokim osmicama" bljuje mi se... Šestica ti umire a dvije "visoke osmice" ti spavaju gore jer nije njihov posao da se vrate... Samo za to bi spljuskao Kovu a kamoli za ostale gluposti
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Ocekujem pobjedu sa 2 ili 3 razlike. Ne osjecam nikakav pritisak. Easy win danas.
  • ElDorado
    15k
    ak se vec furamo na Barcelonu onda im treba pustati npr jucerasnju tekmu pa da vide kak se igra 4-3–3 i kolko se krecu i spustaju Fermin i Pedri a Rodri dize u napad. To je ono kaj ja stalno tvrdim mi igramo 4-1-4-1 kae nemoguce s osmicama koje stalno kasne u defenzivi.
  • NerminB
    1.9k
    Koliko god zelio da kova ode, ne mogu navijat za kiks dinama. Moze on dobiti nogu i nakon pobjede 4:0, sto da ne?
  • Blueshadow86
    5.7k
    Zato bih ja danas volio vidjeti Kravtsova u paru s Mišićem na zadnjem veznom u fazi obrane, da je stalnu tu, da se ne moraš plašiti da negdje odluta pa da se ne vrati u fazu obrane, da napravimo taj “bedem” s njim i Mišićem ispred naše zadnje linije.

Znam da zvuči kao da igramo protiv Real Madrida, al jebiga, takvo je vrijeme došlo. :grin:
  • podravskimodrikibicPMK
    502
    u mislima je mojim pobjedarioda
    U mislima je NAŠIM samo pobjeda
    Ajde hrabro naprijed nema uzmaka
    Zajedno smo jači i ne sumnjajte
    Bodrimo vas sve do nove pobjede!

I apsolutno ne mogu navijati protiv Dinama, toliko
  • Filip 91
    2.7k
    Vjerujem da bi dobio nogu ako kiksa danas i bude porazen na Poljudu, a to se vjerojatno nece dogodit.
  • blue heart 72
    3.8k
    Nevjerojatno koliko ljudi NEPRESTANO zaziva otkaz Kovi. Svi mi vidimo da puno toga ne stima u momcadi i da mu je istekao rok trajanja, ali smanjite malo dozivljaje. Ne gleda nam se ovaj trenutni antinogomet koji igramo, ali ono sto trenutno trebamo je mir i povratak na pobjednicki kolosjek, a ne prizivanje negativnog rezultata, samo da mi budemo u pravu. Ajde da mi uzmemo duplu krunu, makar i sa njime do kraja sezone, a onda u novu sezonu sa novim trenerom koji ce to sve ipak malo bolje posloziti, nego sto je to stanju Kova.
  • Ivanmtk
    2.1k
    Sramota. Nikad u svom životu nisam ni pomislio da želim da Dinamo izgubi utakmicu, a kamoli da sam navijao protiv njega, a bilo je i nesposobnijih i lošijih trenera, a da ne spominjem ko je sve vodio ovaj klub.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Vjerujem da bi dobio nogu ako kiksa danas i bude porazen na Poljudu, a to se vjerojatno nece dogodit.Filip 91

Kaj nije vjerojatno da se dogodi? Kiks danas, poraz na poljudu ili oboje? Ja nažalost mislim da ako će igra biti kao u Osijeku i Bukureštu nije nerealan danas nekakav x i poraz kod magaradi. Nadam se da to nećemo danas gledat i da pristup bude na razini.
  • Papastrumf
    24.2k
    Još nismo došli do 2000 prodanih/preuzetih ulaznica za danas.skener

Jesmo. Evo i na 3.000 taman.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.