• Georginho
    908
    Jednostavno postoje igrači koji nerviraju i za koje imaš osjećaj da su zalutali u Dinamo. Dosta dugo mi je to primjerice bio Hohxa. Danas su to Tabinas i Mudri. Nit je to hajp nit "držanje lojtri" upravi, naprosto je osjećaj.
  • Ludovic IX
    12.8k
    sorry ali ljudi koji luduju kad ulazi mudri su glupi jer ne skandiraju zbog njegovog znanja nogometa vec sve ono vsn nogometa. Šteta tih 500k bačenih u vjetar
  • DerHerrKool
    1.9k
    Tribina nikad nije prihvatila skandiranje iz nekog hira.NKDZ86

Njemu ne skandira "tribina" nego grupa ljudi na zapadu. Po meni, iz potpuno krivih razloga i nezasluženo, ali ako ih veseli imaju svako pravo na to. Isto kao što i ja imam pravo misliti da dio tih kaj se deru nemaju pojma zakaj to rade, a dio ima neke svoje razloge.
    Glavna karakteristika koja se ističe u svakom razgovoru o njemu je dinamovac koji voli Dinamo, a to stvarno nije neko postignuće koje zaslužuje skandiranje. I ako malo razmisliš o svemu tome skužiš da su ipak neki ljudi glupi i da postoje i tetci i hajp, samo to treba htjeti vidjeti.
  • fakin
    6.1k
    kakva grupa sa zapada. par puta kad je ulazio ljudi oko mene na Sjeveru su krenuli skandirati i pljeskati puno jače nego inače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet