• vjeko1701
    29.3k
    Čini se da forsiramo te igrače van forme i pokušavamo ih oživjeti, što je i logično zbog tri kolosijeka, ali možda ne bi bilo loše promijeniti pristup i ostaviti ih na klupi tekmu-dvijerioda

To je i moj dojam, al nije uvijek način da nekog vratiš u formu forsiranje igre, ponekad ga treba i staviti na klupu da se malo resetira.

Protiv najlosije momcadi lige smo doma na srecu izvukli x. Jebeno.Neron53

Ha?
  • Crni86
    24.2k
    pa nas je ispadanje skroz ispraznilorioda

Paiholoska priprema namon Vikinga je uzasna sto se vidi i na pristupu protiv Istre i danas protiv Gorice. Logicnno je da te takvo ispadanje isprazni, ali bas to i je zasatak strucnog stozera - da te opet poslozi u glavi, napuni energijom i vrati nazad u tracnice.

Čini se da forsiramo te igrače van forme i pokušavamo ih oživjeti,rioda
    Taman tom metodom ce i oni koji su u formi ispast iz forme pa kad krene europa ce svi bit van forme.

Neki igraci vec par. Utakmica zasluzuju ozbiljno hladenje. Na kraju meni je porazavajuce da mi vec drugu utakmicu izgledamo jako lose na terenu, a trener orve poteze vuce tek u 60. minuti, umjesto da vec na poluvremenu promijenis 3 igraca i posaljes poruku cijeloj ekipi da zajebancije nema.

Meni ovo izgleda kao da su se svi pomirli sa svojim statusom. Starteri sudbinom startera, zamjene sudbinom zamjena i onda nema vise onoh bljeskova i eksplozija koje smo dobivali od igraca s klupe. Igraci su puno previse sigurni u svoje statuse u ekipi.
  • Jaro
    12.6k
    Ah skoro zaboravio. Potez utakmice kad je Stojke driblingom polomio dvojicu goricana, onaj mladji zbog ozljede morao izaci...
  • Medvedgrad
    954
    Protiv najlosije momcadi lige smo doma na srecu izvukli x.Neron53

Niti je Gorica najlošija momčad niti je završilo x.
  • Shimano9
    70
    Osmica mora igrati oba smjera, odgovornost u igri se mora imati čak i ako znaš driblati. Btw, i on je u krizi, puca ko blesav (i kad ne treba) a ne zabija već dugo. Meni je potez utakmice Beljin gol i to kako nas on vuče i golovima i zalaganjem.
  • IceMan
    4.5k
    Najbitnije da se pobjedilo, kako god..

Problem je taj što neki imaju zajamčeno mjesto u ekipi pa da su neznam kakvi i u kakvoj formi, a neki ne mogu nikako ući u nju, isto da su neznam kakvi i u kakvoj formi.
  • Neron53
    2.7k

Ma lapus corrige. Htio napisati da smo samo na srecu izbjegli x .
  • Efes Pilsen
    16.8k
    Da je ova utakmica dosla poslije Vikinga rekao bi ok, al teska porazavajuca cinjenica je da ovo neko spremao tjedan dana, dobio nove igrace i ucinio da nas Gorica sprda. Dvije godine on vec prica da imamo problem s niskim blokom, al imamo problem i kad nas neko stisne. Imas li rjesenje ili obraz?
  • don
    21.6k
    pa nas je ispadanje skroz ispraznilorioda

zna sam odma kakva će situacija bit u slučaju ispadanja. Ali kako i Crni kaže, to je zadaća stručnog stožera..

nikad nije smak svijeta, ali ne ulazak u LP, pogotovo kada to imaš priliku odraditi protiv loše ekipe Vikinga je teški podbačaj koji će te pratiti cilu sezonu. Da ne govorim o financijama, razočarenjima igrača koji žele igrat LP više od nasdon
  • Makedonion
    358
    umjesto da vec na poluvremenu promijenis 3 igraca i posaljes poruku cijeloj ekipi da zajebancije nema.

Ja mislim da je on previse dobar da tako nesto napravi. Boji se da ne uvrijedi nekoga, zeli pomoci na prijateljski nacin. Svi znamo bar jednu osobu za koju se pitamo "dobro, pa di ti je granica? Kad ces puknut vise?"

