• Slepicka
    507
    zato smo maestralni u Europi
  • Jurki
    27.7k
    da tocno.. ali se tu moze postaviti pitanje ... s kakvim smo to trenerima mijenjali trenere.
    Bjelica koji vise nije onaj Bjelica, mr. Cikla Cannavaro prevara, te Perkovic.
    Dovedi dobrog trenera pa ces vidjet kak to izgleda kad stvari postavi trener koji nekog vraga zna i koji ima muda u 15. minuti izvaditi igraca koji je los.
  • NitkoBitan
    38.7k
    krivi svi a nije kriv nitko. Ponajmanje Boban, naravno.tp1997

Ja kad vidim presidentea meni je uvijek osmijeh na licu.
  • Masto
    2.3k
    ko i na profilnoj :D
  • d-Zg
    38
    I mi sami smo govorili ovdje da ćemo se prošetati HNL-om, jer smo bili toliko sigurni u ekipu i novodošle igrače, ali na kraju ispada da su svi od reda raštimani totalno i da nitko nema neke uigrane mehanizme, niti su ekipa "svi za jednoga, jedan za sve", a što je Garcia napravio u jajduku (što je činjenica i zato trenutno igraju poletnije).
    Iz ovdje nekih komentara se može iščitati neki obrazac kod promijene trenera i onoga kako se govori šoku kod igrača, a onda nakon nekoliko utakmica opet sve po starom. Dakle treneri se mijenjaju, a onda nakon nekog vremena opet sve po starom. Ni pod razno ne mislim ovdje držati stranu Kovačeviću, nego to ispada da se u dinamu vrlo lako i brzo svi uljujkaju u neku rutinu, kao najbolji smo, mi smo dinamo i svi nas se boje, a realno je da se svi na dinamo nabriju na najjače, a kod nas ekipa letargična i kao sve će ići bez da se oznoje.
    Ok, da se razumijemo, to je neko moje viđenje i kroz godine i kroz komentare pa shodno tome kada se dogodi nekakav ovakav raspad kao u Osijeku, gdje se vidjelo da nešto ne štima, kao kad nešto ne štima u braku, svi se smiju, a opet kužiš da nekaj ne štima.

Znam da trener tu mora jako puno toga odraditi u komunikaciji, ali možda (iako mislim da bi to morali imati) neka psihološka služba za takve krizne trenutke ne bi bila na odmet.

Sve u svemu, i dalje vjerujem da ćemo osvojiti naslov prvaka HNL-a, dok za kup nisam siguran, a EL se bojim da će biti zbrda-zdola i puno golova iza Kotarskog (što svakako ne želim).

Samo dinamo! :strong:
  • dragošlapa
    394
    Se možda zna kaj kad bu članski dan?
  • BiP1MD
    16
    niti su ekipa "svi za jednoga, jedan za sve", a što je Garcia napravio u jajduku (što je činjenica i zato trenutno igraju poletnije).

Hajduk je na Poljudu pobjedio Lokomotivu te Osijeka s igračem više, a u gostima Rudeš. Goricu jedva s penalom slično kao i Dinamo.
    Od Istre su trebali izgubiti a isto odigrali 2:2, te izgubili u gostima od Varaždina kao i Dinamo od Osijeka.
    U Europi su tek nakon produžetaka uspjeli proći najgoru momčad poljske lige s omjerom 0-0-6 nakon 6 kola. Od Pafosa su dobili 4 komada. U prijelaznon roku su sad prodali 2 najskuplja igrača, Pusktasa i Sigura.
    Kod njih je u ovo vrijeme svake godine ista priča koja je kak ti i kod Dinama u ovo vrijeme samo obrnuto. Plus što su se nakon 16 godina uspjeli plasirati u treći razred Europskog natjecanja.
    Njima je uspjeh Dinamu tragedija.
    Jebeš njih.

Ovo za Belju je jako loša vijest.
    90 posto napadačke igre ove ekipe se svodi na kako pronaći Belju u i oko šesnaesterca. Dok njega nema u momčadi ovi se zgledavaju međusobno tko će preuzeti odgovornost jer nema nikakvog sustava ni automatizma u igri.
    S Prevljakom protiv Osijeka je to bilo da Bog sačuva koliko ta bezidejnost i nemoć dolazi do izražaja. Pogotovo kad te tinejdžeri u prvih pola sata igre razvale većom željom, htijenjem, pristupom i pripremljenošću.
    A "plan" kako to rješavati na terenu se svodi na "možda netko od zamjena bude inspiriran".

Kada ne bi bili toliko taktički nedorasli u defenzivnoj fazi još bi se čak mogli ponadati da u europskim utakmicama postoji neka minimalna šansa u igri bez lopte i protunapadima. Ali svaka dosadašnja takva utakmica ove ekipe je završila primanjem po 3-4 komada (Celta, Betis, Lille, Midtyland, Viking...).

Bolje ustvari ne komentirati previše samo crnilo izlazi.
  • Ivanmtk
    2k
    Kod njih je u ovo vrijeme svake godine ista priča koja je kak ti i kod Dinama u ovo vrijeme samo obrnuto.BiP1MD
    Samo će mi uvijek ostati nejasno kako se ogroman broj navijača Dinama upeca na to i stvara negativnu klimu oko kluba jednim dijelom i zbog toga jer se boje Hajduka. I svake godine isto. 20 godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.