• Jaro
    12.7k
    ma Jakir je nebitan zapravo - nego to - trpljenje neceg sto stvarno ne funkcionira u nadi/vjeri da ce eto - profunkcionirat... To mi nejde u glavu i kod prica da se Jakira istrpilo ili da se trpa Kovu istrpit...
    Dinamo u HNL ima status i pozciiju Bayerna u njemackoj - i jbg - ako doma kasljuca je katastrofa i neoprostivo, a pravi sud je Europa...
  • ElDorado
    14.8k
    Toliko je besmisleno pisati kaj bi bilo da je bilo ili kaj bude ak bude i spike siguran sam da bi tako nilo ili tako će biti.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Objasni onda kako istrpit trenera,ne gurnut ga niz stepenice kako kažeš,iako vidiš da ne ide....a u isto vrijeme moraš osvajat prvenstvo,ganjat rezultat,igrat europu jer od toga živimo.Sad zamisli nauštrb razvijanja trenera,da ne budemo prvaci 2 godine zaredom,ne moram ti pisat dalje šta bi bilo..
    .
  • Crni72
    268

Ne kažem da nećemo biti prvaci. To bi trebali i bez trenera. Isto tako vjerujem da ćem u sljedećih 10 godina najmanje 7-8 puta biti prvaci.A šta bi bilo da 2 godine zaredom ne budemo prvaci? To prepuštam tebi da razmisliš. Vjerovao ti meni ili ne, sunce bi i dalje izlazilo i Zemlja bi se okretala oko njega. I da, veći dio nas bi dalje navijao za Dinamo. Ak nevjeruješ pitaj recimo navijače ManU...
  • IceMan
    4.5k
    Al ljudi moji, od 14 utakmica mi smo samo jednu odigrali dobru 90 min ove sezone, i to kući protiv Žalgirisa.

Nije problem izgubit u Opus Areni, izgubit će mnogi pa i mi na koncu još bodova.

Al problem je taj da protiv Istre, Gorice i Osijeka u tri utakmice mi svega složimo 2 akcije. Dvije prave šanse. Gotovo da ne kreiramo prilke po utakmici.

Ne može mi nitko reći da nemamo najkvalitetniji kadar u ligi i to debelo, igrači su odgovorni, al ja ne vidim kak mi možemo dalje napredovat s tim trenerom.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Poštedi me floskula o osvajanju prvenstva bez trenera,također mi nismo Man Untd,nit je Kova Sir Alex Ferguson
  • Common Sense
    1.6k
    U suštini, gledajući s vremenskim odmakom, mi smo imali zaista nekoliko vrlo kvalitetnih trenera s kojima nije bilo ni najmanje strpljena i koji su zaista letjeli nakon prvog podbačaja ili neke nesmotrene izjave. Odlučilo se taj začarani krug presjeć i konačno stat iza jednog trenera i dat tom treneru pravu, istinsku šansu, što treba svakako pozdraviti. Osobno čvrsto vjerujem da je jedino dugoročni kontinuitet u nogometnom svijetu jamac stabilnosti.

Međutim, srž naših aktualnih problema ne leži u samom konceptu davanja podrške, već u gorkoj spoznaji da je ta prijeko potrebna šansa dana – krivoj osobi.
  • Jos-Optimus
    13.4k
    Pa da...svatko od nas ima na piku nekog od igrača, ali je nemoguće da ih je toliko odjednom na lošijoj razini. Hoxha nam je znao čupati živce, ali nas i nositi u dobrim periodima, sad je katastrofalan. Zajc, Mišić i Stojković nisu ni sjena sebe. Dominguez je totalno potonuo. Mckenna nije isti. Valinčić je svakom minutom sve lošiji. Lisica je pokazao perspektivu, sad je uplasen kao kokoš. Goda je užasan. Jedini koji nije pao je Beljo, ali on objektivno radi na sebi sa strane i fizički je toliko dominantan da nas sam nosi. Vinlofa ne računam, on je bio dobar i prosle sezone, ali nije igrao jer eto...a Galešić koji je sve bolji i koji ima taj neki gard sjedi na klupi. Ovo je stvar trenera
  • Crni86
    24.5k
    jos nesto… ako su svi ti igraci losi, zasto jedno te isti onda igraju zadnje 4 utakmice?

Svi vicu Valincic je rupa, pa zasto igra? Dominguez van forme, pa zasto igra? Hoxha van forme pa zasto igra? Itd itd.

Tuzno je to, sta imas sirinu za hnl. I mozemo pricat o losjoj formi igraca - legit. Ali zasto onda iz utakmice u utakmicu pocinju svi ti isti igraci koji su u losjoj formi?
  • ElDorado
    14.8k
    sve si fino detektirao a ja se stalno pitam koji im je kurac?! Zašto baš svi izgledaju razinu ispod. U proljece nam u hnlu nisu mogli prići 16 m sad smo ko probusena bacva koja pusta na sve strane. Potpuno mi je to neobjasnjivo.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-uvodi-promjene-boban-stiti-kovacevica-rotacije-za-hapoel-15746437

Zvonimir Boban se, ponovno, spustio u podnožje južne maksimirske tribine, razgovarao i sa "iskusnjarama" iz svlačionice, a treneru je podario novu rundu povjerenja i ostao vjeran svojoj predsjedničkoj filozofiji, koja brani trenere i štiti ih u kriznim trenucima, čega nije bilo u maksimirskoj prošlosti, pa će Kovačević u srijedu odraditi 65. ispit u koži Dinamova trenera. U prethodnom desetljeću, u jednome mandatu, do veće brojke utakmica na klupi je dogurao samo Nenad Bjelica, koji se u prvoj eri zaustavio na 101 utakmici, dok je Sergej Jakirović zaokružio svoje vrijeme na 60 utakmica.

I prije Osijeka smo u najavi utakmice iz Dinamova kuta napisali da sama pobjeda nije imperativ, nego dominacija i mirnoća u igri. Obje kućice su ostale prazne. Hoće li Dinamo to ispraviti u Bukureštu s novim snagama na travnjaku?
  • ElDorado
    14.8k
    Promjene takve da gospodin novinar detektira da su svi igraci u kurcu pa je tak svejedno ko igra
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Ali najjači su mi sad ti narativi "pa nemre ekipa bolje kad kadar nije kvalitetan". Za LP? Slažem se. Za europa ligu? Možda, ne znam, vidjet ćemo tek. Za hnl? Budimo ozbiljni. Naravno da je dovoljno kvalitetan. Ako nam za izbjegavanje mučenja s Goricom i šamaranja od strane Osječke mladosti treba ne znam kakav roster, onda jebiga...

Ne znam odkud taj narativ da kadar nije dobar, pogotovo kad ga se koristi nakon domaćih slabih izdanja. Kotarski, Mišić, Stojković, Zajc, Beljo, Galešić, MPV, Mckenna. Samo ovih par imena, ako ti ona nisu dovoljna za to da se npr. ne treseš zadnjih 10 minuta protiv Gorice , onda fakat....
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    Ja sam uvjeren da smo imali trenera da bi bez problema prošli Viking,pa znalo se da će tako biti . Sad kao svima trauma da su dečki ispali i nisu izborili ligu prvaka. Klub je otvoreno rekao da nije prioritet ,jer da jeste doveli bi pojačanja odmah,golmana umjesto Livija i išli jako a ne da su info dolazile kako ćemo dovesti prava pojačanja ako udjemo u ligu prvaka . Pa lako je to reći i da će doći Messi kad znaš da ne možemo ući sa Kovom na čelu. Ma samo da smo Kotarskog imali prošli bi. Sad ga jebi , idemo se potući ovdje ,u srijedu trebao probati pobjediti ,a nisu ovi loši
  • austrijanac
    13.8k
    Clanak u rangu glup i gluplji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.