Problem je taj što neki imaju zajamčeno mjesto u ekipi

Mozda je problem i taj kaj nam trener ima zajamceno mjesto u ekipi. Kad se boris za posao imas drugacije odnose s ljudima. Zasto bi ja popio otkaz jer netko ne zeli trcati? Frende ides na klupu i guram unutra nekoga tko me postuje kao menadzera. Kad te boli k jer ni da oces nemres dobit otkaz, e onda si mozes dopustati amaterske eksperimente koje smo nazalost svi gledali jucer.
  • Georg Koch
    8.2k
    Napisah na jednu svoju stranicu, pa kopiram:

Citajuci komentare i famozne clanke nasih novinara nakon (jos jedne) pobjede, rekli bi da smo izgubili kao i prosle sezone, takodjer u mjesecu rujnu od Gorice (1:2; Kulenovic za smanjenje rezultata te poslije blijedi napadi bez rezultata). No nismo, zacudo smo uzeli 3 boda.
    Svjesni smo cinjenice da igra nije bila na onoj razini koju smo ocekivali. Svjesni smo cinjenice da smo ocekivali laku pobjedu i rotacije dosta ranije. Svjesni smo cinjenice da nismo ocekivali kako cemo strepiti zadnjih 10ak minuta, zahvaliti lopti sto je otisla ipak na precku, Kotarskom na lijepoj obrani i...jos par stvari.
    No.
    Takodjer, svjesni smo cinjenice da se odredjeni huskaci, mitomanski, zagadjeni niz clanaka ne bi pojavio i ne bi trovao dodatno nase navijace, da je rijec o nekom drugom klubu iz HNL-a. Ne bi i to je cinjenica.
    Ove sezone u prvenstvu imamo 4 pobjede i 1 remi.
    Igrali smo 11 utakmica u 43 dana = svaka 4 dana tekme i putovanja.
    Putovali smo od Svicarske, Litve, Norveske, Pule...
    Momcad se slagala do prije 2 dana.
    Trener Kovacevic nije izgubio tekmu u HNL-u od 06.11. prosle godine.
    Prvi smo na tablici s tekmom manje.

Da sumiramo. Igra moze i treba biti bolja, energija jaca, kreacija veca, realizacija kud i kamo uspjesnija.
    Dinamo ima sirinu, dobro placene igrace, i pokazao je da moze i umije bolje u prosloj sezonu.
    No od trenutne situacije raditi horor, ne zelimo i ne damo!
  • Big Daddy
    1.9k
    „Ja mislim da je on previse dobar da tako nesto napravi. Boji se da ne uvrijedi nekoga, zeli pomoci na prijateljski nacin. Svi znamo bar jednu osobu za koju se pitamo "dobro, pa di ti je granica? Kad ces puknut vise?"

Znaci, prestrasno. Evo, reci cu ti jednu stvar, ja sam šef za 40 ljudi, dobijemo tu i tamo nove, i ako se netko zajebava, leti prije neg se okrenuo., a ovaj biser vodi jedan Dinamo, koji ima vojsku navijaca i tak je splasen!? Cak i ne mora nikoga izbaciti, ali lijepo ga sjedni na klupu, zamijeni drugim i to je to biseru splašeni.
  • Makedonion
    358
    sef sam i ja, oboje razumijemo kako stvari funkcioniraju. Ja si nemrem zamislit da sam prestrasen pred ljudima koje vodim, a nemrem si ni zamislit da sam im najbolji prijatelj. Postovanje u takvim pozicijama se zasluzuje znanjem i karakterom. Ako je Kovacevicu tesko motivirati ljude koji zaradjuju 500 tisuca eura godisnje, kako bi tek motivirao ljude koji zaradjuju 1500 na mjesec. Jebiga, ili jesi ili nisi. Neki su rodjeni lideri, neki nisu. Za Kovu ne mislim da je.

A kad smo vec kod para, mozda je i u tome problem. Kako ces ti na poslu naredjivati nekome ko zaradjuje vise od tebe? Dinamov trener bi trebala biti najplacenija figura u svlacionici. Nemres imati igraca od 750 tisuca eura, i trenera od 200.
  • Big Daddy
    1.9k
    Upravo to, imam sa svima prijateljski odnos, sl nema zajebancije. Kad se radi, onda se radi. Ako se netko bahati ili ne zalaze, leti i to je tak.
  • Niko1986
    8.8k

Ja baš obrnuto razmišljam. Meni je ovo period kada treba kritizirati dok te rezultat prati. S time da dosta ljudi ne razlikuje razumnu kritiku i huškanje, a s druge strane dosta ljudi ne zna kritizirati bez da vrijeđa trenera na temelju mjesta rođenja. Ako rezultatski krene nizbrdo, tada je u pravilu već kasno za neke promjene jer igraš svaka tri dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet