• Georginho
    910
    Jednostavno postoje igrači koji nerviraju i za koje imaš osjećaj da su zalutali u Dinamo. Dosta dugo mi je to primjerice bio Hohxa. Danas su to Tabinas i Mudri. Nit je to hajp nit "držanje lojtri" upravi, naprosto je osjećaj.
  • Ludovic IX
    12.8k
    sorry ali ljudi koji luduju kad ulazi mudri su glupi jer ne skandiraju zbog njegovog znanja nogometa vec sve ono vsn nogometa. Šteta tih 500k bačenih u vjetar
  • DerHerrKool
    1.9k
    Tribina nikad nije prihvatila skandiranje iz nekog hira.NKDZ86

Njemu ne skandira "tribina" nego grupa ljudi na zapadu. Po meni, iz potpuno krivih razloga i nezasluženo, ali ako ih veseli imaju svako pravo na to. Isto kao što i ja imam pravo misliti da dio tih kaj se deru nemaju pojma zakaj to rade, a dio ima neke svoje razloge.
    Glavna karakteristika koja se ističe u svakom razgovoru o njemu je dinamovac koji voli Dinamo, a to stvarno nije neko postignuće koje zaslužuje skandiranje. I ako malo razmisliš o svemu tome skužiš da su ipak neki ljudi glupi i da postoje i tetci i hajp, samo to treba htjeti vidjeti.
  • fakin
    6.1k
    kakva grupa sa zapada. par puta kad je ulazio ljudi oko mene na Sjeveru su krenuli skandirati i pljeskati puno jače nego inače.
  • DerHerrKool
    1.9k
    Evo par puta kad je ulazio ljudi oko mene na zapadu su pljeskali puno slabije nego inače. Kakve to veze ima? Ti fakat imaš talent za izvlačenje krivih zaključaka. Valjda se zna kaj znači da ti skandira tribina.
  • fakin
    6.1k
    govorim da mudražiju dodatno ne podržava desetak ljudi sa zapada, nego većina stadiona, neki viču mudri mudri, većina ulazak Mudrog poprati puno većim pljeskom nego bilo koga drugog. i to nije šačica ljudi sa zapada, to radi i zapad i Sjever.
  • DerHerrKool
    1.9k
    Daj mi nađi, molim te, di sam ja napisao desetak ili šačica ljudi sa zapada.
  • fakin
    6.1k
    evo tu
    Njemu ne skandira "tribina" nego grupa ljudi na zapadu.DerHerrKool
  • DerHerrKool
    1.9k
    Tebi treba ovo:
    http://hjp.znanje.hr/
    Niti jedna riječ u mojem upisu nije jedna od tih tvojih, a i kontekst si promašio jer si sigurno pročitao samo prvu rečenicu i krenuo u raspravu.
    Riječ grupa tu ne znači niti desetak niti šačica jer ta citirana rečenica znači “ne skandira mu cijela tribina nego jedan dio nje”.
  • Kujtim Shalla
    11.8k
    to si pogrešno čuo , viču udri udri:rofl:
  • crophantom
    7.5k
    Nije vecina stadion sigurno, ali su glasni.
    Kažem Mudri možda i nije kriv za to, ali slušao sam npr. Profu kad je doveden Ivanušec, prvi vražji komentar je bio kak mu je žao i kak je bezveze jer sad opet Mudri nece imati priliku, a dokazao je do moze biti top.

Pa nemre mi niko reci da je u takvom razmisljanju tim ljudima Dinamo na prvom mjestu.

Da sutra dovedemo boljeg igraca od Misica nitko na svijetu valjda nebi rekao "o ne, doveli smo Rodrija, al jbt sad Mišić mora na klupu, baš bezveze".

Goda svaki put ostavi srce na terenu i jebeno place nakon tekme kad ima priliku nositi traku na ruci, pa ne da niko ne jamra kad mu Vinlof uzme mjesto, nego mu se redovno jebe sve po spisku i vrijeđa ga se i to gnjusno s tog istog zapada. Da sutra dode jos jedan lijevi bek koji bi ga skroz istisnuo iz rotacije, naravno da opet niko nebi trepnuo.

To je ta specifičnost odnosa Mudrog i tog djela publike, a sve su pokrenuli da njegovi frendovi s tribine.
  • Jurki
    27.7k
    Pa nemre mi niko reci da je u takvom razmisljanju tim ljudima Dinamo na prvom mjestu.crophantom

Ovo je najzalosnije.

Ta ista ekipa koja skandira igracu s ruba klupe, je popljuvala KTC-a koji je najbolje partije, najbolji nogomet i godine igrackog zivota dao Dinamu.
  • Droljo
    31.9k
    Mudri je fenomen.
  • Kujtim Shalla
    11.8k
    Ista ekipa koja pljuje sve što valja i sve dobro što smo postigli na svojim FB profilima
    Boban je Juda , Mudri legenda. Čovjek bi pomislio da su uloge zamjenjene ,da ljudi misle Da j Mudri Boban i obrnuto. Uzdižu krimosa ,neki dan je lik napisao da je Boban za godinu dana uništio sve što je krimos izgradio. Bili puni ko brod a sad za jogurt nemamo. I predstavlja se kao navijač Dinama . Ljudi nisu normalni ,i još gori su komentari tipa svaka čast care . Napravio grešku sad što potroši 30 sekunda na to. Nikad više FB Kujtim otvoriti neće
  • Dinamo-SB
    1.5k
    Odlican realan i objektivan osvrt! Svatko bi ovo trebao pročitati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet