• vjeko1701
    29.2k
    Čini se da forsiramo te igrače van forme i pokušavamo ih oživjeti, što je i logično zbog tri kolosijeka, ali možda ne bi bilo loše promijeniti pristup i ostaviti ih na klupi tekmu-dvijerioda

To je i moj dojam, al nije uvijek način da nekog vratiš u formu forsiranje igre, ponekad ga treba i staviti na klupu da se malo resetira.

Protiv najlosije momcadi lige smo doma na srecu izvukli x. Jebeno.Neron53

Ha?
  • Crni86
    24.1k
    pa nas je ispadanje skroz ispraznilorioda

Paiholoska priprema namon Vikinga je uzasna sto se vidi i na pristupu protiv Istre i danas protiv Gorice. Logicnno je da te takvo ispadanje isprazni, ali bas to i je zasatak strucnog stozera - da te opet poslozi u glavi, napuni energijom i vrati nazad u tracnice.

Čini se da forsiramo te igrače van forme i pokušavamo ih oživjeti,rioda
    Taman tom metodom ce i oni koji su u formi ispast iz forme pa kad krene europa ce svi bit van forme.

Neki igraci vec par. Utakmica zasluzuju ozbiljno hladenje. Na kraju meni je porazavajuce da mi vec drugu utakmicu izgledamo jako lose na terenu, a trener orve poteze vuce tek u 60. minuti, umjesto da vec na poluvremenu promijenis 3 igraca i posaljes poruku cijeloj ekipi da zajebancije nema.

Meni ovo izgleda kao da su se svi pomirli sa svojim statusom. Starteri sudbinom startera, zamjene sudbinom zamjena i onda nema vise onoh bljeskova i eksplozija koje smo dobivali od igraca s klupe. Igraci su puno previse sigurni u svoje statuse u ekipi.
  • Jaro
    12.6k
    Ah skoro zaboravio. Potez utakmice kad je Stojke driblingom polomio dvojicu goricana, onaj mladji zbog ozljede morao izaci...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet