• Georginho
    908
    Jednostavno postoje igrači koji nerviraju i za koje imaš osjećaj da su zalutali u Dinamo. Dosta dugo mi je to primjerice bio Hohxa. Danas su to Tabinas i Mudri. Nit je to hajp nit "držanje lojtri" upravi, naprosto je osjećaj.
  • Ludovic IX
    12.8k
    sorry ali ljudi koji luduju kad ulazi mudri su glupi jer ne skandiraju zbog njegovog znanja nogometa vec sve ono vsn nogometa. Šteta tih 500k bačenih u vjetar
  • DerHerrKool
    1.9k
    Tribina nikad nije prihvatila skandiranje iz nekog hira.NKDZ86

Njemu ne skandira "tribina" nego grupa ljudi na zapadu. Po meni, iz potpuno krivih razloga i nezasluženo, ali ako ih veseli imaju svako pravo na to. Isto kao što i ja imam pravo misliti da dio tih kaj se deru nemaju pojma zakaj to rade, a dio ima neke svoje razloge.
    Glavna karakteristika koja se ističe u svakom razgovoru o njemu je dinamovac koji voli Dinamo, a to stvarno nije neko postignuće koje zaslužuje skandiranje. I ako malo razmisliš o svemu tome skužiš da su ipak neki ljudi glupi i da postoje i tetci i hajp, samo to treba htjeti vidjeti.
  • fakin
    6.1k
    kakva grupa sa zapada. par puta kad je ulazio ljudi oko mene na Sjeveru su krenuli skandirati i pljeskati puno jače nego inače.
  • DerHerrKool
    1.9k
    Evo par puta kad je ulazio ljudi oko mene na zapadu su pljeskali puno slabije nego inače. Kakve to veze ima? Ti fakat imaš talent za izvlačenje krivih zaključaka. Valjda se zna kaj znači da ti skandira tribina.
  • fakin
    6.1k
    govorim da mudražiju dodatno ne podržava desetak ljudi sa zapada, nego većina stadiona, neki viču mudri mudri, većina ulazak Mudrog poprati puno većim pljeskom nego bilo koga drugog. i to nije šačica ljudi sa zapada, to radi i zapad i Sjever.
  • DerHerrKool
    1.9k
    Daj mi nađi, molim te, di sam ja napisao desetak ili šačica ljudi sa zapada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet